Individualna putovanja

Mogućnosti za 𝐢𝐧𝐝𝐢𝐯𝐢𝐝𝐮𝐚𝐥𝐧𝐚 𝐩𝐮𝐭𝐨𝐯𝐚𝐧𝐣𝐚 su neograničene, što je idealna polazna osnova da vaša mašta i želje dodju do izražaja.

Zahvaljujući individualnom pristupu svakom putniku, sve vaše želje mogu postati doživljaj koji ćete zauvek pamtiti. Možete nam se priključiti na nekom od datuma koje smo mi izdvojili, ili izabrati vid putovanja gde Vi birate svaki detalj – od datuma, dužine boravka, preko smeštaja i vrste usluge, do svih drugih zahteva od posebnog interesa, a mi pravimo aranžman u skladu sa Vašim bužetom.

Samostalno upravljate i raspolažete vremenom, a dostupne su vam sve destinacije sveta poput Maldiva, Zanzibara, Mauricijusa, Jamajke, Dominikane, Sejšela i drugih. Bez obzira da li želite dinamično putovanje i avanturu, opuštajući odmor na egzotičnoj plaži, ili možda po malo i od jednog i od drugog, tu smo da izadjemo u susret svim vašim željama. Slušajući vaše zahteve i želje, organizujemo celokupno putovanje, vodeći pri tom računa i o planiranom budžetu i o odnosu cene i kvaliteta.

Na vama je da zamislite, na našem Jungle Travel timu da to realizuje!

Polasci

Putovanja

Individualna putovanja