Ibica avio

Ibica avio

Otvaranje klubske sezone! Ibica - popularno balearsko ostrvo poznato kao “Belo ostrvo” zbog kućica obojenih u belo koje se kaskadno spuštaju u more. 

4 dana, avio+takse+transferi+smeštaj+vodič

Polazak: 11.05.2019.

CENA 529€

Ibica je treće po veličini ostrvo Balearskog arhipelaga, pripada Španiji, glavni i najveći grad je Ibica. Jako brzo je postalo jedno od najživopisnijih i najposećenijih evropskih letovališta. Istorija Ibice je bogata mističnim legendama i pričama duhovima i gusarima. Prestonica je poznata po ludom noćnom životu, što privlači veliki broj mladih turista iz celog sveta. Ostrvo obiluje prelepim peščanim plažama, skrivenim pećinama, liticama, a pejzaž upotpunjuju bele kućice. U unutrašnjosti takođe postoji mnogo zanimljivih gradova, koje ćemo obići, a usput ćete videti zasade maslina.

Grad Ibicu su osnovali Kartaginjani 654. godine pre nove ere, što ga čini jednim od najstarijih gradova u Evropi. Kasnije su je Rimljani koristili kao luku, zatim Arapi i na kraju Katalonci, koji nisu mnogo marili za grad, otuda su grad i ostvro i bili prepušteni piratima. Danas je grad Ibica sinonim za odličan provod i žurke, pa je svake godine posete mnogobrojni turisti iz celog sveta samo da bi partijali i uživali u zvucima elektronske muzike koju miksuju najbolji svetski DJevi. Pored žurki, grad ima mnogo lepih trgova, uličica, suvenirnica, restorana, kao i tvrđavu koja se nalazi na brdu iznad grada.

Nekada malo ribarsko mesto, San Antonio je danas vrhunska destinacija za letovanje. Smešten je u jednoj od najvećih i najlepših prirodnih luka Evrope. Dok šetate promenadom, sa jedne strane ćete uživati u zvuku mora, a sa druge u hladu koje pravi drvored palmi. Ovde ćete uživati u najlepšim zalascima sunca, obaveznu uz koktel u nekom od kafića i barova uz plažu. San Antonio je poznat i kao destinacija sa najviše opcija za sport i razonodu na vodi (vožnja jet ski-ja, paraglajding, razni vodeni parkovi....). Uveče se pretvara u party mesto, sa brojnim barovima na plaži ali i u centralnom delu grada, za sve ljubitelje provoda i muzike.

Na Ibici postoje brojne prelepe plaže u kojima možemo uživati, kao što su Es Kavalent - nudistička plaža, Las Salinas- koja je svoje ime dobila po brojnim slanim jezerima koja se nalaze okolo, Kala Hondal i druge. Pored plaža obilazićemo i male gradove u unutrašnjosti ostrva. Santa Eaularia je mestašce koje se nalazi na istočnoj strani ostrva, sinonim je za gastronomsko uživanje. Posetićemo i Portinad, najsevernije mesto ostrva, gde se nalazi i najveći svetionik na Balearskim ostrvima. Na kraju dana prošetaćemo San Migelom i njegovom lukom Puerto de San Migel, uživamo u ribljim specijalitetima, zalasku sunca, a zavirićemo i u jednu od pećina koja je služila kao skrovište za pirate.

Pođite sa nama na putovanje na Ibicu uživajte u moru, plažama, zalascima sunca, koktelima, žurkama, muzici i svemu što nađete na ovom tropskom raju.

