Rafting Tarom - Rafting centar RT

cena od
125
EUR ,00
trajanje
3 dana
Prijavi se Upit
Upit


Rafting Tarom - najuzbudljivija priča i najnasmejaniji ljudi! 

Splavarenje kanjonom reke Tare, drugim najdubljim kanjonom na svetu i prelepom Drinom. Najbolja zabava na vodi i u veličanstvenoj prirodi: šuma, vodopadi, nemirne reke. 

Doživljaj koji ćete prepričavati čitavog života, putovanje sa koga ćete se vratiti sa velikim osmehom na licu. Rafting ili u slobodnom prevodu "splavarenje divljim vodama" najpopularniji je na Tari, Drini i Limu.


Ruta
Novi Sad
Beograd
Foča
Beograd
Novi Sad

Prevoz
Autobus
Smeštaj
Kamp
Organizator
Hedonic Travel - 021 Novi Sad, Srbija
Destinacije
Bosna i Hercegovina
Vrste putovanja
Izleti
Kod putovanja
BA2
Zahtevnost
Pogodno za decu
Ne
Veličina grupe
Min 2 , Maks 10 ,

Plan i program

Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive u 15:ooh. Lagana vožnja do Beograda, odakle je planiran polazak putnika u 16:30h sa parkinga kod ARENE Prevoz se obavlja visokopodnim autobusima i minibusevima turističke klase. Vožnja kroz Srbiju uz usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti. 
Dolazak u rafting centar RT u kasnim večernjim satima. Smještaj u bungalove ili sobe Druženje uz logorsku vatru i muziku. Noćenje. Gostima preporučujemo da se dobro odmore jer nas sutra čeka uzbudljiv dan.

Prevoz

 • Autobuski prevoz iz Novog Sada i Beograda do Rafting centra RT

Smeštaj

Rafting centar RT 1 noć

Mesto

 • Novi Sad
 • Beograd
 • Foča

Sa prvim jutarnjim zracima videćete i lepote okoline i samog rafting centra koji je uređen u etno stilu, sa drvenim bungalovima, sakrivenim u hladovini drveća koje nas okružuje a nadnesenim na rekom Drinom, koja mirno prolazi pored i poziva Vas na druženje svojom kristalno čistom bojom… 

Doručak. Sada će te imati priliku da probate specijalitete našeg podneblja. Domaću hranu iz obližnjih sela. Domaću pršutu, uštipke, domaći med, jaja, pite sa sirom… sve ono što će Vam dati neophodnu energiju jer avantura ubrzo počinje… 

Ukoliko pak želite da ostanete u našem rafting centru RT na raspolaganju su vam tereni za mali fudbal I odbojku,mala škola streljaštva,pikado,bilijar,stoni fudbal kao I mnogobrojni kutci za odmor. 

NAPOMENA:

Po predlogu naših gostiju od ove sezone,rafting u sklopu ovog aranžmana je predviđen nedeljom. Povratak autobusa iz rafting centra RT je predviđen u 15h. Gosti imaju celu subotu na raspolaganju za odabir neke od mnogobrojnih aktivnosti. Idealna prilika da svoju vikend avanturu iskoristite maksimalno.

Nakon popodnevnog odmora ili povratka sa izleta sledi obilna Večera, a potom i druženje uz logorsku vatru i muziku. Savetujemo da obavezno ponesete topliju garederobu jer iako su dani veoma topli noći pored reke umeju da nas iznenade svojom hladnoćom…

Smeštaj

Rafting centar RT 1 noć

Hrana

 • Doručak × 1
 • Večera × 1

Nakon doručka,podeliće vam se oprema neophodna za rafting. Svako dobija neoprenska odela koja su specijalno namenjena za duži boravak u vodi i koja će vas zaštiti od hladne vode reke Tare,cipele tj čizme ,takođe napravljene od neoprena,prsluke za spasavanje,kao i kacige.

