IBICA

IBICA

Osvajamo party ostrvo Ibicu!

9 dana, avion+takse+transferi+smeštaj+vodič

Polazak: 20.08.2019.

CENA OD 890€

Ibica je treće po veličini ostrvo Balearskog arhipelaga, pripada Španiji, glavni i najveći grad je Ibica. Jako brzo je postalo jedno od najživopisnijih i najposećenijih evropskih letovališta. Istorija Ibice je bogata mističnim legendama i pričama duhovima i gusarima. Prestonica je poznata po ludom noćnom životu, što privlači veliki broj mladih turista iz celog sveta. Ostrvo obiluje prelepim peščanim plažama, skrivenim pećinama, liticama, a pejzaž upotpunjuju bele kućice. U unutrašnjosti takođe postoji mnogo zanimljivih gradova, koje ćemo obići, a usput ćete videti zasade maslina .

Grad Ibicu su osnovali Kartaginjani 654. godine pre nove ere, što ga čini jednim od najstarijih gradova u Evropi. Kasnije su je Rimljani koristili kao luku, zatim Arapi i na kraju Katalonci, koji nisu mnogo marili za grad, otuda su grad i ostvro i bili prepušteni piratima. Danas je grad Ibica sinonim za odličan provod i žurke, pa je svake godine posete mnogobrojni turisti iz celog sveta samo da bi partijali i uživali u zvucima elektronske muzike koju miksuju najbolji svetski DJevi. Pored žurki, grad ima mnogo lepih trgova, uličica, suvenirnica, restorana, kao i tvrđavu koja se nalazi na brdu iznad grada.

Nekada malo ribarsko mesto, San Antonio je danas vrhunska destinacija za letovanje. Smešten je u jednoj od najvećih i najlepših prirodnih luka Evrope. Dok šetate promenadom, sa jedne strane ćete uživati u zvuku mora, a sa druge u hladu koje pravi drvored palmi. Ovde ćete uživati u najlepšim zalascima sunca, obaveznu uz koktel u nekom od kafića i barova uz plažu. San Antonio je poznat i kao destinacija sa najviše opcija za sport i razonodu na vodi (vožnja jet ski-ja, paraglajding, razni vodeni parkovi....). Uveče se pretvara u party mesto, sa brojnim barovima na plaži ali i u centralnom delu grada, za sve ljubitelje provoda i muzike.

Na Ibici postoje brojne prelepe plaže u kojima možemo uživati, kao što su Es Kavalent - nudistička plaža, Las Salinas- koja je svoje ime dobila po brojnim slanim jezerima koja se nalaze okolo, Kala Hondal i druge. Pored plaža obilazićemo i male gradove u unutrašnjosti ostrva. Santa Eaularia je mestašce koje se nalazi na istočnoj strani ostrva, sinonim je za gastronomsko uživanje. Posetićemo i Portinad, najsevernije mesto ostrva, gde se nalazi i najveći svetionik na Balearskim ostrvima. Na kraju dana prošetaćemo San Migelom i njegovom lukom Puerto de San Migel, uživamo u ribljim specijalitetima, zalasku sunca, a zavirićemo i u jednu od pećina koja je služila kao skrovište za pirate.

Pođite sa nama na putovanje na Ibicu uživajte u moru, plažama, zalascima sunca, koktelima, žurkama, muzici i svemu što nađete na ovom tropskom raju.

PRIJAVLJIVANJE U PROSTORIJAMA JUNGLE TRAVEL-A:

GOSPODAR JEVREMOVA 49, BEOGRAD, 011/2400213 i 011/2182204,

email: jungletravel@gmail.com

JTNS TRAVEL OGRANAK NOVI SAD, ĆIRPANOVA 4, LOKAL BR. 5, 021/3016689,                                   

email: jungletravelns@gmail.com

Plan i program puta:

1. dan (20.08.2019): Sastanak na aerodromu Nikola Tesla. Let za Ibicu u 10:15 sa presedanjem u Atini.

2. dan (21.08.2019):  Slećemo na Ibicu u 00:55. Transfer do smeštaja. San Antonio se smestio u jednoj od najvećih i najlepših prirodnih luka Evrope. Nekada ribarsko mesto, a danas sinonim za vrhusnku destinaciju za letovanje.  Pun lepih plaža, mesta za posmatranje zalaska sunca, kao i kafića i barova u kojima se služe najbolji kokteli. Šetamo promenadom okruženi palmama, uživamo u zalasku sunca iz kafića Cafe del Mar, mesta rođenja chillout muzike. Noćenje.

3. dan (22.08.2019): Fakultativni obilazak unutrašnjosti ostrva, hipi sela i marketi. Mesto Santa Gertrudis nalazi se tačno na sredini ostrva i prepuno je zanimljivih kafića, galerija i suvenirnica. Santa Eaularia je mestašce koje se nalazi na istočnoj strani ostrva, sinonim je za gastronomsko uživanje. Posetićemo i Portinad, najsevernije mesto ostrva, gde se nalazi i najveći svetionik na Balearskim ostrvima. Na kraju dana prošetaćemo San Migelom i njegovom lukom Puerto de San Migel, uživamo u ribljim specijalitetima, zalasku sunca, a zavirićemo i u jednu od pećina koja je služila kao skrovište za pirate. Povratak u smeštaj. Noćenje.

