Tajland Bangkok, Krabi i Puket

Tajland Bangkok, Krabi i Puket

cena od
1.799
EUR ,00
sada od
1.549
EUR ,00
trajanje
13 dana
Prijavi se Upit
Upit

Jel ste spremni za najbolji aranžman u kome ćete obići najpopularnije destinacije na Tajlandu? Ovo je zemlja koja očarava svojim ostrvima, nebeskim plažama i živopisnom kulturom. Pa krećemo na nezaboravno putovanje ispunjeno avanturom, relaksacijom i otkrivanjem skrivenih dragulja ovog tropskog raja.

U cenu aranžmana uračunato 5 besplatnih izleta i obilazaka: 

◾ Obilazak Khao San Roada

◾ Freedom plaža

◾ Banana plaža 

◾ Surin plaža

◾ Railay plaža 

Započnjemo naše putovanje u Bangkoku, fascinantnom megalopolisu koji pulsira energijom i životom. Ovaj grad anđela, kako ga lokalno nazivaju, spoj je modernosti i tradicije, prepun bogatstva kulture, istorije i arhitekture. Evo delić onoga šta nas tamo čeka: prošetaćemo čuvenim Khao San ulicom, poznatom kao centar backpacker-ske scene, gde se nalaze fenomenalne šarene pijace, restorani sa lokalnom hranom i živa muzika koja svira do kasno u noć. Pored toga, posetićemo i grandioznu Kraljevsku palatu, impozantne hramove Wat Pho, a naravno ko god voli, i mesta gde ćemo uživati u tradicionalnoj tajlandskoj masaži koja oslobađa stresa i umora. I ptice na grani znaju da je ovde najbolji noćni život, pa svi oni koji vole dobar provod će imati gde da odu. Na ovom mestu ćete doživeti kulturološki šok-ali u najpozitivnijem mogućem smislu!

Nakon Bangkoka, idemo na Krabi, biser Andamanskog mora. Krabi je poznat po svojim netaknutim plažama, kristalno čistom moru i spektakularnim kamenim formacijama. Ovde ćete se osećati kao na nekoj drugoj planeti! Smeštamo se na jednu od najlepših plaža na ovom mestu-Ao Nang, koja je savršena za opuštanje na Suncu, ronjenje i obilaženje drugih ostrva. Tu je i  čarobni Railay Beach, okružen strmim liticama i tirkiznim morem, a videćete i skrivene uvale i pećine koje kriju tajne tropskog raja.

Nastavljamo do Puketa, najvećeg tajlandskog ostrva koji očarava svojom raznolikošću. Puket je sinonim za neverovatan noćni život, magične resorte i besprekorne plaže. Ovde možete večeri provesti uživajući u vibrirajućem klubskom životu na Patong Beach-u, a dani su rezervisani za obilaženje tajanstvenih hramova poput Wat Chalonga. Tu je i nezaobilazno Pi Pi ostrvo, na kome ćemo posetiti lokalne pijace gde možete probati raznolike tajlandske specijalitete poput pad thaia, mango sticky ricea i svežih morskih plodova. Na kraju dana, opuštamo se u udobnosti svog smeštaja i spremamo se za sledeću avanturu koja nas čeka u tropskom raju Tajlanda


Čekamo Vas u zemlji osmeha! 

Napomena: Za polaske 16.1, 27.1, 6.2, 20.2, 6.3, 2.4, 7.4, 10.4, 5.5. i sve polaske posle 21.9. važe Opšti uslovi putovanja Jungle Travel DOO.

*Obilazak Banana i Surin plaže, Freedom i Karon, kao i obilazak Bangkoka je uključen samo za neke polaske. 


