FILIPINI 14 DANA

FILIPINI 14 DANA

Uzbudljivo putovanje na Filipine! Tropski raj je na dohvat ruke!

Manila i Palavan

14 dana, avio+takse+smeštaj+transferi+predstavnik agencije

*Promo cena od 1250eur

Polasci: 27.01.2019.

Dobrodošli na Filipine, bez i malo preterivanja, slobodno se može reći raj na zemlji. More najlepše tirkizne boje prepun šarenih ribica zapljuskuje njegove obale, koje krase plaže sa najfinijim belim peskom. Tropska priroda, koralni sprudovi, skrivene pećine i naravno nasmejani meštani, čine ovo ostrvo posebnim. Filipinci su izuzetno ljubazni, miroljubivi i blagi ljudi. Uživaćete u njihovom društvu, sedeći u senci neke palme i posmatrajući okolinu. Zadiviće Vas njihova skromnost i jednostavnost.

Izležavaćemo se na plažama najlepšeg i najpoznatijeg ostrva na Filipinima - Palvana. Palavan, netaknuta priroda, nepregledne plaže i brojne aktivnosti koje će Vam samo zagolicati maštu tako da ćete poželiti da se ubrzo ovde i vratite. Ko voli šoping tu su i brojne pijace, koje nude najveći izbor suvenira, možda čak i na celim Filipinima. Suvenire uglavnom izrađuju lokalci i mogu se naći razne statuete napravljene od školjki, ogrlice i narukvive, torbe pletene od pruća živih boja, pamučne haljine i majice, magneti, drveni predmeti… Najinteresantniji deo je svakako onaj sa morskim plodovima. Prodaje se i kupuje sve što živi u moru okolo: ribe, školjke, rakovi, hobotnice, meso ajkule, peraja, sipe, i sve odmah može i da se proba po vrlo pristupačnim cenama. Dani rezervisani za u uživanje...

Fakultativno obilazimo Nacionalni Park Puerto Princesa gde ćemo imati prilike da se zavučemo u najdublji kraj džungle, idemo na avanturu najpoznatijom podzemnom rekom i zavlačiti se u pećine, prelaziti ziplajnom tropske razdaljine, roniti u Honda Bay, ali i imati prilike fakultativno da posetimo jedno od najstarijih domorodačkih plemena na Filipinima - Batak pleme! Pleme staro više od 50 000 godina i jedno od najstarijih plemena na Filipinima. Prelazimo džunglu i brzake da bismo se upoznali sa kulturom ovog plemena, maloj zajednici koja broji jedva više od par stotina pripadnika i koji će nam pokazati pravi smisao života, odsečeni od civilizacije, gde će nas deca naučiti lokalnim društvenim igrama i gde ćemo se vratiti onom iskoskom u sebi.

PRIJAVLJIVANJE U PROSTORIJAMA JUNGLE TRAVEL-A:
GOSPODAR JEVREMOVA 49, BEOGRAD, 011/2400213 i 011/4076257,

email: jungletravel@gmail.com

JUNGLE TRAVEL OGRANAK NOVI SAD, ĆIRPANOVA 4, 021/3016689,                                  
email: jungletravelns@gmail.com

1.dan: Okupljanje na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu dva sata pre leta. Priče o egzotičnim krajevima i smeškanje dok čekamo naš let. Idemo na Istok u susret Suncu. Let za Manilu sa presedanjem.

2.dan: Dolazak u Manilu u popodnevnim časovima. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.

3.dan: Napuštanje smeštaja i transfer do aerodroma. Let do Palavana. Transfer do smeštaja u blizini Puerto Princese. Noćenje.

4.dan: Dobrodošli u tropski raj! Palavan, netaknuta priroda, nepregledne plaže i brojne aktivnosti koje će Vam samo zagolicati maštu tako da ćete poželiti da se ubrzo ovde i vratite. Slobodno vreme. Noćenje.

5.dan: Fakultativni izlet za Nacionalni Park Puerto Princesa, zaštićeno područje koje se nalazi na nekih 80 kilometara od gradskog centra. Nacionalni park je poznat po svojoj reci koja je zavredila naziv Podzemne reke ‘Puerto Princesa Underground River’. Nacionalni park se nalazi na zapadnoj obali ostrva u planinskom vencu Svetog Pavla i sa severne strane se graniči sa Zalivom Svetog Pavla i Bauyan rekom na istoku. Obilazimo poznatu reku, Sabang šumu mangrova i opciono idemo na zipline u Sabangu. Povratak u smeštaj. Noćenje.

6.dan: Fakultativni izlet za Honda Bay. Celodnevni izlet brodom, idemo na snorkeling, obilazimo najlepše plaže u arhipelagu i ukoliko nam vremenske prilike dozvole obilazimo Starfish Island, Luli Island i Cowrie Island. Povratak u smeštaj. Noćenje.

