Dubai

Dubai

Najveća oaza na svetu i grad budućnosti. Ako volite toplo more, dane ispunjene adrenalinom, dobrim provodom i šopingom, Dubai je destinacija za vas!

Primer ponude u septembru:

6 dana, avio + takse + hotel Ibis Deira City Centre 3* + transferi + predstavnik na srpskom jeziku – od 590 eur

Polasci: svakog dana, direktan let iz Beograda! Ukinute vize za UAE za srpske državljane!

Prednosti individualnih aranžmana:

✔ Možete sami dodavati ili eliminisati pojedinačne segmente putovanja
✔ Možete sami birati dužinu boravka 
✔ Možete sami birati tip hotela i uslugu
✔ Možete sami birati datum putovanja kada god Vama odgovara

✔ Možete sami upravljati cenom aranžmana
✔ Kompletnu ponudu dobijate u roku od 24h
✔ Mi štedimo Vaše vreme


Poslati upit na jungletravel@gmail.com ili kontaktirati eksperte Milicu i Tinu koje su tu da naprave aranžman po Vašoj zamisli ☎ 011 / 40 76 257

Dubai je kao turistička destinacija postao pravi fenomen i ceo svet je ostavio u šoku. Mnoga popularna turistička mesta pokušavala su godinama da steknu reputaciju i izgrade potrebnu infrastrukturu kako bi privukla turiste, dok se turizam u Dubaiu rascvetao u vrlo kratkom vremenskom periodu. Koliko se grad brzo razvijao pokazuje i činjenica da je 1991. godine imao samo jednu visoku zgradu koja se nalazila na ivici pustinje dok danas ima preko 400 visokih zgrada. Burdž El Arab je jedini hotel na svetu koji ima 7 zvezdica. Iako je jedan od najskupljih hotela, njegovi kapaciteti uvek skoro uvek su popunjeni. Smatra se da je za izgradnju uloženo 600 miliona dolara. Danas predstalja simbol grada. 

Burdž Kalifa je najviša gradjevina u čitavom svetu. Ukupna visina od dna do vrha tornja je 828 m. Postoji podatak da je toranj Burž Kalifa tri puta viši od Ajfelovog Toranja. Osim toga, ova zgrada ima najviši naseljeni sprat, najveći broj spratova, liftove sa najdužom putanjom, najviši servisni lift i drugu najvišu opservatoriju. Dizajn ovog tornja inspirisan je Hymenocallisom, cvetom koji poseduje duge latice i koji se može videti u tropskim podnebljima. Sa vrha ove zgrade pruža se zadivljujući pogled na grad. Ispred Burdž Kalife napravljeno je ogromno veštačko jezero sa najvišom programiranom fontanom na svetu koja "pleše" na svakih petnaest minuta uz muziku i svetla, stvarajući tako neverovatne vodene oblike koji oduzimaju dah.

Turistima poseban doživljaj predstavlja pustinjski safari, koji uključuje odlazak u pustinju, uzbudljivu adrenalinsku vožnju pustinjskim dinama u džipu, gledanje zalaska sunca, potom odlazak u beduinski kamp na arapsku večeru, trbušni ples, jahanje kamila...

Palm Island je neverovatno veštačko ostrvo koje je fasciniralo ceo svet i pokazalo koliko daleko u realizaciji svojih ideja mogu da idu stručnjaci u Dubaiju. Milioni tona pustinjskog peska nasuti su na morsko dno da bi iz vode izronilo ostrvo u obliku palme. Danas je na njemu izgrađeno na stotine privatnih zgrada, kuća, hotela i restorana.

PRIJAVLJIVANJE U PROSTORIJAMA JUNGLE TRAVEL-A:
GOSPODAR JEVREMOVA 49 BEOGRAD,

011/2400213 i 011/4076257,
email:jungletravel@gmail.com
radnim danima 09-19h i subotom 10-14h

NOVI SAD, ĆIRPANOVA 4, 21000 NOVI SAD, 021/3016689
email:jungletravelns@gmail.com
radnim danima 09-19h i subotom 10-14h
*** PUTNICI IZ OSTALIH GRADOVA SRBIJE MOGU SE PRIJAVITI ZA PUTOVANJE PUTEM MEJLA jungletravel@gmail.com

Dan 1. Dolazak putnika na aerodrom „Nikola Tesla“, najkasnije dva sata pre poletanja aviona. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Organizovani transfer do izabranog hotela u Dubaiju. Noćenje.