Ruta
Beograd
Doha
Puket
Krabi
Bangkok
Doha
Beograd

Prevoz
Avion, Lokalni transfer
Smeštaj
Hotel
Organizator
Jungle Tribe d.o.o. Beograd, Srbija
Grupna putovanja
Daleke destinacije
Destinacije
Tajland
Kod putovanja
TH63
Zahtevnost
Pogodno za decu
Da
Veličina grupe
Min 10 , Maks 20 ,

Plan i program

Plan i program puta važi za polaske 13. 11. 2024

Sastanak na aerodromu u Beogradu, dva i po sata pre leta. Let iz Beograda za Puket u 12.50 (QR 232) sa presedanjem u Dohi. Dolazak u Dohu u 18.50h i let iz Dohe za Puket u 20.30 (QR 842).

Prevoz

 • Avio kartu sa svim taksama sa presedanjem na relaciji Beograd – Puket, u ekonomskoj klasi, sa 25kg čekiranog i 7kg ručnog prtljaga

Smeštaj

Hotel 3* u Dohi 1 noć

Mesto

 • Beograd
 • Doha

Dolazak na Puket u 07.35 po lokalnom vremenu. Puket (Phuket) je najveće i najpoznatije tajlandsko ostrvo, koje je sa kopnom povezano sa dva mosta koja se nalaze na severnom kraju ostrva. Turizam je najzastupljenija delatnost, a Puket je od davnina privlačio mnoge putnike. Kupanje, masaže, prelepe plaže, beli pesak, toplo more, fenomenalni zalasci sunca i izleti do obližnjih ostrva, učiniće da se osećate kao u raju. Vreme rezervisano isključivo za uživanje! Po dolasku u smeštaj, idemo lokalnim prevozom (tuk-tukom) do Freedom plaže, gde se kupamo i uživamo u belom pesku... Povratak u smeštaj. Noćenje.

Prevoz

 • Transfer od aerodroma do smeštaja

Smeštaj

Hotel 3* 1 noć

Mesto

 • Puket

Fakultativni izlet – Similan Ostrva. Pred nama celodnevni izlet na arhipelag u Andamanskom moru, 120 km udaljen od Puketa. Dan je rezervisan za snorkeling, prekrasne pejzaže, uživanje u čudesnom pogledu sa vrha kamenih gromada i kupanje. Povratak u smeštaj. Noćenje.  

Smeštaj

Hotel 3* 1 noć

Mesto

 • Puket

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izleti

Nakon doručka, idemo u istraživanje lokalnih plaža. Na programu su Banana i Surin plaže. Beli pesak, mirna, kristalna voda i prirodni hlad gustih palmi po obodu plaže, hladan kokos i pivo, lokalni specijaliteti... Mir i opuštanje. Mogućnost odlaska i do fotogeničnog kafića Ma Do Bua. Povratak u smeštaj. Noćenje

Smeštaj

Hotel 3* 1 noć

Mesto

 • Puket

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Danas nas očekuju čak dva fakultativna izleta. Najpre ujutru idemo na fakultativni izlet – Kupanje sa slonovima. Ukrcavamo se u kombiće i idemo pravac do Lucky Beach gde ćemo moći da kupamo, grlimo i igramo se sa nežnim džinovima. Povratak u smeštaj i mogućnost odlaska i na Fakultativni izlet – Veliki Buda i obilazak grada Puketa. Vreme je za obilazak Velikog Bude! Visok čak 45 metara i presvučen belim mramorom koji sjaji, vidi se iz gotovo svakog dela Puketa. Nalazi se na vrhu brda Nakkerd i predstavlja jedno od najsvetijih mesta na Puketu. Pored njega se nalazi i zlatni kip Malog Bude. Čeka nas i obilazak Puketa, glavnog grada ostrva. Stari deo grada na svakom koraku svedoči o bogatoj istoriji, a danas je vrlo popularna destinacija za muzičare i umetnike iz celog sveta. Iz tog razloga je poznat i pod nadimkom ,,hipstersko srce ostrva". Jak mediteranski uticaj ostavio je trag na arhitekturi, a staro jezgro grada je poznato po raznobojnim kućicama izgrađenim u sino-portugalskom stilu. Iz tog razdoblja su ostale impresivne kineske kolonijalne palate izgrađene pre više od 100 godina. U ovom delu grada moguće je videti hramove, ukrašene i lepo očuvane trgovine, zanimljive kafiće i restorane, razne muzeje, kao i malu Ulicu crvenih lampi, poznatu kao Soi Romanee. Danas je običaj da se u njoj fotografišu parovi na dan venčanja. Svraćamo i na vidikovac Karon, koji predstavlja najfotografisanije mesto na Puketu, odakle se pruža neverovatan pogled. Noćenje

