Atina Nova godina

cena od
135
EUR ,00
sada od
115
EUR ,00
trajanje
6 dana
Prijavi se Upit
Upit

Atina - moćna kolevka zapadne civilizacije, grad koji nosi ime po boginji mudrosti, izgrađen oko brežuljaka na obali mora, sa belim fasadama i bezbroj istorijski značajnim lokaliteta. Akropolj je simbol grada, a osim njega Atinu prepoznatljivom čini četvrt Plaka sa tavernama, suvenirnicama, i kafićima, dva potpuno različita gradska trga Omonija i Sintagma, Hram Olimpijskog Zevsa i druge zaostavštine prvih modernih Olimpijskih igara iz 1896.godine kada je grčku tradiciju obnovio Pjer de Kuberten. Luka Pirej, plaže od Glifade do Vuljagmenija, čine neraskidivu vezu Atine sa morem. Mi smo smešteni na obali mora, u Glifadi, da prvi dan Nove godine dočekamo uz šum talasa.


Ruta
Beograd
Atina
Beograd

Prevoz
Autobus
Smeštaj
Hotel
Organizator
Jungle Travel d.o.o. Beograd, Srbija
Destinacije
Grčka
Vrste putovanja
Nova godina
Kod putovanja
GR4
Zahtevnost
Pogodno za decu
Da
Veličina grupe
Maks 58 ,

Plan i program

Polazak autobusa sa parkinga ispred Muzeja istorije Jugoslavije (Kuće cveća) u 14h. Dnevno-noćna vožnja kroz Severnu Makedoniju sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti, kao i radi odmora putnika na svakih 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. 

Prevoz

 • Autobuski prevoz od Beograda do Atine

Mesto

 • Beograd

Dolazak u Atinu (Athens) u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel u popodnevnim časovima. Fakultativni izlet  ATHENS CITY TOUR: Olimpijski Stadion (Panathenaic Stadium) iz 1896.godine kada su održane prve moderne OI,  Zepion (Zappeio Hall)  dvorana posvećena istoriji OI, statua čuvenog engleskog pesnika Lorda Bajrona (Statue of Lord Byron), Hram Zevsa Olimpijskog (Temple of Olympian Zeus) iz 6.veka p.n.e, Hadrijanov luk (Hadrians Arch) – mermerni spomenik sa korinstkim stubovima, Trg Sintagma (Syntagma Square) – glavni atinski trg sa zgradom Parlamenta gde se svakog dana u 18h smenjuje straža – evzoni, Univezitet, Trg Omonija (Omonoia) – trg koji je potpuni paradoks Sintagmi, brdo Filopapu (Filipappou Hill) sa vidikovcem Andero sa koga se pruža najlepši pogled na Akropolj. Po završetku ture, putnici koji žele mogu individualno obići Akropolj (Acropolis) sa kapijom Propileji (Propylaea), glavnim hranom Partenon (Parthenonas), Dionizijevim amfiteatrom (Theatre of Dionysus) i pozorištem Heroda Atikusa (Odeon of Herodes Atticus). Slobodno vreme.

Smeštaj

London Hotel 3* 1 noć

Mesto

 • Atina

Fakultativni izleti

Doručak.Fakultativni izlet na Peloponez (Peloponnese).Najpre obilazimo Korintski kanal (Corinth Canal) - jedno od najvećih tehničkih dostignuća 19.veka, zatim obilazimo pozorište u Epidaurusu (Epidaurus Theatre) – amfiteatar iz 340 godine p.n.e poznato po vrhunskoj akustičnosti i idemo u Mikenu (Mycenae) – lokalitet iz 7 veka p.n.e sa kraljevskim grobnicama i Lavljom kapijom. Povratak u Atinu. Fakultativni doček Nove godine u nekom od atinskih klubova. SREĆNA NOVA GODINA! 

Smeštaj

London Hotel 3* 1 noć

Mesto

 • Atina

Hrana

 • Doručak (buffet) × 1

Fakultativni izleti

Doručak. Dan za odmor od novogodišnje noći. Slobodno vreme za obilazak Atine. Preporučljivo obići trg Monastiraki, Plaku sa uskim i krivudavim ulicama, kafićima, tavernama, suvenirnicama, Nacionalnu baštu (National Garden).