PRIJAVLJIVANJE U PROSTORIJAMA JUNGLE TRAVEL-A:
GOSPODAR JEVREMOVA 49 BEOGRAD,

011/2400213 i 011/4076257,
email:jungletravel@gmail.com
radnim danima 09-19h i subotom 10-14h

NOVI SAD, ĆIRPANOVA 4, 21000 NOVI SAD, 021/3016689
email:jungletravelns@gmail.com
radnim danima 09-19h i subotom 10-14h
*** PUTNICI IZ OSTALIH GRADOVA SRBIJE MOGU SE PRIJAVITI ZA PUTOVANJE PUTEM MEJLA jungletravel@gmail.com

Dan 1: (subota, 11. maj 2019) BEOGRAD – IBICA Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ dva sata pre leta. Po dolasku, razgledanje glavnog grada Ibice pešice, koju su Kartaginjani po osnivanju nazvali Ebysos po bogu Besu, zastitniku smeha, pesme i igre. Najzanimljiviji deo grada predstavlja istorijsko jezgro D'Alt Vila koje je uvršteno na Uneskovu listu svetske kulturne baštine. Unutar zidina istorijskog jezgra svakog drugog vikenda u maju organizuje se srednjevekovni festival. Brojni štandovi sa raznoraznim umetničkim delima, rukotvorinama, tipičnom hranom su postavljeni duž centra mesta a izmedju nih nastupaju ulični svirači, zabavljači i umetnici koji na licu mesta crtaju, vajaju, prave predmete od različitih materijala . Obilazak Ibice prilika je da se poseti obala Sa Marine sa pogledom na utvrdjeni deo grada koji se nalazi na uzvišenju i u prošlosti je bio jedno od najbolje očuvanih utvrdjenja na Mediteranu. Istorijsko jezgro opasano zidinama iz 16.veka predstavlja muzej na otvorenom i na svakom koraku moguće je susresti se sa ostacima civilizacija koje su vladale ostrvom: od Feničana do Kartaginjana, od Rimljana do Mavara pa sve do katalonskog osvajanja u 13. veku. Glavne ulaze u istorijski monumentalni kompleks predstavlja pokretni most Portal de Ses Taules, pored stare tržnice, ali i Portal Nou, pored parka Reina Sofia. Unutar zidina nalazi se Katedrala, Muzej Biskupije, crkva Svetog Dominga, Kapela Svetog Kirijaka, gradska kuca, arheološki muzej i muzeji posvećeni različitim kulturama i narodima koji su vladali ostrvom. Posebno je živo na glavnom gradskom trgu Plaza de Vila i na Plaza de Sa Carrosa. Tokom šetnje uskim ulicicama koje su poput lavirinta su suvenirnice, restorani, terasaste bašte kafića i pregršt vidikovaca. Pogled sa vidikovaca luta ka peskovitim plažama i otvorenom moru, a sa druge strane ka donjem gradu i luci. Nakon obilaska transfer do hotela, smeštaj. Noćenje. Uveče, mogućnost individualnog odlaska na žurku u diskoteci Amnesia povodom početka sezone, za koju postoji mogućnost kupovine ulaznica direktno na sajtu diskoteke.

Dan 2: (nedelja, 12. maj 2019) IBICA Doručak. Poslepodne, poludnevni fakultativni odlazak do mesta San Antonio koji se nalazi na zapadnoj strani ostrva. Nekada je bio malo ribarsko selo, rimska luka Portus Magnus, a danas svetska prestonica klupske kulture. San An, kako mu tepaju, poznat je širom sveta po romantičnom zalasku sunca. Turisti i lokalno stanovnistvo sa celog ostrva dolaze u ovo mesto kako bi ispratili ovaj spektakl koji svakodnevno traje oko 30 minuta i uvek se završava spontanim aplauzom suncu koje je zaronilo u Mediteran. Posebno je popularno uživati u zalasku sunca pokraj mora u legendarnom Cafe del Mar. Mesto rodjenja chill-out muzike otvoreno je davne 1980. godine, ali i dalje privlači ljude iz celog sveta koji žele biti deo ove magične atmosfere. Iako je Ibica danas omiljena kod svetskog džet-seta ne treba zaboraviti da ih je na Ibici svojevremeno okupljala Jugoslovenska princeza Smilja Mihajlovic. Ova lepa, inteligentna i snalažljiva žena koja se nakon niza izazova skrasila u Španiji i tamo izgradila sopstveno kraljevstvo obukla je Ibicu u belo inspirisana hipi kulturom. Ispijajući koktel i uživajući u magičnom zalasku sunca, valja se prisetiti Smilje jer da možda nije bilo nje, ne bi Ibica ni postala ono što danas jeste. Povratak u hotel. Noćenje. Uveče, mogućnost individualnog odlaska na žurku u diskoteci Pacha povodom početka sezone, za koju postoji mogućnost kupovine ulaznica direktno na sajtu diskoteke.