Smeštaj

Hotel 3* 1 noć

Mesto

 • Puket

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izleti

Transfer do Krabija. Smešteni smo u mestu Ao Nang gde se i nalazi najpoznatija plaža u provinciji Krabi. Odlazak tradicionalnim longtail brodićem do Railay plaže. Kupanje, masaže, prelepe plaže, beli pesak, tirkizno, toplo more, fenomenalni zalasci sunca, učiniće da se osećate kao u raju. Vreme rezervisano isključivo za uživanje! Noćenje

Prevoz

 • Kombi prevoz od Puketa do hotela u Ao Nangu.

Smeštaj

Hotel 3* 1 noć

Mesto

 • Puket
 • Krabi

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izlet na ostrvo Pi Pi (Koh Phi Phi), na kome je sniman film ,,Plaža''. Egzotični prizori koji potpuno ostavljaju bez daha. Okruženi plavetnilom Maja zaliva (Maya Bay), snorklingom u prozirnoj vodi sa ribicama neobičnih boja, upijamo lepotu prirode oko nas… Povratak na Krabi u kasnim popodnevnim satima. Slobodno vreme. Noćenje

Smeštaj

Hotel 3* 1 noć

Mesto

 • Krabi

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izleti

Fakultativni izlet – Ostrvo Hong. Idemo najpre do plaže sa koje se ukrcavamo na gliser (shared boat – deli se sa drugim ljudima) i imamo transfer do ostrva Hong. Na putu do ostrva Hong, zaustavićemo se za ronjenje na malom ostrvu sa šarenim koralnim grebenima i morskim životom. Kapetan će nas odvesti u skrivenu lagunu ili „hong”, što znači „soba”. Uživamo u prizorima formacija stena i čudnim biljkama koje žive na njima. Zatim se zaustavljamo u zalivu ostrva Hong. Vreme je da se opustimo, sunčamo, plivamo ili ronimo i vidimo na hiljade riba. Imaćemo piknik ručak na plaži u zalivu ostrva Hong u senci drveća. Mogućnost odlaska na vidikovac od 360 stepeni. Ukrcaćemo se na gliser i vratiti se nazad na početnu tačku. Povratak u smeštaj. Noćenje.  

Smeštaj

Hotel 3* 1 noć

Mesto

 • Krabi

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izleti

Transfer do aerodroma na Krabiju i lokalni let za Bangkok. Transfer do smeštaja. Vreme je da se upoznamo sa urbanom džunglom, idemo do čuvene ulice za bekpekere – Kao San (Khao San Road). Bangkok - „Grad anđela”- pruža vam potpuno novu dimenziju postojanja, nešto sasvim drugačije od svega što ste do sada doživeli. Grad nalik Njujorku, upakovan u istočnjačku filozofiju, specifične mirise i atmosferu. Slobodno vreme. Noćenje.

Prevoz

 • Transfer od hotela do aerodroma
 • Avio-kartu sa svim taksama na relaciji Krabi - Bangkok, u ekonomskoj klasi, sa 20kg čekiranog i 7kg ručnog prtljaga
 • Transfer od aerodroma do hotela u Bangkoku

Smeštaj

Hotel 3* 1 noć

Mesto

 • Krabi
 • Bangkok

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izlet – Bangkok City Tour, gde imamo priliku da obiđemo Kraljevsku Palatu, čija je izgradnja započeta 1782. godine, tokom vladavine kralja Rame I, osnivača Čakri dinastije i koja kasnije postaje kraljevska rezidencija. U okviru Palate smešten je i Hram Smaragdnog Bude, najveća tajlandska svetinja. Figura Bude isklesana je od zelenog žada. Potom posećujemo Hram Zore (Wat Arun), Hram Ležećeg Bude (Wat Pho) sa ogromnom statuom dužine 46 m i visine 15 m, koja predstavlja prelazak Bude u nirvanu. Slobodno popodne i mogućnost odlaska u neki od najpoznatijih nebodera sa pogledom na nepregledna svetla Bangkoka... Noćenje. 