Dan 2.–5. Doručak. Boravak u izabranom hotelu, na bazi izabranih usluga. Mogućnost organizovanja mnogobrojnih fakultativnih izleta: poludnevno panoramsko razgledanje grada Dubaija; poludnevno panoramsko razgledanje grada Abu Dabija; odlazak u Yas akva park i Ferari World; pustinjski safari i vožnja po dinama na 4 x 4 kvad motorima; obilazak Burj Khalife-najveće zgrade na svetu. Mogućnost individualnih razgledanja i obilazaka: obilazak Palm Jumeirah-najvećeg veštačkog arhipelaga, u obliku palme, sa luksuznim vilama, hotelima i akva parkom; odlazak u šoping centre: Dubai Mall, Mall od The Emirates i dr. 4 noćenja.

Dan 6. DUBAI - BEOGRAD Organizovani transfer do aerodroma u Dubaiju. Individualna prijava za let i predaja prtljaga. Pasoške i carinske formalnosti. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

Polasci: Svakog dana!

Upit na: jungletravel@gmail.com

Promo cene po osobi za 5 noćenja u septembru:

Ibis Deira City Centre 3*  od 590eur
City Max Bur Dubai 3* od 605eur
City Max Al Barsha 3*  od 625eur
Novotel Deira City Centre 4* od 645eur
Auris Inn Al Muhanna 4* od 655eur
Jood Palace Hotel Dubai 5* od 690eur
Media Rotana 5*  od 750eur
Dukes Hotel Dubai 5* od 890eur

*Cena aranžmana formirana je na osnovu trenutne raspoloživosti na letovima i predloženim hotelima. Možete produžiti ili skratiti svoj boravak ukoliko želite, za sve zahteve kontaktirajte agenciju.

**Promo cena važi za prijave do tri meseca pred putovanje, ili do popune mesta po promo ceni.

***Aranžman je pravljen na bazi letova low cost kompanija, stoga je cena aranžmana podložna promenama u skladu sa promenom cene avio karte. Cena je garantovana nakon uplate avansa i izdavanja avio karata.

 

Uslovi plaćanja: Prilikom prijave plaća se avans u iznosu od 400€ u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate, a ostatak sume plaća se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate, najkasnije do 6 nedelja pred put. Mogućnost plaćanja preko računa i karticama Visa, Master, Maestro i Dina.

Prijavljivanje: Preporučujemo ranije prijave jer je broj mesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost za štampanje avio karata sa pogrešnim imenom. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa.

 

Cena aranžmana obuhvata:

 • Avio kartu sa svim taksama na relacijama: Beograd – Dubai – Beograd (ručni prtljag 7kg)
 • Predstavnika na destinaciji
 • Transfere aerodrom-hotel-aerodrom
 • 5 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama 

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji najkasnije do pet dana pred put)
 • Doplatu za 20kg prtljaga - za oba pravca je 30eur po koferu
 • Fakultativne izlete i ulaznice i ulaznice u kulturno-istorijske spomenike
 • Individualne troškove putnika za vreme putovanja
 • Boravišnu taksu (plaća se na putovanju)

Napomene:
Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a.
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA uskladjeni sa YUTA standardom.

Napomene u vezi sa smeštajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
 • U nekim smeštajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
 • Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete često vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

Cenovnik br. 1 važi od 16.05.2019.

Dubai se prvi put spominje 1095, a najstarije naselje potiče iz 1799. godine. Službeno je osnovan kao grad 9. juna 1833. godine. Ova luka ubrzo postaje centar ribolova, bisera i trgovine na moru. Nakon prevrata u 19. neku, Dubai doživljava svoj procvat. Ovome je znatno doprinela i Suk - arapska pijaca, koja je imala negde oko 350 radnji i veliki broj posetilaca biznismena i trgovaca. Broj stanovnika od 1968. do 1975. povećao se 4 puta. U početku su građevine bile nešto skromnije, da bi 1990-ih počeli da se grade objekti koji bi se mogli nazvati svetskim čudima. Tempo uređenja je bio neverovatno brz. Napravljena je i najveća veštačka luka na svetu u Džabel Aliju, a uvedena je i bescarinska zona oko nje. Formula razvoja Dubaija je postala očigledna svima i kao rezultat svega preduzetog, nastao je Dubai koji je postao svetski poslovni i turistički centar. Dubai je danas grad koji se ponosi raznolikim hotelima, mahom visokih kategorija, namenjenih visokoplatežnoj klijenteli, neverovatnom infrastrukturom i arhitektonskim zdanjima, svetskom zabavom i brojnim manifestacijama. Pored najluksuznijeg svetskog hotela, grade se poluostrava u obliku palme, gde izgradnja košta preko 30 miliona dolara. Jedan od tržnih centara je toliko veliki da je u njemu smeštena i skijaška staza.