Zatim sledi odlazak našim vozilima ,do Brštanovice,početne tačke ove uzbudljive avanture Sledi kratak brifing koji će održati naši licencirani skiperi o sigurnosti i pravilima ponašanja na čamcu. Čamci koji se koriste na raftingu su profesionalni čamci koji su napravljeni specijalno za rafting i namenjeni da izdrže razigrane bukove reke Tare.Na svakom čamcu nalaze se nepropusne vreće u koje možete staviti neke osnovne stvari.
Na samom raftingu vas očekuje preko 30 uzbudljivih bukova (najpoznatiji su Ćeliije,Borovi,Varda…) koji će vas svojom silinom i brzinom ostaviti bez daha i zbog kojih će te doživeti pravi osećaj avanture i adrenalina. Savetujemo da ponesete GO PRO kamere koje možete iznajmiti od nas i zabeležite ove nezaboravne trenutke. Napominjemo da ne odgovaramo za gubitak i eventualno oštećenje telefona i kamera koje ponesete na rafting. Ukoliko ste zaboravili da ponesete nešto za piće,slobodno se nagnite nad čamac i zahvatite osvežavajuću vodu reke Tare,jer je njena voda celom dužinom sliva pitka, zbog čega je reka Tara i dobila naziv „suza Evrope“… Negde na polovini spusta napravićemo pauzu i videti ko ima hrabrosti da prođe „test muškosti“ odnosno da se okupa u ledenim vodama pritoke Tare,u bazenu vodopada čija temperatura iznosi ledenih 5 °C. 

Nakon nekih 3-4 sata, koliko traje sam spust dolazimo u podnožje našeg rafting centra. Sledi razduživanja opreme i topla voda koja će vam posle hladne vode reke Tare neizmerno prijati. Ručak. Ponovo su na meniju specijaliteti našeg podneblja:Domaći hleb i lepinje pripremljen u peći na drva,domaća teleća čorba,supa sa domaćim rezancima i griz knedlama,bela čorba -Teletina ispod sača,spremljena na licu mesta u našem ognjištu ,aromatizovani pekarski krompir ,sveža domaća salata (kupus,mešana ,paradajz,krastavac...) ,nekoliko vrsta domaćih kolača, (lenja pita,čupavci,baklava,pite sa jabukama i višnjama...) 

Nakon ručka sledi polazak za Beograd, Novi Sad. Okvirno vreme polaska je 15h. Prvu pauzu ćemo napraviti u Višegradu. Prošetaćemo mostom o kome smo nekada davno čitali u knjizi našeg jedinog nobelovca Ive Andrića “Na Drini ćuprija”. Upoznaćemo se sa mostom, saznaćete ko stoji iza njegove gradnje i kakvu istoriju nam most priča…Obići ćemo I novoizgradjeni Andrićgrad ili Kamengrad, grad izgrađen po zamisli našeg proslavljenog reditelja Emira Kusturice a u spomen na Ivu Andrića kako mu i samo ime govori… Planirano zadržavanje u Višegradu je 2 sata uz mogućnost organizovanja vožnje turističkim brodićem po Drini za zainteresovane. Lagana vožnja do Beograda i Novog Sada gde je predvidjen dolazak u kasnim večernjim satima.

Prevoz

 • Autobuski prevoz do Novog Sada i Beograda iz Rafting centra RT

Mesto

 • Foča
 • Beograd
 • Novi Sad

Hrana

 • Doručak × 1
 • Ručak × 1
Za više informacija o polasku poput cena, popusta, uslova plaćanja, molimo Vas kliknite na polje s polaskom ispod
Učitavanje...