Smeštaj

Hotel 3* 1 noć

Mesto

 • Bangkok

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izleti

Fakultativni izlet – Maeklong Train Market i Plutajuća pijaca. Obilazimo pijacu na pruzi, taman na vreme da vidimo kako voz kreće iz stanice i prolazi tačno kroz sredinu pijace. Prodavci ubrzano podižu tende i sklanjaju sve što smeta vozu da prođe. Voz odlazi, a mi razgledamo i kupujemo raznovrsno voće, povrće, cveće... Iza ne tako poznatog naziva Damnoen Saduak stoji jedna od najpoznatijih atrakcija Tajlanda – plutajuća pijaca. Na oko 100 km jugoistočno od Bangkoka nalazi se malo trgovačko mesto ispresecano kanalima izgrađenih još u XVlll veku. U duhu starih tajlandskih zemljoradnika, krećući se čamcem kroz zelenkastu vodu, polako se približavaju trgovci sa raznolikim ponudama. Starice sa slamenim šeširima uz osmeh nude najrazličitija jela, poslastice i sokove od egzotičnog voća, na isti način kao i stotinama godina unazad. Slobodno popodne i odlazak na aerodrom u večernjim satima.

Prevoz

 • Transfer od hotela do aerodroma u Bangkoku

Mesto

 • Bangkok

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izleti

Slobodno prepodne. Transfer do aerodroma i čekiranje na let za Dohu u 20.00/19.10h (QR 835). Dolazak u Dohu u 23.00/22.35h po lokalnom vremenu.

Smeštaj

Hotel 3* 1 noć

Mesto

 • Bangkok
 • Doha

Hrana

 • Kontinentalni doručak × 1

Fakultativni izleti

Let za Beograd u 07.35/07.20h (QR 231). Dolazak u Beograd u 11.50/10.55h. Kraj putovanja.

Prevoz

 • Avio kartu sa svim taksama sa presedanjem na relaciji Bangkok – Beograd, u ekonomskoj klasi, sa 25kg čekiranog i 7kg ručnog prtljaga

Mesto

 • Beograd

Polasci i cene

Za više informacija o polasku poput cena, popusta, uslova plaćanja, molimo Vas kliknite na polje s polaskom ispod
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...

Prilikom prijavljivanja plaća se 350 € u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate, a ostatak sume plaća se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate, najkasnije 6 nedelja pred put. Mogućnost plaćanja preko računa i karticama Visa, Master, Maestro i Dina.

 

Šta je uključeno

Smeštaj

Hotel 3 u Dohi Primer 1 noć
Hotel 3 Primer 10 noći

Prevoz

 • Avio kartu sa svim taksama sa presedanjem na relaciji Beograd – Puket, u ekonomskoj klasi, sa 25kg čekiranog i 7kg ručnog prtljaga
 • Transfer od aerodroma do smeštaja
 • Kombi prevoz od Puketa do hotela u Ao Nangu.
 • Transfer od hotela do aerodroma
 • Avio-kartu sa svim taksama na relaciji Krabi - Bangkok, u ekonomskoj klasi, sa 20kg čekiranog i 7kg ručnog prtljaga
 • Transfer od aerodroma do hotela u Bangkoku
 • Transfer od hotela do aerodroma u Bangkoku
 • Avio kartu sa svim taksama sa presedanjem na relaciji Bangkok – Beograd, u ekonomskoj klasi, sa 25kg čekiranog i 7kg ručnog prtljaga

