IBICA

IBICA

Osvajamo party ostrvo Ibicu!

9 dana, avion+takse+transferi+smeštaj+vodič

Polazak: 20.08.2019.

CENA OD 890€

Ibica je treće po veličini ostrvo Balearskog arhipelaga, pripada Španiji, glavni i najveći grad je Ibica. Jako brzo je postalo jedno od najživopisnijih i najposećenijih evropskih letovališta. Istorija Ibice je bogata mističnim legendama i pričama duhovima i gusarima. Prestonica je poznata po ludom noćnom životu, što privlači veliki broj mladih turista iz celog sveta. Ostrvo obiluje prelepim peščanim plažama, skrivenim pećinama, liticama, a pejzaž upotpunjuju bele kućice. U unutrašnjosti takođe postoji mnogo zanimljivih gradova, koje ćemo obići, a usput ćete videti zasade maslina .

Grad Ibicu su osnovali Kartaginjani 654. godine pre nove ere, što ga čini jednim od najstarijih gradova u Evropi. Kasnije su je Rimljani koristili kao luku, zatim Arapi i na kraju Katalonci, koji nisu mnogo marili za grad, otuda su grad i ostvro i bili prepušteni piratima. Danas je grad Ibica sinonim za odličan provod i žurke, pa je svake godine posete mnogobrojni turisti iz celog sveta samo da bi partijali i uživali u zvucima elektronske muzike koju miksuju najbolji svetski DJevi. Pored žurki, grad ima mnogo lepih trgova, uličica, suvenirnica, restorana, kao i tvrđavu koja se nalazi na brdu iznad grada.

Nekada malo ribarsko mesto, San Antonio je danas vrhunska destinacija za letovanje. Smešten je u jednoj od najvećih i najlepših prirodnih luka Evrope. Dok šetate promenadom, sa jedne strane ćete uživati u zvuku mora, a sa druge u hladu koje pravi drvored palmi. Ovde ćete uživati u najlepšim zalascima sunca, obaveznu uz koktel u nekom od kafića i barova uz plažu. San Antonio je poznat i kao destinacija sa najviše opcija za sport i razonodu na vodi (vožnja jet ski-ja, paraglajding, razni vodeni parkovi....). Uveče se pretvara u party mesto, sa brojnim barovima na plaži ali i u centralnom delu grada, za sve ljubitelje provoda i muzike.

Na Ibici postoje brojne prelepe plaže u kojima možemo uživati, kao što su Es Kavalent - nudistička plaža, Las Salinas- koja je svoje ime dobila po brojnim slanim jezerima koja se nalaze okolo, Kala Hondal i druge. Pored plaža obilazićemo i male gradove u unutrašnjosti ostrva. Santa Eaularia je mestašce koje se nalazi na istočnoj strani ostrva, sinonim je za gastronomsko uživanje. Posetićemo i Portinad, najsevernije mesto ostrva, gde se nalazi i najveći svetionik na Balearskim ostrvima. Na kraju dana prošetaćemo San Migelom i njegovom lukom Puerto de San Migel, uživamo u ribljim specijalitetima, zalasku sunca, a zavirićemo i u jednu od pećina koja je služila kao skrovište za pirate.

Pođite sa nama na putovanje na Ibicu uživajte u moru, plažama, zalascima sunca, koktelima, žurkama, muzici i svemu što nađete na ovom tropskom raju.

PRIJAVLJIVANJE U PROSTORIJAMA JUNGLE TRAVEL-A:

GOSPODAR JEVREMOVA 49, BEOGRAD, 011/2400213 i 011/2182204,

email: jungletravel@gmail.com

JTNS TRAVEL OGRANAK NOVI SAD, ĆIRPANOVA 4, LOKAL BR. 5, 021/3016689,                                   

email: jungletravelns@gmail.com

1. dan (20.08.2019): Sastanak na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre leta. Let za Ibicu u 10:15 sa presedanjem u Atini.

2. dan (21.08.2019):  Slećemo na Ibicu u 00:55. Transfer do smeštaja. San Antonio se smestio u jednoj od najvećih i najlepših prirodnih luka Evrope. Nekada ribarsko mesto, a danas sinonim za vrhusnku destinaciju za letovanje.  Pun lepih plaža, mesta za posmatranje zalaska sunca, kao i kafića i barova u kojima se služe najbolji kokteli. Šetamo promenadom okruženi palmama, uživamo u zalasku sunca iz kafića Cafe del Mar, mesta rođenja chillout muzike. Noćenje.