PRIMERI SMEŠTAJA:

Hotel Ibis Deira City Centre 3* Hotel Ibis Deira nudi elegantan smeštaj i nalazi se u poslovnoj četvrti Port Said, pored tržnog centra City Centre u Dubaiju. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Sobe u hotelu Ibis Deira City Centre sadrže zidni flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Uređene su u savremenom stilu i opremljene klima-uređajem i praktičnim radnim stolom.

Hotel City Max Bur Dubai 3* - Nalazi se u istorijskom delu Dubaija, Bur Dubai. Na oko 1 km od Dubai Krika, oko 10 minuta hoda od tržnog centra Burjuman, oko 3km od Svetskog trgovinskog centra i oko 12km od aerodroma.

Hotel City Max Al Barsha 3* - Nalazi se u novom komercijalnom delu grada Al Barshi. U blizini „Mall Of The Emirates“, Media i Internet centra i oko 6km od Burj Al Arab-a.   

Auris Inn Al Muhanna 4* - Smešten je u Dubaiju, na 3,5 km od tržnog centra Mall of the Emirates. U ponudi ima bazen na otvorenom i fitnes centar. Udaljen je oko 4.2 km od tržnog centra Dubai Marina i 5 km od šetališta The Walk u četvrti Džumeira Bič Rezidens i 14 km od zabavnog parka IMG Worlds Of Adventure. Smeštajni objekat nudi recepciju koja radi non-stop, zajednički salon i uslugu kupovine karata za goste. Hotelske sobe uključuju radni sto, flat-screen TV i sopstveno kupatilo. Sobe su opremljene kuvalom, a pojedine imaju i balkon. Sve sobe u hotelu Auris Inn Al Muhanna imaju klima-uređaj i ormar.

Novotel Deira City Centre 4* - Ovaj hotel sa 4 zvezdice smešten je preko puta vrhunskog tržnog centra City Centre Deira, koji obuhvata i zabavni centar za decu. Hotel predstavlja idealno polazište za obilaske gradskih znamenitosti kao što su Zlatni suk, Suk začina, Dubai Heritidž Vilidž i zaliv Dubai Krik. Smeštajni objekat poseduje fitnes centar i elegantan otvoreni bazen sa natkrivenim ležaljkama.

Jood Palace Hotel Dubai 5* - Ovaj hotel sa 5 zvezdica se nalazi u četvrti Deira u centru Dubaija i nudi krovni bazen sa panoramskim pogledom i prostrani velnes centar. Metro stanica Al-Rigga je udaljena 5 minuta hoda.

Media Rotana Dubai 5* - Luksuzan hotel Media Rotana Dubai smešten je nedaleko od Dubai Medija Sitija i Naučno-tehnološkog parka Dubai Internet Siti. U ponudi ima 5 ugostiteljskih objekata. Pored toga nudi otvoreni bazen sa kontrolisanom temperaturom vode i prostorije za masažu. Gostima je obezbeđena i besplatna usluga prevoza hotelskim autobusom do tržnog centra Mol of Emirejts, plaže Džumeira Bič Rezidens i Tržnog centra Autlet Vilidž.

Hotel Dukes Dubai 5* - Smešten je na Palm Džumeiri. Hotel odlikuje spoj britanskog šarma i kosmopolitskog luksuza. Gosti mogu da se opuste u vožnji "lenjom rekom", kao i da se bave raznim sportovima na vodi.

1. KLIMA:

Klima u Dubaiju je pustinjsko-suptropska. Leta su vruća i u nekim mesecima sa dosta vlage a zime su prijatne sa dnevnim temperaturama oko 20-30 stepeni. Sezona kupanja traje praktično tokom cele godine. Prilikom sunčanja savetujemo da koristite sredstva sa visokim zaštitnim faktorom a tokom leta uvek sa sobom treba nositi vodu, koristiti laganu garderobu od prirodnih materijala, svetlijih boja, naočare za sunce, kape ili šešire. Treba napomenuti da su hoteli, prodavnice, automobili i autobusi pod klima uređajima.

2. NOVAC:

Lokalna valuta je emiratski dirham (AED). Za jedan američki dolar menja se za 3,67 AED, a za jedan evro oko 4,80 AED. Novac možete menjati na aerodromu ili u menjačnicama u gradu ili u hotelima (gde kurs može bit nepovoljniji). Sve cene su izražene u dirhamima, a svuda se može plaćati i kreditnim karticama.  