Hrana

10 × Kontinentalni doručak

Ostalo

 • Kompletnu organizaciju i usluge predstavnika agencije na destinaciji
 • Sve transfere prema planu i programu puta
 • Obilazak Banana i Surin plaže
 • Obilazak Freedom i Karon plaže

Nije uključeno

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
 • Viza za Tajland 8,400 RSD (70 EUR)
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit)

Fakultativni izleti

Napomena! Termini i cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i promenjivi su, a zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Similan ostrva

Similan ostrva
Cena: 90,00 EUR

Celodnevni izlet gde idemo na arhipelag u Andamanskom moru, 120 km udaljen od Puketa. Prevoz do tačke isplovljavanja traje dva sata. Glavni deo arhipelaga sastoji se od 9 ostrva, a mi ćemo posetiti nekoliko. Ostrvo Koh Hu Yong, poznato je po čudesnim kamenim gromadama koje se pružaju s vrha brda sve do plaže i mora. Pogled s gromada je čudesan – prizori čistog mora u neobično lepom zalivu. Stižemo ujutro i imamo dovoljno vremena, možda oko 1 sat, taman da istražimo ostrvo i čak se popnemo na vrh. Pogled je apsolutno savršen! Pred nama je dan ispunjen prekrasnim koralima, tirkiznim prizorima čistog mora i prekrasan pejzaž. Imaćemo ukupno četiri pauze – dve za snorkeling, dve za uživanje u plaži. 

Cena uključuje: doručak, ručak, opremu za snorkeling, masku i peraja, stručnog licenciranog vodiča na engleskom jeziku i organizovan prevoz po predviđenom itinereru.

Veliki Buda i obilazak grada Puketa

Veliki Buda i obilazak grada Puketa
Cena: 40,00 EUR

Vreme je za obilazak Velikog Bude! Visok čak 45 metara i presvučen belim mramorom koji sjaji, vidi se iz gotovo svakog dela Puketa. Nalazi se na vrhu brda Nakkerd i predstavlja jedno od najsvetijih mesta na Puketu. Pored njega se nalazi i zlatni kip Malog Bude. Čeka nas i obilazak Puketa, glavnog grada ostrva. Stari deo grada na svakom koraku svedoči o bogatoj istoriji, a danas je vrlo popularna destinacija za muzičare i umetnike iz celog sveta. Iz tog razloga je poznat i pod nadimkom ,,hipstersko srce ostrva". Jak mediteranski uticaj ostavio je trag na arhitekturi, a staro jezgro grada je poznato po raznobojnim kućicama izgrađenim u sino-portugalskom stilu. Iz tog razdoblja su ostale impresivne kineske kolonijalne palate izgrađene pre više od 100 godina. U ovome delu grada moguće je videti hramove, ukrašene i lepo očuvane trgovine, zanimljive kafiće i restorane, razne muzeje, kao i malu Ulicu crvenih lampi, poznatu kao Soi Romanee. Danas je običaj da se u njoj fotografišu parovi na dan venčanja. Povratak u smeštaj u kasnim večernjim satima. Svraćamo i na vidikovac Karon, koji predstavlja najfotografisanije mesto na Puketu, odakle se pruža neverovatan pogled. 

Cena izleta obuhvata: stručnog licenciranog vodiča na engleskom jeziku i organizovan prevoz po predviđenom itinereru.

Kupanje sa slonovima – Puket

Kupanje sa slonovima – Puket
Cena: 40,00 EUR

Ukrcavamo se u kombiće i idemo pravac do Lucky Beach gde ćemo moći da kupamo, grlimo i igramo se sa nežnim džinovima.

Cena izleta obuhvata: ulaznicu za kupanje sa slonovima i organizovan prevoz po predviđenom itinereru.