Dan 3: (ponedeljak, 13. maj 2019) IBICA Doručak. Celodnevni fakultativni izlet tokom kojeg se obilazi ostrvo bogato peščanim plažama, skrovitim pećinama, liticama i prošarano belim kućama. Kako se ide ka unutrasnjosti ostrva, tu su zasadi maslina, badema, smokvi i vinove loze. Od tridesetih pa sve do početka šezdesetih godina prošlog veka tu je svoj dom gradio veliki broj umetnika, koji su stvorili od ovog ostrva raj za one koji se nisu uklapali u društvene kalupe. Tako su šezdesetih na Ibicu stigli i hipici, koji su promovisali svoju ideologiju nenasilja. Iako je masovni turizam donekle potisnuo ovaj duh, njega i dalje ima, a najbolje ga možete osetiti ukoliko obiđete neka od hipi sela i marketa. U samom srcu ostrva nalazi nalazi se poznato hipi selo Santa Gertrudis u kome se i dalje se oseti boemski šarm ovog mesta gde su se okupljali hipici, umetnici i muzičari. Oni bi često zbog oskudice u kojoj su živeli trampili umetnička dela za hranu, a sada ta umetnička dela krase mnogobrojne kafice u ovom selu. Put nas dalje vodi ka malom mestu San Miguel poznatom po crkvi koja je poput utvrdjenja, a put se spušta ka Puerto de San Miguel, nekadašnjem ribarskom seocetu koje je danas čuveno letovalište. Veliki broj poznatih ličnosti poseduje vile upravo u ovom delu ostrva, a još uvek se prepričava žurka koju je pre par godina organizovao jedan bogati Rus na ostrvu Illa des Bosc kada su za njega nastupali Hulio Iglesias i Džipsi Kingsi. U neposrednoj blizini ovog mesta je pećina Can Marca koju su kao sklonište koristili pirati i šverceri. Mesto Portinać je najsevernije mesto na Ibici. Pejzaž oduzima dah, a mesto je ušuškano u borovu šumu sa izuzetno lepim plažama i najvišem svetioniku na Balearima. Živopisni gradić Santa Eularia treći je po veličini grad na Ibici i predstavlja jednu od veoma zanimljivih atrakcija za turiste, ne samo zbog svog modernog uređenja, već i zbog svojih izuzetno lepih plaža. Povratak u hotel. Noćenje.

Dan 4: (utorak, 14. maj 2019) IBICA – BEOGRAD Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka južnom delu ostrva gde se nalazi jedna od najpopularnijih plaža Ibice, plaža Ses Salines. Na putu ka plaži je slana zaravan, jedan od velikih potencijala Ibice. Još u vreme Rimljana vađena je so iz mora, a danas je to prirodni rezervat i utočište ptica, uključujući i flamingose. Osim solane, ovde je postojao ogroman broj vetrenjača. Otkada se ne koriste dosta njih je ruinirano, ali su neke restaurirane i zaštićene. Dugačka peščana plaža Ses Salines je okružena bujnom borovom šumom i tirkizno plavim morem. Priče kažu da se ovde okupljaju najlepši ljudi na ostrvu, a letovati ovde znači letovati sa stilom. Transfer na aerodrom. U popodnevnim satima poletanje aviona za Beograd.

 

Smeštaj ►

Hotel Mare Nostrum 3*

Hotel The New Algarb 4* 

CENA:

529 €

589 €

 

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE. CENA JE GARANTOVANA SAMO ZA UPLATU KOMPLETNOG IZNOSA.

