Bled

Bled

WELLNESS AND SPA 

BLED - individualni polasci

Novo hit putovanje u jedno od najleših mesta na svetu sa čistim vazduhom i očaravajućom prirodom!

Period putovanja: tokom cele godine!

Ostrvo Bled, u zagrljaju živopisnih planina, ponosno stoji u sredini alpskog jezera. Onima koji širom sveta tragaju za nečim izuzetnim, drugačijim, za lepotom i inspiracijom, mirom ili sportskim izazovima, stoje na raspolaganju brojne mogućnosti: romantična šetališta, vožnja kočijama oko jezera, vožnja tradicionalnim čamcem pletna do idilične crkve na Bledskom ostrvu, poseta grandioznom zamku smeštenom na veličanstvenoj litici koja se uzdiže nad jezerom...

Zimi se Bled pretvara u pravu zimsku bajku. Njegov položaj između tri ski centra (Vogla, Kobla i Krvaveca), ljubiteljima skijanja i snouborda omogućava prijatno skijanje na samo pola sata vožnje od Bleda. U blizini Bleda nalazi se i Pokljuka koja je pravi raj za trčanje na skijama. Nenarušena priroda u okolini pruža mogućnosti i za druge aktivnosti i snežne radosti poput hodanja na krpljama, sankanja i klizanja po ledu.

 

PRIJAVE U PROSTORIJAMA JUNGLE TRAVEL-A

GOSPODAR JEVREMOVA 49, BEOGRAD

011/2400213, 011/4076257, fax: 011/3863841;

Email: jungletravel@gmail.com

JUNGLE TRAVEL OGRANAK NOVI SAD

BULEVAR OSLOBOĐENJA 66, LOKAL BR. 8, 021/3016689,

email: jungletravelns@gmail.com

Dan 1: BEOGRAD – BLED
Individualni polazak uvek dan ranije. Dolazak u hotel narednog dana. Ulazak u sobe/studije/apartmane od 14.00 sati po lokalnom vremenu.
Od 2. do pretposlednjeg dana: BLED.
Boravak u hotelu ili apartmanu na bazi uplaćenih usluga.
Posledniji dan: BLED - BEOGRAD
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu BB ili HB. Napuštanje apartmana / studija / hotela do 10 h. Polazak za Beograd. 
Kraj putovanja.

Cene su izražene po osobi po noćenju:

Hotel Savica 3*, polupansion - od 48eur

Hotel Park 4*, polupansion - od 52eur

Hotel Astoria 3*, polupansion - od 58eur

Hotel Golf 4*, polupansion - od 60eur

*Ostali hoteli - na upit

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE NA DAN UPLATE. CENA JE GARANTOVANA SAMO ZA UPLATU KOMPLETNOG IZNOSA.

Način plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije dva meseca pre početka putovanja.
 • Kreditnim karticama.
 • Preko računa

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • smeštaj u apartmanu/studiju/sobi;
 • izabrani broj noćenja na bazi izabrane usluge;
 • boravišna taksa;
 • troškovi organizacije putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
 • prevoz do destinacije;
 • individualne troškove;
 • fakultativne izlete.

OPŠTE NAPOMENE: 

 • Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
 • U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja Filip Travela, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno. Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.
 • EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2016 od 25.01.2016. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300050848 od 25.01.2016. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”.

Opis smeštajnih objekata:

Hotel Savica 3*, koji pripada lancu hotela i odmarališta Sava, nalazi se na svega 250 metara od Bledskog jezera. Gostima nudi besplatan ulazak na bazene i termalne bazene u obližnjem velnes centru Živa, kao i popust na korišćenje sauna. Na raspolaganju vam je besplatan internet. Klimatizovane sobe sadrže sef i mini-bar. Pored toga nude sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Ovaj hotel odlikuje ambijent idealan za boravak porodica. Osoblje vam na zahtev možete obezbediti međusobno povezane porodične sobe i igraonice prilagođene za decu svih uzrasta. Na raspolaganju su takođe specijalni zabavni programi i meniji za specijalne dijete. Na 200 metara od hotela Savica nalazi se velnes centar Živa, koji obuhvata salon lepote sa ponudom masaža i drugih tretmana. Staze za pešačenje i planinarenje u Gorenjskoj oblasti i okolini Bledskog jezera nalaze se u krugu od 5 km. U okviru objekta možete koristiti besplatan javni parking.