Pi Pi (Phi Phi) Ostrva

Pi Pi (Phi Phi) Ostrva
Cena: od 55,00 EUR do 75,00 EUR

PI PI OSTRVA – dan namenjen za odlazak do čuvenih Pi Pi (Phi Phi) ostrva. Najpre idemo do Maiton ostrva gde pravimo pauzu za snorkeling i uživamo u podvodnom svetu. Potom idemo do najpoznatijeg zaliva Maya Bay koji je prikazan u filmu „Plaža“ sa Leonardo Di Capriom. Zatim idemo do Phi Phi Ley-a, u laguni Pileh i uživamo u plivanju u ovom neverovatnom prirodnom bazenu, okruženom liticama, inače poznatim kao „Smaragdna laguna“. Plovimo duž „Vikinške pećine“ pre nego što napravimo. Nastavljamo do Koh Phi Phi Don gde će nam poslužiti ručak. Posle ručka, možemo uživati u kratkoj šetnji po plaži i prodavnicama na Phi Phi Donu. Odlazimo na „Monkey Beach“ gde ponovo možemo da uživamo u snorkelingu i možda i vidimo divlje majmune na plaži. Nakon toga plovimo do ostrva Kai, gde ronimo između prelepih koralnih grebena i šarenih riba ili se jednostavno opuštamo na plaži. Povratak na pristanište i povratak u hotel.

Cena uključuje: ručak, stručnog licenciranog vodiča na engleskom jeziku i organizovan prevoz po predviđenom itinereru.

Hong Ostrvo

Hong Ostrvo
Cena: od 55,00 EUR do 60,00 EUR

Ostrvo Hong gliserom. Idemo najpre do plaže sa koje se ukrcavamo na gliser (shared boat – deli se sa drugim ljudima) i imamo transfer do ostrva Hong. Na putu do ostrva Hong, zaustavićemo se za ronjenje na malom ostrvu sa šarenim koralnim grebenima i morskim životom. Kapetan će nas odvesti u skrivenu lagunu ili „hong”, što znači „soba”. Uživamo u prizorima formacija stena i čudnim biljkama koje žive na njima. Zatim se zaustavljamo u zalivu ostrva Hong. Vreme je da se opustimo, sunčamo, plivamo ili ronimo i vidimo na hiljade riba. Imaćemo piknik ručak na plaži u zalivu ostrva Hong u senci drveća. Mogućnost odlaska na vidikovac od 360 stepeni. Ukrcaćemo se na gliser i vratiti se nazad na početnu tačku. 

Cena izleta obuhvata: ručak, opremu za snorkeling, stručnog licenciranog vodiča na engleskom jeziku i organizovan prevoz po predviđenom itinereru.

Bangkok City Tour

Bangkok City Tour
Cena: 65,00 EUR

Bangkok je savršen primer jedne haotične, ogromne azijske metropole spajajući nespojivo, tradiciju s modernim, vekovima stare budističke hramove i ogromne trgovačke centre, budističke sveštenike sa ladyboy-evima... Ovaj grad godišnje poseti 11 miliona turista, upravo zbog 1.000 šarenih hramova, „crvenih“ četvrti i fenomenalnog šopinga, pa je time on apsolutno konkurentan Londonu, Parizu i Njujorku. Na ovom izletu ćete imati prilike da vidite sve najbitnije i najlepše znamenitosti grada Bangkoka, a ovo je planirani itinerer: Obilazak Kraljevske Palate (Grand Palace) i Hrama Smaragdnog Bude (Wat Phra Kaew). Kraljevska palata predstavlja najveću turističku atrakciju u Bangkoku. Datira iz 1782. godine i u svojoj originalnoj verziji je bila kopija palate iz stare prestonice Ajutaje (Ayutthaya), ali je vremenom nadograđivana. Ceo kompleks obuhvata površinu od 218.400 m² i sastoji se iz kompleksa zgrada, paviljona i unutrašnjih dvorišta. Kompleks je podeljen na dva dela: Hram Smaragdnog Bude i Kraljevsku rezidenciju. Kratka šetnja do sledećeg lokaliteta, Hrama Ležećeg Bude (Wat Pho). Ovaj hram se nalazi odmah pored Kraljevske palate i jedan je od najstarijih i najvećih hramova u Bangkoku sa površinom od 8 hektara. Na ovom prostoru možete videti čak 91 pagodu, a 4 najznačajnije (svaka je visine 42m) predstavljaju prva 3 kralja iz porodice Čakri, dok su 2 sagrađene za kralja Ramu III.  U Wat Pho-u možete videti preko 1000 prikaza Bude!  Ipak, najveća atrakcija je statua „Ležećeg Bude“, po kojoj čitav kompleks i nosi naziv. Statua je duga 46 m i visoka 15 m i predstavlja Budu u stanju nirvane, na kraju svojih reinkarnacija. Kratka šetnja do reke i prelazak brodićem na drugu stranu do Wat Aruna (Hram Zore). Ovaj Hram je jedan od najpoznatijih simbola celog Tajlanda i vrlo često prati svako njegovo predstavljanje. Posle pada Ajutaje, kralj Taksin dolazi u Bangkok sa svojim trupama i utočište im postaje Wat Arun. On je preimenovao ovaj hram u „Hram svitanja“ po indijskom Bogu zore Arunu, zato što se veruje da je kralj Taksin baš u svitanje došao na ovo mesto. Nekada je ovaj hram bio dom Smaragdnog Bude, pre nego što je premešten u Kraljevsku palatu. Povratak u hotel. 