3. dan (22.08.2019): Fakultativni obilazak unutrašnjosti ostrva - hipi sela i marketi. Mesto Santa Gertrudis nalazi se tačno na sredini ostrva i prepuno je zanimljivih kafića, galerija i suvenirnica. Santa Eaularia je mestašce koje se nalazi na istočnoj strani ostrva, sinonim je za gastronomsko uživanje. Posetićemo i Portinad, najsevernije mesto ostrva, gde se nalazi i najveći svetionik na Balearskim ostrvima. Na kraju dana prošetaćemo San Migelom i njegovom lukom Puerto de San Migel, uživamo u ribljim specijalitetima, zalasku sunca, a zavirićemo i u jednu od pećina koja je služila kao skrovište za pirate. Povratak u smeštaj. Noćenje.

4. dan (23.08.2019): Danas odlazimo na fakultativni izlet u južni deo ostrva. Uživaćemo na plaži Las Salines, jednoj od najpoznatijih i najlepših plaža ostrva. Ime je dobila po slanim jezerima koja se nalaze u okolini. Dugu i široku plažu zapljuskuje kristalno čista voda a sa druge strane je oivičena borovom šumom. Chill i uživanje. Povratak u smeštaj. Noćenje.

5. dan (24.08.2019): Poludnevni fakultativni izlet u glavi grad ostrva, Ibicu. Grad je prepun lepih malih trgova, barova, kafića, suvenirnica, restorana... Iznad grada nalaze se stari grad i tvrđava, za čije istraživanje će nam biti potrebna udobna obuća. Eivisa, kako je zovu Katalonci, je takođe poznata po noćnom životu i najboljim žurkama na ostrvu.  Noćenje.

6. dan (25.08.2019): Slobodan dan za uživanje na plaži, u koktelima i žurkama. Možete otići na neko od krstarenja ili do ostrva Formentera. Noćenje.

7. dan (26.08.2019): Slobodan dan za uživanje na plaži, u koktelima i žurkama. Možete otići na adrenalinsku vožnju kvadovima.  Noćenje.

8. dan (27.08.2019): Napuštanje smeštaja. Koristimo vreme za uživanje u suncu i moru. Transfer do aerodroma.

9. dan (28.08.2019): Let za Beograd u 01:45, sa presedanjem u Atini. Dolazak u Beograd u 15:50. Kraj putovanja.

Polazak:  20.08.2019.

* U retkim slučajevima moguće je pomeranje datuma (dan-dva) u odnosu na planirane polaske od strane agencije ili avio kompanije. Nakon potvrđivanja grupe, potvrđuje se i datum polaska i povratka.

 

Cena aranžmana:

Termin à

20.08.2019-28.08.2019

First minute cena

898€

Regularna cena

998€

 

 

 

 

 

*First minute cena važi za prijave do 31.05.2019, nakon toga važi regularna cena

 

Uslovi plaćanja: Sve upalte vrše se isključivo u dinarskoj portivvrednosti, prema prodajnom kursu Unicredit banke na dan uplat i to: prilikom prijavljivanja plaća se 200 €, a ostatak sume uplaćuje se najkasnije 6 nedelja pred polazak. Mogućnost plaćanja preko računa i karticama Visa, Master, Maestro i Dina.


Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša koji je validan za dato putovanje (ima rok važenja od minimum 6 meseci od datuma povratka sa datog putovanja, ima dovoljno slobodnih strana u trenutku putovanja), u suprotnom agencija ne snosi odgovornost. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa.

 

Cena aranžmana obuhvata:

 • Avio kartu sa svim taksama na relaciji Beograd – Ibica – Beograd, u ekonomskoj klasi
 • Sve transfere prema planu i programu putovanja
 • Ručni prtljag 8kg i čekirani prtljag 23kg
 • Smeštaj u dvokrevetnim sobama na bazi 7 noćenja u hostelu Adelino u San Antoniju
 • Turističku taksu u San Antoniju
 • Kompletnu organizaciju putovanja

 

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (Uniqa, do 30.000, standard, od 19 do 70 godina, za 9 dana 1080RSD, cenovnik od 17.05.2019.)
 • Individualne troškove za vreme trajanja aranžmana

 

Napomene:

Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a.
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu. 
 • Za ovaj aranžman primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA uskladjeni sa YUTA standardom.

Napomene u vezi sa smeštajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
 • U nekim smeštajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za fakultativne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmene, promene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se pre uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

Cenovnik br. 1 važi od 17.05.2019.