Način plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak 15 dana pre početka putovanja;
 • Kreditnim karticama;
 • Preko računa.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • avionski prevoz sa svim taksama na relaciji Beograd - Ibica - Beograd direktnim čarter letom (prevoznik Air Serbia);
 • smeštaj u hotelu po izboru na bazi 3 noćenja s doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama;
 • transferi na relacijama aerodrom - hotel - aerodrom u prema programui;
 • U usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • fakultativni izleti;
 • ulaznice za diskoteke;
 • konzumacija u baru Café del Mar, eko taksa u hotelima (plaća se na recepciji, 2.20 evra u hotelu kategorije 3* i 3.30 evra u hotelu kategorije 4* iznos je podložan promenama);
 • depozit od 50 evra po osobi plaćaju svi gosti mlađi od 30 godina;
 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je Filip Travel sa licencom OTP 196/2010.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA FILIP TRAVEL-a.
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu. 
 • Za ovaj aranžman primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA uskladjeni sa YUTA standardom.

Napomene u vezi sa smeštajem:

 • Organizator putovanja, FILIP TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
 • U nekim smeštajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
 • Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmene, promene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se pre uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

Cenovnik važi od 16.03.2019.

Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 100 putnika
U slučaju promena na monetarnom trzištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni
.

Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Filip Travel

Licenca Ministarstva Turizma OTP 196/2010

Opis smeštajnih objekata:

Hotel Mare Nostrum 3* - Avda. Pedro Matutes Noguera, 53, 07800 Ibiza, www.marenostrumhotelibiza.com
Hotel se nalazi u mestu Playa D’En Bossa, udaljen oko 3 km od grada Ibica i oko 6 km od aerodorma. U blizini je najlepših plaža ostrva kao što je Playa D’En Bossa. Sve klimatizovane sobe hotela imaju mini-bar, telefon, SAT TV, kupatilo, Wi Fi internet, neke sobe imaju blakon. Doručak na bazi švedskog stola se služi u hotelskom restoranu.

HOTEL THE NEW ALGARB 4* - Av. Pere Matutes Noguera, 107, 07800 Ibiza, www.hotelalgarbibiza.com
Hotel se nalazi u mestu Playa D’En Bossa, udaljen oko 3 km od grada Ibica i oko 6 km od aerodroma. U blizini je najlepših plaža ostrva kao što je Playa D’En Bossa i Bora Bora. Sve klimatizovane sobe hotela imaju mini-bar, telefon, SAT TV, kupatilo, Wi Fi internet, neke sobe imaju blakon. Doručak na bazi švedskog stola se služi u hotelskom restoranu.
● Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.

Hotel Mare Nostrum 3* - Avda. Pedro Matutes Noguera, 53, 07800 Ibiza, www.marenostrumhotelibiza.com
Hotel se nalazi u mestu Playa D’En Bossa, udaljen oko 3 km od grada Ibica i oko 6 km od aerodorma. U blizini je najlepših plaža ostrva kao što je Playa D’En Bossa. Sve klimatizovane sobe hotela imaju mini-bar, telefon, SAT TV, kupatilo, Wi Fi internet, neke sobe imaju blakon. Doručak na bazi švedskog stola se služi u hotelskom restoranu.

HOTEL THE NEW ALGARB 4* - Av. Pere Matutes Noguera, 107, 07800 Ibiza, www.hotelalgarbibiza.com
Hotel se nalazi u mestu Playa D’En Bossa, udaljen oko 3 km od grada Ibica i oko 6 km od aerodroma. U blizini je najlepših plaža ostrva kao što je Playa D’En Bossa i Bora Bora. Sve klimatizovane sobe hotela imaju mini-bar, telefon, SAT TV, kupatilo, Wi Fi internet, neke sobe imaju blakon. Doručak na bazi švedskog stola se služi u hotelskom restoranu.
● Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.