Cena izleta obuhvata: ulaznice za Grand Palace i Wat Phra Kaew, ulaznicu za Wat Pho, ulaznicu za Wat Arun, stručnog licenciranog vodiča na engleskom jeziku i organizovan prevoz po predviđenom itinereru.

*Za ovaj izlet je potrebno poneti garderobu prikladnu za ulazak i obilaza Kraljevske Palate i hramova.

Plutajuća pijaca i Maeklong pijaca na pruzi

Plutajuća pijaca i Maeklong pijaca na pruzi
Cena: 45,00 EUR

Poludnevni izlet na kojem ćemo imati prilike da se upoznamo sa starom tradicijom života na vodi na Tajlandu. Veoma živopisni prizori plutajuće pijace u kombinaciji sa neponovljivim iskustvom živahnog i jedinstvenog Train Marketa. Stižemo na Train market taman na vreme da vidimo kako voz kreće iz stanice i prolazi tačno kroz sredinu pijace. Prodavci užurbano podižu tende i sklanjaju sve što smeta vozu da prođe. Turisti i kupci se trčećim korakom pomeraju kako bi šine ostale oslobođene za nesmetan prolazak voza. Čuje se glasna sirena kao signal i svi uzbuđeno stojimo i čekamo. Voz nailazi, mašemo putnicima iz voza, kao i oni nama. Čim ode voz, vraćamo se detaljnom pregledanju pijace i kupovini raznovrsnog voća, povrća, cveća, mesa i ribe. Ova linija saobraća svakodnevno po nekoliko puta na relaciji Meaklong – Banlaem, a sama vožnja traje oko 90 minuta. Sledi vožnja do plutajuće pijace – Damnoen Saduk. Na oko 100 km jugoistočno od Bangkoka nalazi se malo trgovačko mesto ispresecano kanalima izgrađenim još u XVlll veku. U duhu starih tajlandskih zemljoradnika krećući se čamcem kroz zelenkastu vodu polako se približavaju trgovci sa raznolikim ponudama. Starice sa slamenim šeširima uz osmeh nude najrazličitija jela, poslastice i sokove od egzotičnog voća na isti način kao i stotinama godina unazad. Lokalno stanovništvo i monasi iz obližnjeg hrama glavne su mušterije u ranim jutarnjim časovima, a od 9 časova pristižu radoznali posetioci iz svih krajeva sveta. 

Cena izleta obuhvata: vožnju čamcem po plutajućoj pijaci, stručnog licenciranog vodiča na engleskom jeziku i organizovan prevoz po predviđenom itinereru.