7.dan: Ranojutarnji fakultativni izlet za Batak pleme, pleme staro više od 50 000 godina i jedno od najstarijih plemena na Filipinima. Prelazimo džunglu i brzake da bismo se upoznali sa kulturom ovog plemena, maloj zajednici koja broji jedva više od par stotina pripadnika i koji će nam pokazati pravi smisao života, odsečeni od civilizacije, gde će nas deca naučiti lokalnim društvenim igrama i gde ćemo se vratiti onom iskoskom u sebi. Povratak u smeštaj. Noćenje.

8.dan: Napuštanje smeštaja i transfer do smeštaja u El Nidu. Slobodno vreme. Noćenje.

9-10-11.dan: Smešteni smo u El Nidu, delu Palavana koji je prepoznatljiv po svojoj blizini okolnim ostrvima, tajnim lagunama, uvučenim obalama i nepreglednim plažama. Dane provodimo u obilasku plaža i ostrva, fakultativni izleti za Secret Lagoon, Shimizu ostrvo... Dani ispunjeni odmaranjem, masažama, isprobavanjem lokalne klope i noćnog života. Upuštamo se u kristalno čiste vode i uživamo u ovom malom tropskom raju.   3 Noćenja.

12. dan: Napuštanje smeštaja i transfer do smeštaja u Puerto Princesi. Slobodno vreme. Noćenje.

13.dan: Napuštanje smeštaja u prepodnevnim satima. Transfer do aerodroma i let za Manilu.

14.dan: Let za Beograd posle ponoći sa presedanjem. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

Polasci:  27.01.2019.

** U retkim slučajevima moguće je pomeranje datuma (dan-dva) u odnosu na planirane polaske. Nakon potvrđivanja grupe, potvrđuje se i datum polaska i povratka.

Termin 27.01.2019.
Promo cena: 1250€
First minute cena: 1290€
Regularna cena: 1390€

*Promo cena važi za prijave za prvih 5 mesta.

*First Minute cena važi za prijave do 01.12.2018. Nakon tog datuma važi regularna cena aranžmana.

Uslovi plaćanja:  Sve uplate vrše se isključivo u dinarskoj protivrednosti po prodajenom kursu Vojvođanske na dan uplate i to: prilikom prijavljivanja plaća se 200€. Preostali deo plaća se najkasnije 6 nedelja pred put. Mogućnost plaćanja preko računa i karticama Visa, Master, Maestro i Dina.

Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost za štampanje avio karata sa pogrešnim imenom. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa. Dokumenta za vize potrebno je dostaviti najkasnije mesec dana pred put. Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su da kopiju vize dostave do 15 dana pred put.

Cena aranžmana obuhvata:

 • Avio kartu Beograd – Manila  – Beograd sa svim taksama
 • Lokalnu avio kartu Manila – Puerto Princesa – Manila sa svim taksama
 • Sve transfere prema planu i program puta
 • Smeštaj na bazi 1 noćenja prema planu i programu puta u gesthausima/hotelima (dvokrevetne sobe) u Manili
 • Smeštaj na bazi 6 noćenja u gestausima/hotelima u blizini Puerto Princese na Palavanu (dvokrevetne sobe)
 • Smeštaj na bazi 4 noćenja u gesthausima/hotelima (dvokrevetne sobe) u El Nidu na Palavanu
 • Kompletnu organizaciju i usluge predstavnika agencije na destinaciji

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Troškove vađenja vize za Filipine (40usd+usluge viziranja 2000 rsd)
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja aranžmana
 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike


Napomene:
Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a.
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu. 
 • Za ovaj aranžman primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA uskladjeni sa YUTA standardom.

Napomene u vezi sa smeštajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
 • U nekim smeštajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
 • Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmene, promene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se pre uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

Cenovnik br. 1 važi od 05.06.2018.

Cenvnik br. 2 važi od 19.06.2018.

Cenovnik br. 3 važi od 02.11.2018.

Gesthaus (Guest house)/hotel  je smeštajni objekat tipičan za Jugoistočnu Aziju. Sobe su uglavnom manje prostrane, sa dva kreveta i sopstvenim kupatilom. Usluga je na bazi noćenja.

Manila je glavni grad Filipina sa oko 1,6 miliona stanovnika i jedan je od najgušće naseljenih gradova na svetu. Ima nekoliko atrakcija koje se nalaze na UNESKO-voj listi Svetske baštine, a poznate su zgrade Nacionalnog muzeja i Pozorišta urađene u art deko stilu. Pod zaštitom su i crkva Svetog Augustina i Rizal park.

Palavan arhipelag ostrva koji se nalaze jugozapadno od obale Bornea. Najveće ostrvo, Palavan, je dugačko 450 kilometara i 50 kilometara široko. Bogato prirodnim rezervama, pećinama, ali i dom brojnih domorodačkih plemena.

 

PRIJAVLJIVANJE U PROSTORIJAMA JUNGLE TRAVEL-A:

GOSPODAR JEVREMOVA 49, BEOGRAD, 011/2400213 i 011/2182204,

email: jungletravel@gmail.com

 

JUNGLE TRAVEL OGRANAK NOVI SAD,

ĆIRPANOVA 4, 021/3016689,                                   

email: jungletravelns@gmail.com