 

Hotel Park 4* - Ovaj objekat je udaljen 15 min hoda od plaže. Hotel Park - Sava Hotels & Resorts poseduje velnes centar s velikim zatvorenim bazenom i teretanom. Iz objekta se pruža pogled na Bledsko jezero i Julijske Alpe. Besplatan bežični internet možete koristiti u lobiju. Hotel ima i terasu. Sobe sadrže balkon, sef, mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa kadom ili tušem. Iz svake sobe pruža se pogled na jezero ili park. Hotelska picerija Rikli nudi širok izbor testenina, salata i pica. U aperitiv baru služe se raznovrsna pića. Hotelska poslastičarnica nudi brojne vrste torti i odabrane kafe. U neposrednoj blizini hotela nalaze se brojni ski centri, kao i mala ski staza u samom srcu Bleda. Pokljuka, čuveni centar za skijaško trčanje i skijanje van obeleženih staza, udaljen je svega 20 minuta vožnje. Bled se nalazi na 50 km od Ljubljane i na 35 km od Aerodroma Ljubljana. Na raspolaganju su vam brojne rekreativne aktivnosti uključujući ribolov, planinarenje, biciklizam, splavarenje i vožnju kajaka na planinskim rekama. Golf tereni Bled (sa 18 i 9 rupa) udaljeni su svega 4 km od hotela. 

Hotel Astoria 3* - Ovaj objekat je udaljen 6 min hoda od plaže. Hotel Astoria je otvoren u maju 2013. godine, nakon opsežnog renoviranja. Smešten je na manje od 5 minuta hoda od Bledskog jezera, bujnog parka i Bledskog zamka. U ponudi ima bar sa letnjom terasom i velnes centar. Sve klimatizovane sobe sadrže mini-bar, sef, radni sto i TV sa kablovskim kanalima. Kupatila u sobama opremljena su tušem ili kadom. Besplatan bežični internet dostupan je u sobama i zajedničkim prostorijama. Iz renoviranog hotelskog lobija i bara izlazi se na prostranu terasu. Moderna sala za konferencije nudi svu potrebnu opremu i tehničku podršku. Spa i velnes centar obuhvata hidromasažne kade, raznovrsne saune i kozmetički salon. Korišćenje svih spa i velnes sadržaja dodatno se naplaćuje. Sala za fitnes i studio za masažu takođe su na raspolaganju. Gosti mogu iznajmiti bicikle u hotelu Astoria i uživati u obližnjim biciklističkim rutama. Golf i kantri klub Bled udaljen je 4 km. 

Hotel Golf 4* - deo hotelskog i odmarališnog lanca Sava, smešten je u strogom centru Bleda, na uzdignutoj poziciji sa koje se pruža panoramski pogled na Bled, Bledsko jezero, Bledski zamak i Julijske Alpe. U ponudi ima moderan spa centar sa zatvorenim i otvorenim bazenima. Besplatan bežični internet je dostupan u zajedničkim prostorijama. Sve klimatizovane sobe hotela Golf poseduju balkon. Pored toga sadrže TV sa satelitskim kanalima, sef i mini-bar. Sopstveno kupatilo je opremljeno tušem i fenom za kosu. Wellness centar Živa takođe nudi saune, parna kupatila, hidromasažne kade i širok izbor velnes tretmana, koji su na raspolaganju uz doplatu. U restoranu Veranda sa panoramskom terasom služe se odabrana jela lokalne kuhinje iz Gorenjske regije i jela internacionalne kuhinje sa menija. Gosti se mogu opustiti u hotelskom aperitiv baru uz šoljicu kafe ili koktel. Ova oblast je poznata po sadržajima za biciklizam, planinarenje i sportsko penjanje. Obližnji planinski potoci pogodni su za vožnju kanua i ribolov. 