Drevni grad Ajutaja

Drevni grad Ajutaja
Cena: 50,00 EUR

Izlet kojim se vraćamo u prošlost Tajlanda. Vožnja do druge, istorijske, prestonice Tajlanda i provincije evokativnih ruševina, Ajutaje. Vat Nivet Thammapravat, neverovatan budistički hram sagrađen u katedrali u gotskom stilu 1878. godine od strane kralja Rame V. Zatim nastavljamo do istorijskog parka Ajutaja koji je na listi UNESCO-ve svetske baštine od decembra 1991. Poseta Vat Chaivatthanaram – drevnom budističkom hramu i nakon toga povratak u Bangkok. 

Cena izleta obuhvata: ulaznice, stručnog licenciranog vodiča na engleskom jeziku i organizovan prevoz po predviđenom itinereru.

Smeštaj

Hotel 3* u Dohi

Hotel 3* u Dohi
Ovo je primer smeštaja koji možete da očekujete. Stvaran smeštaj može biti drugačiji, ali sličan u onome šta pruža.

Hotel sa 3* u Dohi je smeštajni objekat koji raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak). Ime hotela biće potvrđeno po formiranju grupe, a najkasnije 2 nedelje pred put.

Hotel 3*

Hotel 3*
Ovo je primer smeštaja koji možete da očekujete. Stvaran smeštaj može biti drugačiji, ali sličan u onome šta pruža.

Hoteli sa 3* su smeštajni objekti koji raspolažu 1/2 sobama. Sve sobe poseduju TWC. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom. (kontinentalni doručak). 

Ostali polasci za Tajland

Korisne informacije

Ovde ćete naći korisne informacije o destinaciji, kao i neke savete za ovo putovanje.

Važne napomene

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informisani, što omogućuje manje nesporazuma tokom putovanja i ugodnije iskustvo.

NAPOMENE:

Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRIBE sa licencom OTP 32/2023, kategorije A.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA JUNGLE TRIBE-a.
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu. 
 • Za ovaj aranžman primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA usklađeni sa YUTA standardom.
 • Putnici koji ne izmire dugovanja i ne uplate putovanje do krajnjeg roka naznacenog u planu i programu i koji ne obaveste agenciju na bilo koji pismeni nacin u roku od 24 sata od datuma isteka roka placanja, bice tretirani kao da su odustali od putovanja 
 • Putnicima se preporučuje da uplate osiguranje od otkaza aranžmana.
 • U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to predviđeno i istaknuto programom putovanja.
 • Obilazak gradova u okviru programa putovanja je moguće realizovati pešaka, privatnim prevozom, gradskim prevozom ili bilo kojim drugim sredstvom.
 • Putnicima kojima imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučuje se da unapred provere radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom.
 • Putnici su dužni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u prevoznim sredstvima i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni organizator putovanja, niti prevoznik, niti hotel ne odgovara za iste! U slučaju krađe (gubitka ličnih stvari), putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori i žalbe vezani za krađe i nepredviđene okolnosti.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice.  Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Bezbednost lica i putnika, kao i zdravstveno stanje u kom se putnik nalazi je potpuno lična i stvar je lične odgovornosti. Svi putnici moraju biti svesni zdravstvene i bezbednosne situacije zemalja u koje putuju.
 • Za ovo putovanje postoji poseban uslov putovanja, gde svi putnici svojom uplatom aranzmana potvrđuju da su saglasni sa istim. Avio karte se obično kupuju nekoliko meseci unapred i ukoliko putnik nakon prijave i uplate otkaže putovanje, dužan je da plati troškove avio karte u skladu sa uslovima avio kompanije. Gore pomenuta obaveza je istaknuta u zakonu kod člana 71. ako lice kome je poverena usluga prevoza zahteva naknadu za promenu imena putnika ili poništavanje karte i izdavanje nove, organizator putovanja ima pravo i na naknadu tih troškova.

 

Napomene u vezi sa smeštajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRIBE, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. 
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
 • U nekim smeštajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

 

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za fakultativne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Tribe nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmene, promene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se pre uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

 

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.