Fitcamp Uvac

cena od
9.000
RSD ,00
trajanje
3 dana
Upit
Upit

FITCAMP je nastao u želji da objedinimo sve ljubitelje prirode i aktivnih odmora i da im pruzimo mogucnost treniranja i kvalitetne ishrane u potpunoj divljini. Nesvakidašnje putovanje koje će probuditi sva vaša čula i naterati vas da se probudite u sebi sportski duh na najbolji mogući način u inspirativnom okruženju.

Nakon opcionog treninga, trčanja kroz prelepe predele Uvca plovićemo jezerom prepoznatljivim po svojoj smaragdno-zelenoj boji i predelima koji su kroz istoriju bili izuzetno bitni. Preko samog jezera je nekada postojao kameni most i karavanski put od Dubrovnika do Istanbula, čak je i sam Ivo Andrić pisao u nekoliko navrata o njemu. Danas je taj most 60 metara ispod nivoa jezera i od njega je ostala samo priča i legenda o mnogim karavanima koji su prenosili robu, ljude i informacije kroz Balkan.

Zapocinjemo jutarnje ešačenje da bismo videli meandre iz ugla supova, penjemo se do najčuvenijeg vidikovca Zapadne Srbije . Pogled koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim ili kako ga volimo zvati „pogled od milion dolara“ nateraće vas da zaboravite na sve i da se jednostavno prepustite uživanju i trenutku. 

Kompletnom organizaciijom FITCAMP-a i treninzima će koordinisati Jasmina Aleksandrov, aktivan učesnik extremnih i terenskih trka sa preprekama, osnivac Urban Fitness projekta. Crossfit i Spartan trener i ambasador, nekadašnja reprezentativka  košarkarške selekcije Srbije, čija je košarkaška karijera bila zastupljena u Francuskoj, Grčkoj, Nemačkoj... Osoba koja je iz korena mnogima poboljšala životne navike i koja će svojim konceptom treninga da vam učini ovo putovanje nezaboravnim. 


Ruta
Beograd
Uvac
Beograd
Uvac

Prevoz
Autobus
Smeštaj
Vila
Organizator
Jungle Travel d.o.o. Beograd, Srbija
Vrste putovanja
Izleti
Destinacije
Srbija
Kod putovanja
RS3
Zahtevnost
Pogodno za decu
Ne
Veličina grupe
Min 10

Plan i program

Polazak iz Beograda u 05:00h u petak. Po dolasku u Vilu Uvac smeštamo se u apartmane i ocekuje nas ručak dobrodošlice. Nakon slobodnog vremena, opcioni  trening snage i kondicije na samoj obali jezera. Veče je rezervisano za takmičarski timski trening. Večera i party pod otvorenim nebom. 

Prevoz

 • Prevoz Beograd - Uvac

Smeštaj

Vila Uvac 1 noć

Mesto

 • Beograd
 • Uvac

Subota nam pocinje jutarnjim terenskim trcanjem po fenomenalnim predelima prirodnog rezervata, nakon toga idemo na doručak. Polazak na prvi izlet - Krstarenje meandrima reke Uvac. Krstarenje počinje od najveće zemljane brane u Srbiji dugačke 160m čijom je izgradnjom 1979. nastalo 1 od 3 jezera na Uvcu – Uvačko jezero. Plovimo jezerom koje svojom čuvenom zelenom bojom i uklještenim meandrima predstavlja pravo čudo prirode. Pogledom tragamo za gnezdima beloglavog supa - vrstom orla lešinara, impozantne veličine, raspona krila i do 3 metra što ga čini moćnim letačem čiji let su istraživali i naučnici - aeronautičari i primenjivali pri konstrukciji letelica. Čamcem stižemo do Ledene pećine u kojoj nema stalnog veštačkog osvetljenja, pa su sve vreme potrebne baterijske lampame za osvetljavanje puta i posmatranje impresivnih pećinskih ukrasa – stalaktita i stalagmita, stubova, iglica i čitave pećinskih zavesa ili okamenjenih draperija. Sama pećina predstavlja deo najvećeg pećinskog sistema u Srbiji dugačkog 6150m, a mi ćemo istražiti oko 600m uređenih staza. Povratak u smeštaj gde ćemo imati trening snage. Večera, druženje uz logorsku vatru.

Smeštaj

Vila Uvac 1 noć

Mesto

 • Uvac

Jutarnje opciono pešačenje do najčuvenijeg vidikovca Zapadne Srbije, i čekanje milion dolara vrednog izlaska sunca. Pred nama se prostire panorama uklještenih meandara, let beloglavog supa, tišina netaknute prirode i jedan od najspektakularnijih vidikovaca naše zemlje. Doručak. Popodnevni kondicioni spartanski trening. Ručak. Slobodno vreme za odmor i uživanje. Nakon večere pakovanje i povratak za Beograd u večernjim časovima.

Prevoz

 • Prevoz Uvac - Beograd

Mesto

 • Beograd
 • Uvac

Polasci i cene

Za više informacija o polasku poput cena, popusta, uslova plaćanja, molimo Vas kliknite na polje s polaskom ispod
Računanje…
Računanje…

Rok za prijavu je 10 dana pred put.
Prilikom prijave plaća se celokupan iznos aranžmana. 

Za polazak 2019-08-30

Rok za prijavu je 10 dana pred put.
Prilikom prijave plaća se celokupan iznos aranžmana. 

Šta je uključeno

Smeštaj

Vila Uvac Primer 2 noći

Prevoz

 • Prevoz Beograd - Uvac
 • Prevoz Uvac - Beograd

Ostalo

 • Kompletnu organizaciju i usluge predstavnika agencije na destinaciji

Nije uključeno

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja aranžmana
 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
 • Doplata za pun pansion u iznosu od 6000rsd

Smeštaj

Vila Uvac

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju
Ovo je primer smeštaja koji možete da očekujete. Stvaran smeštaj može biti drugačiji, ali sličan u onome šta pruža.

Vila "Uvac" nalazi se u netaknutoj prirodi planine Zlatar, na samo 350 metara od reke Uvac i poznatog Uvačkog jezera, u posebnom prirodnom rezervatu i staništu kraljevskih mrvnjaka - gljivica. Gosti mogu koristiti dnevnu sobu, kuhinju, igralište za decu, privatni parking, besplatni bežični internet, prostor za prtljag, safeboke i veliki balkon sa vrtom gdje mogu odmoriti i uživati u miru i na svežem planinskom vazduhu, okruženi prirodnim lepotama zbog čega je celokupna rezerva stavljena pod zaštitu države. Smeštaj je u dvokrevetnim i cetvorokrevetnim sobama i cena uključuje noćenje sa sopstvenim kupatilom. 

Sajt http://www.hoteluvac.com/en

Prevoz

Autobus

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Autobus je prevozno sredstvo namenjen prevozu grupa između 48-87 ljudi.

Minibus

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Minibus je prevozno sredstvo za transport 15 do 22 ljudi.

Korisne informacije

Ovde ćete naći korisne informacije o destinaciji, kao i neke savete za ovo putovanje.

Ostale korisne informacije

Rok za prijavu je 10 dana pred put.
Prilikom prijave plaća se celokupan iznos aranžmana. 

Važne napomene

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informisani, što omogućuje manje nesporazuma tokom putovanja i ugodnije iskustvo.

Napomene:
Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a.
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA uskladjeni sa YUTA standardom.

Napomene u vezi sa smeštajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
 • U nekim smeštajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za fakultativne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmene, promene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se pre uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima garancije putovanja Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0013/2018 od 10.01.2018.god., polisa osiguranja broj 300060169 od 26.12.2017.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”.