4. dan (23.08.2019): Danas odlazimo na fakultativni izlet u južni deo ostrva. Uživaćemo na plaži Ses Salines, jednoj od najpoznatijih i najlepših plaža ostrva. Ime je dobila po slanim jezerima koja se nalaze u okolini. Dugu i široku plažu zapljuskuje kristalno čista voda a sa druge strane je oivičena borovom šumom. Chill i uživanje. Povratak u smeštaj. Noćenje.

5. dan (24.08.2019): Poludnevni fakultativni izlet u glavi grad ostrva, Ibicu. Grad je prepun lepih malih trgova, barova, kafića, suvenirnica, restorana... Iznad grada nalaze se stari grad i tvrđava, za čije istraživanje će nam biti potrebna udobna obuća. Eivisa, kako je zovu Katalonci, je takođe poznata po noćnom životu i najboljim žurkama na ostrvu.  Noćenje.

6. dan (25.08.2019): Slobodan dan za uživanje na plaži, u koktelima i žurkama. Možete otići na neko od krstarenja ili do ostrva Formentera. Noćenje.

7. dan (26.08.2019): Slobodan dan za uživanje na plaži, u koktelima i žurkama. Možete otići na adrenalinsku vožnju kvadovima.  Noćenje.

8. dan (27.08.2019): Napuštanje smeštaja. Koristimo vreme za uživanje u suncu i moru. Transfer do aerodroma.

9. dan (28.08.2019): Let za Beograd u 01:45, sa presedanjem u Atini. Dolazak u Beograd u 15:50.

Polazak:  20.08.2019 

* U retkim slučajevima moguće je pomeranje datuma (dan-dva) u odnosu na planirane polaske. Nakon potvrđivanja grupe, potvrđuje se i datum polaska i povratka.

Cena aranžmana:

Termin ►

      20.08.2019

First minute cena

890€

Regularna cena

990€


 

 

 

 

*First minute cena važi za prijave do 3 meseca pred put, nakon toga važi regularna cena

Uslovi plaćanja: Prilikom prijavljivanja plaća se 200 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate, a ostatak sume plaća se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate, najkasnije 6 nedelja pred put. Mogućnost plaćanja preko računa i karticama Visa, Master, Maestro i Dina.


Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost za štampanje avio karata sa pogrešnim imenom. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa.

 

Cena aranžmana obuhvata:

 • Avio kartu na relaciji Beograd-Ibica-Beograd sa svim taksama
 • Transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom
 • Ručni prtljag 8kg i čekirani prtljag 23kg
 • 7 noćenja u hostelu u 1/2 sobama
 • Kompletnu organizaciju putovanja
   

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje
 • Turistička taksa 1,1€ po danu
 • Individualne troškove za vreme trajanja aranžmana


 

Napomene:
Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a.
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu. 
 • Za ovaj aranžman primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA uskladjeni sa YUTA standardom.

Napomene u vezi sa smeštajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
 • U nekim smeštajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
 • Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmene, promene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se pre uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

Cenovnik br. 1 važi od 01.03.2019.

 

Hostel Adelino se nalazi oko 500m od glavne autobuske stanice u San Antoniju. Raspolaže 1/2 i 1/2+1 sobama, sve sobe poseduju TV, minibar i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Recepcija hostela radi 24h. WiFi je besplatan. Hostel poseduje otvoreni bazen i bar. Usluga je na bazi noćenja.  http://www.hostaladelinoibiza.com/en/

 

Ibica je treće po veličini ostrvo Balearskog arhipelaga, Najveći i glavni grad je Ibica, čija je luka uvrštena na UNESCOvu listu svetske baštine. Ibica je poznata po svom noćnom životu, žurkama i nastupima svetski poznatih DJ-eva. Ibica je takođe poznata i kao ostrvo borova, jer je bogata šumama ovog četinara.

San Antonio je turističko mesto na Ibici, smešteno u jednoj od najvećih i najlepših prirodnih luka Evrope. Najpoznatiji je po prelepim zalascima sunca i žurkama poznatih DJ-eva. Dugačko šetalište uz more se nalazi između peščane plaže i ulice prepune kafića i barova odakle možete uživati u zalascima sunca i koktelima. Takođe ovo je mesto koje nudi široku paletu zabave na vodi i sortova na vodi.

Hostel Adelino se nalazi oko 500m od glavne autobuske stanice u San Antoniju. Raspolaže 1/2 i 1/2+1 sobama, sve sobe poseduju TV, minibar i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Recepcija hostela radi 24h. WiFi je besplatan. Hostel poseduje otvoreni bazen i bar. Usluga je na bazi noćenja.  http://www.hostaladelinoibiza.com/en/