Program br. 76, 17.05.2019. Ibica 9  dana

 

Hostel Adelino se nalazi oko 500m od glavne autobuske stanice u San Antoniju. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, sve sobe poseduju TV, minibar i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Recepcija hostela radi 24h. WiFi je besplatan. Hostel poseduje otvoreni bazen i bar. Usluga je na bazi noćenja.  http://www.hostaladelinoibiza.com/en/

 

Ibica je treće po veličini ostrvo Balearskog arhipelaga, Najveći i glavni grad je Ibica, čija je luka uvrštena na UNESCO-vu listu svetske baštine. Ibica je poznata po svom noćnom životu, žurkama i nastupima svetski poznatih DJ-eva. Ibica je takođe poznata i kao ostrvo borova, jer je bogata šumama ovog četinara.

San Antonio je turističko mesto na Ibici, smešteno u jednoj od najvećih i najlepših prirodnih luka Evrope. Najpoznatiji je po prelepim zalascima sunca i žurkama poznatih DJ-eva. Dugačko šetalište uz more se nalazi između peščane plaže i ulice prepune kafića i barova odakle možete uživati u zalascima sunca i koktelima. Takođe ovo je mesto koje nudi široku paletu zabave na vodi i sportova na vodi.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima garancije putovanja Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0013/2018 od 10.01.2018.god., polisa osiguranja broj 300060169 od 26.12.2017.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”.

PRIJAVLJIVANJE U PROSTORIJAMA JUNGLE TRAVEL-A:

GOSPODAR JEVREMOVA 49, BEOGRAD, 011/2400213 i 011/2182204,

email: jungletravel@gmail.com

 

JTNS TRAVEL OGRANAK NOVI SAD, ĆIRPANOVA 4, LOKAL BR. 5, 021/3016689,                                   

email: jungletravelns@gmail.com

FAKULTATIVNI IZLETI

 • Obilazak severnog dela ostrva - Mesto Santa Gertrudis nalazi se tačno na sredini ostrva i prepuno je zanimljivih kafića, galerija i suvenirnica. Santa Eaularia je mestašce koje se nalazi na istočnoj strani ostrva, sinonim je za gastronomsko uživanje. Posetićemo i Portinad, najsevernije mesto ostrva, gde se nalazi i najveći svetionik na Balearskim ostrvima. Na kraju dana prošetaćemo San Migelom i njegovom lukom Puerto de San Migel, uživamo u ribljim specijalitetima, zalasku sunca, a zavirićemo i u jednu od pećina koja je služila kao skrovište za pirate. Cena izleta uključuje: transfer prema predviđenom itineraru, lokalnog vodiča na engleskom jeziku.

CENA IZLETA: 50 EUR

 

 • Obilazak plaže Las Salines i južnog dela ostrva – Plaža Las Salinas je dobila ime po slanim jezerima koja se nalaze na južnom delu ostrva. Uživamo u 1,5km duge plaže sa belim peskom, plažnim barovima, koji nude koktele, odličnu hranu i balearske ritmove. Kupamo se u kristalno čistom i mirnom moru, koje preseče poneki talas. Plaža je oivičena borovom šumom, što je idelano za šetnju tokom vrelih dana. Cena izleta uključuje: transfer prema predviđenom itineraru, lokalnog vodiča na engleskom jeziku.

CENA IZLETA: 50 EUR

 

 • Obilazak grada Ibice – Ibica ili Elvisa na katalonskom, je glavni grad ostrva. Nalazi se na severosistočnoj obali  ostrva.  Gradom dominira renesansna tvrđava sa gotičkom katedralom. Ovaj pravi mediteranski grad je najpoznatiji po odličnom noćnom životu, jer ovde brojni poznati evropski klubovi imaju svoje letnje varijante, a u kojma nastupaju svetski poznati DJ-evi. U samom gradu se nalaze 2 prelepe peščane plaže. Cena izleta uključuje: transfer prema predviđenom itineraru, lokalnog vodiča na engleskom jeziku.

CENA IZLETA: 35 EUR

Hostel Adelino se nalazi oko 500m od glavne autobuske stanice u San Antoniju. Raspolaže 1/2 i 1/2+1 sobama, sve sobe poseduju TV, minibar i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Recepcija hostela radi 24h. WiFi je besplatan. Hostel poseduje otvoreni bazen i bar. Usluga je na bazi noćenja.  http://www.hostaladelinoibiza.com/en/