Hotel Savica 3*, koji pripada lancu hotela i odmarališta Sava, nalazi se na svega 250 metara od Bledskog jezera. Gostima nudi besplatan ulazak na bazene i termalne bazene u obližnjem velnes centru Živa, kao i popust na korišćenje sauna. Na raspolaganju vam je besplatan internet. Klimatizovane sobe sadrže sef i mini-bar. Pored toga nude sopstveno kupatilo sa kadom ili tušem. Ovaj hotel odlikuje ambijent idealan za boravak porodica. Osoblje vam na zahtev možete obezbediti međusobno povezane porodične sobe i igraonice prilagođene za decu svih uzrasta. Na raspolaganju su takođe specijalni zabavni programi i meniji za specijalne dijete. Na 200 metara od hotela Savica nalazi se velnes centar Živa, koji obuhvata salon lepote sa ponudom masaža i drugih tretmana. Staze za pešačenje i planinarenje u Gorenjskoj oblasti i okolini Bledskog jezera nalaze se u krugu od 5 km. U okviru objekta možete koristiti besplatan javni parking.

 

Hotel Park 4* - Ovaj objekat je udaljen 15 min hoda od plaže. Hotel Park - Sava Hotels & Resorts poseduje velnes centar s velikim zatvorenim bazenom i teretanom. Iz objekta se pruža pogled na Bledsko jezero i Julijske Alpe. Besplatan bežični internet možete koristiti u lobiju. Hotel ima i terasu. Sobe sadrže balkon, sef, mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa kadom ili tušem. Iz svake sobe pruža se pogled na jezero ili park. Hotelska picerija Rikli nudi širok izbor testenina, salata i pica. U aperitiv baru služe se raznovrsna pića. Hotelska poslastičarnica nudi brojne vrste torti i odabrane kafe. U neposrednoj blizini hotela nalaze se brojni ski centri, kao i mala ski staza u samom srcu Bleda. Pokljuka, čuveni centar za skijaško trčanje i skijanje van obeleženih staza, udaljen je svega 20 minuta vožnje. Bled se nalazi na 50 km od Ljubljane i na 35 km od Aerodroma Ljubljana. Na raspolaganju su vam brojne rekreativne aktivnosti uključujući ribolov, planinarenje, biciklizam, splavarenje i vožnju kajaka na planinskim rekama. Golf tereni Bled (sa 18 i 9 rupa) udaljeni su svega 4 km od hotela. 

Hotel Astoria 3* - Ovaj objekat je udaljen 6 min hoda od plaže. Hotel Astoria je otvoren u maju 2013. godine, nakon opsežnog renoviranja. Smešten je na manje od 5 minuta hoda od Bledskog jezera, bujnog parka i Bledskog zamka. U ponudi ima bar sa letnjom terasom i velnes centar. Sve klimatizovane sobe sadrže mini-bar, sef, radni sto i TV sa kablovskim kanalima. Kupatila u sobama opremljena su tušem ili kadom. Besplatan bežični internet dostupan je u sobama i zajedničkim prostorijama. Iz renoviranog hotelskog lobija i bara izlazi se na prostranu terasu. Moderna sala za konferencije nudi svu potrebnu opremu i tehničku podršku. Spa i velnes centar obuhvata hidromasažne kade, raznovrsne saune i kozmetički salon. Korišćenje svih spa i velnes sadržaja dodatno se naplaćuje. Sala za fitnes i studio za masažu takođe su na raspolaganju. Gosti mogu iznajmiti bicikle u hotelu Astoria i uživati u obližnjim biciklističkim rutama. Golf i kantri klub Bled udaljen je 4 km. 

Hotel Golf 4* - deo hotelskog i odmarališnog lanca Sava, smešten je u strogom centru Bleda, na uzdignutoj poziciji sa koje se pruža panoramski pogled na Bled, Bledsko jezero, Bledski zamak i Julijske Alpe. U ponudi ima moderan spa centar sa zatvorenim i otvorenim bazenima. Besplatan bežični internet je dostupan u zajedničkim prostorijama. Sve klimatizovane sobe hotela Golf poseduju balkon. Pored toga sadrže TV sa satelitskim kanalima, sef i mini-bar. Sopstveno kupatilo je opremljeno tušem i fenom za kosu. Wellness centar Živa takođe nudi saune, parna kupatila, hidromasažne kade i širok izbor velnes tretmana, koji su na raspolaganju uz doplatu. U restoranu Veranda sa panoramskom terasom služe se odabrana jela lokalne kuhinje iz Gorenjske regije i jela internacionalne kuhinje sa menija. Gosti se mogu opustiti u hotelskom aperitiv baru uz šoljicu kafe ili koktel. Ova oblast je poznata po sadržajima za biciklizam, planinarenje i sportsko penjanje. Obližnji planinski potoci pogodni su za vožnju kanua i ribolov.