3. TELEFONI I INTERNET:

Za telefoniranje je najpovoljnije koristiti SIM kartice lokalnih mobilnih operatera (Etisalat i DU) koje se mogu kupiti već na aerodromu, po dolasku (u duty free shop-u ili kioscima), po ceni od 70 – 90 dirhama. Telefonske govornice se nalaze u većini ulica po gradu a kartice za telefoniranje se mogu kupiti u hotelima i radnjama za turiste. Većina hotela ima ima bežični internet čije se korišćenje često plaća po hotelskim tarifama koje nisu jeftine. Tržni centri obično imaju besplatan wi-fi kao i neki kafići. Imajte na umu da oba nacionalna provajdera mobilne telefonije i Interneta onemugućuju pristup bilo kakvih politički „osetljivih“ sadržaja, izraelskih domena, web sajtova sa eksplicitnim porno sadržajima koji su protivni moralnim vrednostima kao i većinu VoIP servisa za telefoniranje ili slanje poruka (Skype, Viber, Face time itd...). Prepodučujemo korišćenje Whats upp messengera kao i LINE programa za video i telefonsku komunikaciju.  

4. JEZIK:

U Emiratima se govori i piše arapskim jezikom ali specifičnost za Dubai je ta da zbog velikog broja radne snage iz inostranstva potpuno je odomaćen engleski jezik. Engleski možete koristiti bukvalno na svakom mestu i svi ga odlično govore.  

5. ELEKTRIČNA ENERGIJA:

Napon struje je 220 volti. Utičnice su trokrake pa je potrebno imati adapter, ipak u hotelima postoje i klasične dvokrake utičnice ali je njihov broj znatno manji. 

 

PRIMERI SMEŠTAJA:

Hotel Ibis Deira City Centre 3* Hotel Ibis Deira nudi elegantan smeštaj i nalazi se u poslovnoj četvrti Port Said, pored tržnog centra City Centre u Dubaiju. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama. Parking u okviru objekta može se besplatno koristiti. Sobe u hotelu Ibis Deira City Centre sadrže zidni flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Uređene su u savremenom stilu i opremljene klima-uređajem i praktičnim radnim stolom.

Hotel City Max Bur Dubai 3* - Nalazi se u istorijskom delu Dubaija, Bur Dubai. Na oko 1 km od Dubai Krika, oko 10 minuta hoda od tržnog centra Burjuman, oko 3km od Svetskog trgovinskog centra i oko 12km od aerodroma.

Hotel City Max Al Barsha 3* - Nalazi se u novom komercijalnom delu grada Al Barshi. U blizini „Mall Of The Emirates“, Media i Internet centra i oko 6km od Burj Al Arab-a.   

Auris Inn Al Muhanna 4* - Smešten je u Dubaiju, na 3,5 km od tržnog centra Mall of the Emirates. U ponudi ima bazen na otvorenom i fitnes centar. Udaljen je oko 4.2 km od tržnog centra Dubai Marina i 5 km od šetališta The Walk u četvrti Džumeira Bič Rezidens i 14 km od zabavnog parka IMG Worlds Of Adventure. Smeštajni objekat nudi recepciju koja radi non-stop, zajednički salon i uslugu kupovine karata za goste. Hotelske sobe uključuju radni sto, flat-screen TV i sopstveno kupatilo. Sobe su opremljene kuvalom, a pojedine imaju i balkon. Sve sobe u hotelu Auris Inn Al Muhanna imaju klima-uređaj i ormar.

Novotel Deira City Centre 4* - Ovaj hotel sa 4 zvezdice smešten je preko puta vrhunskog tržnog centra City Centre Deira, koji obuhvata i zabavni centar za decu. Hotel predstavlja idealno polazište za obilaske gradskih znamenitosti kao što su Zlatni suk, Suk začina, Dubai Heritidž Vilidž i zaliv Dubai Krik. Smeštajni objekat poseduje fitnes centar i elegantan otvoreni bazen sa natkrivenim ležaljkama.

Jood Palace Hotel Dubai 5* - Ovaj hotel sa 5 zvezdica se nalazi u četvrti Deira u centru Dubaija i nudi krovni bazen sa panoramskim pogledom i prostrani velnes centar. Metro stanica Al-Rigga je udaljena 5 minuta hoda.

Media Rotana Dubai 5* - Luksuzan hotel Media Rotana Dubai smešten je nedaleko od Dubai Medija Sitija i Naučno-tehnološkog parka Dubai Internet Siti. U ponudi ima 5 ugostiteljskih objekata. Pored toga nudi otvoreni bazen sa kontrolisanom temperaturom vode i prostorije za masažu. Gostima je obezbeđena i besplatna usluga prevoza hotelskim autobusom do tržnog centra Mol of Emirejts, plaže Džumeira Bič Rezidens i Tržnog centra Autlet Vilidž.

Hotel Dukes Dubai 5* - Smešten je na Palm Džumeiri. Hotel odlikuje spoj britanskog šarma i kosmopolitskog luksuza. Gosti mogu da se opuste u vožnji "lenjom rekom", kao i da se bave raznim sportovima na vodi.