Plaćanje celokupnog iznosa se vrši u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Šta je uključeno

Smeštaj

Rafting centar RT 2 noći

Prevoz

 • Autobuski prevoz iz Novog Sada i Beograda do Rafting centra RT
 • Autobuski prevoz do Novog Sada i Beograda iz Rafting centra RT

Hrana

2 × Doručak, 1 × Večera, 1 × Ručak

Ostalo

 • Boravak u rafting centru RT na bazi 2 noćenja
 • 4 obroka u restoranu domaće kuhinje
 • Rafting, opremu za rafting, prevoz do početne tačke raftinga, usluge licenciranih skipera, osiguranje svih učesnika tokom raftinga
 • Sve pripadajuće takse
 • Prevoz od/do rafting centra RT iz Novog Sada i Beograda

Nije uključeno

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja aranžmana
 • Osiguranje od otkaza putovanja (može se uzeti u agenciji ili bilo kojoj osiguravajućoj kući)
 • Konzumacija pića u rafting centru RT

Smeštaj

Rafting centar RT

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Rafting centar RT je svoja vrata za prve goste otvorio 1.juna 2018g. Iako je naš Rafting centar RT nov, ugostiteljstvom i raftingom se bavimo gotovo jednu deceniju. 

Prostire se na preko 12 000 m2, okružen je zelenilom, netaknutom prirodom, kao i rekama Drinom, Pivom i Tarom.

Poseduje veliki, video nadzorom obezbeđen parking za automobile i motore.

Takođe obezbedili su infrastrukturu za kamp prikolice i kamp kućice tj za kampere.

Kapacitet rafting centra je preko 220 ležajeva, raspoređenih u bungalovima i sobama, od kojih su gotovo svi sa sopstvenim kupatilom i grejanjem.

Bungalovi i sobe su po strukturi dvokrevetni, trokrevetni, četverokrevetni, petokrevetni i šestokrevetni.

Posedujemo nekoliko tipova smeštaja :

 • Standard bungalovi – Bungalovi nemaju sopstveno kupatilo. Gosti smešteni u ovim bungalovima koriste zajednička kupatila smeštena na samo par metara od bungalova. Objekat sa toaleteima i tuševima se održava 24/7, a topla voda je uvek dostupna. Gosti smešteni u ovim bungalovima koriste sve pogodnosti Rafting centra RT kao i svi ostali gosti.
 • Comfort bungalovi/sobe – smeštaj u sobama i bungalovima sa sopstvenim kupatilom i grejanjem. Drveni bungalovi ušuškani u zelenilo i prirodu,miris hrastovog drveta, zauvek će Vam ostati urezani u sećanje. Većina naših smeštajnih kapaciteta je u comfort bungalovima.
 • Superior bungalovi / sobe – smeštaj u sobama i bungalovim sa sopstvenim kupatilom i grejanjem. Takođe ove sobe poseduju televizore sa kablovskim kanalima, sef, kao i mini bar.

Napomena :

• Sve kategorije smeštaja imaju obezbeđenu posteljinu, antialergijske dušeke, toaletne potrepštine, peškire.

• Fen za kosu,pegla za odeću se može uzeti na korišćenje sa recepcije ,bez nadoknade

• Gosti koji su više dana kod nas,mogu koristiti mašine za pranje i sušenje veša bez nadoknade

• Svoje dragocenosti možete ostaviti u sefu na recepciji ,bez nadoknade

Rafting centar RT je koncipiran kao moderno etno selo, spajajući najbolje iz prirode i nekadašnjih vremena i današnjeg savremenog doba. Posedujemo restoranski kompleks sa najmodernijom opremom gde ćemo moći da vam ponudimo tradicionalne specijalitete ovih prostora. Moderni bungalovi od hrastovog drveta, koji su zadržali autentičan izgled davnih vremena, opremljeni sa modernim kupatilima i grejanjem da bi vaš boravak kod nas, čak i u hladnijim danima, učinili što komfornijim.

Sajt https://www.rafting-tarom.com/galerija-etno-selo-i-kamp-rt

Korisne informacije

Ovde ćete naći korisne informacije o destinaciji, kao i neke savete za ovo putovanje.

Važne napomene

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informisani, što omogućuje manje nesporazuma tokom putovanja i ugodnije iskustvo.