Smeštaj

London Hotel 3* 1 noć

Mesto

 • Atina

Hrana

 • Doručak (buffet) × 1

Doručak. Pakovanje stvari i napuštanje soba. Slobodno vreme u Atini do polaska. Polazak za Beograd u popodnevnim časovima. Dnevno-noćna vožnja kroz Severnu Makedoniju sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti, kao i radi odmora putnika na svakih 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. 

Prevoz

 • Autobuski prevoz od Atine do Beograda

Mesto

 • Atina

Hrana

 • Doručak (buffet) × 1

Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima. 

Mesto

 • Beograd

Polasci i cene

Trenutno nema polazaka za ovo putovanje.

Šta je uključeno

Smeštaj

London Hotel 3 3 noći

Prevoz

 • Autobuski prevoz od Beograda do Atine
 • Autobuski prevoz od Atine do Beograda

Hrana

3 × Doručak (buffet)

Ostalo

 • turističke takse za sve dane boravka

Nije uključeno

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja aranžmana
 • Osiguranje od otkaza putovanja (može se uzeti u agenciji ili bilo kojoj osiguravajućoj kući)
 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike

Fakultativni izleti

Napomena! Termini i cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i promenjivi su, a zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Athens City Tour

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju
Cena: 15,00 EUR

Na turi autobusom po Atini izlazimo da obiđemo najpoznatije znamenitosti: Olimpijski Stadion (Panathenaic Stadium) iz 1896.godine kada su održane prve moderne OI,  Zepion (Zappeio Hall)  dvorana posvećena istoriji OI, statua čuvenog engleskog pesnika Lorda Bajrona (Statue of Lord Byron), Hram Zevsa Olimpijskog (Temple of Olympian Zeus) iz 6.veka p.n.e, Hadrijanov luk (Hadrians Arch) – mermerni spomenik sa korinstkim stubovima, Trg Sintagma (Syntagma Square) – glavni atinski trg sa zgradom Parlamenta gde se svakog dana u 18h smenjuje straža – evzoni, Univezitet, Trg Omonija (Omonoia) – trg koji je potpuni paradoks Sintagmi, brdo Filopapu (Filipappou Hill) sa vidikovcem Andero sa koga se pruža najlepši pogled na Akropolj.

Peloponez (Korintski kanal, Epidaurus, Mikena)

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju
Cena: 45,00 EUR

Najpre obilazimo Korintski kanal (Corinth Canal) - jedno od najvećih tehničkih dostignuća 19.veka. Kanal koji je od Peloponeza napravio ostrvo građen je 11 godina da poveže Korinstki zaliv sa Egejskim morem. Ideja o izgradnji kanala potiče još iz 602.godine p.n.e, a prvi radovi su počeli tek 1882. Dug je 6,4km, a širok samo 25 metara. Danas moderni teretni brodovi su širi I ne mogu proći kroz kanal, pa se koristi samo za turističke brodove i jahte. Godišnje kroz njega prođe oko 16000 brodova. 

Sledeći lokaliet koji obilazimo je najakustičnije pozorište na svetu - Epidaurus (Epidaurus Theatre). U amfiteatru iz 4.veka p.n.e pojednako se čuje I najmanji šum u 53.redu identično kao u prvom. Od 1988.godine nalazi se na listi UNESCO-ve svetske kulturne baštine. Mnogi istraživači misle da je tajna ovog amfiteatra u školjkama ispod gledališta, dok drugi smaraju da je sve do strujanja vazduha. Danas se na ovo mestu održava Epidaurus festival koji može primiti I do 12000 ljudi. 

Poslednja znamenitost na ovom izletu je Mikena (Mycenae) – lokalitet iz 7 veka p.n.e sa kraljevskim grobnicama i Lavljom kapijom. Nekada najveća vojna I trgovačka sila na Egejskom moru, Mikena je jedno od najvažnijih mesta grčke civilizacije od njenog nastanka do današnjih dana. Lavlja kapija je sazidana 1250.godine p.n.e kao deo Kiklopskog zida. 

 • ulaznice za Epidaurus i Mikenu su uključene u cenu izleta

Smeštaj

London Hotel 3*

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Hotel London 3* se nalazi u Glifadi, predgrađu Atine. Udaljen je 400metara od plaže i 400m od stanice tramvaja i autobusa koji voze direktno do trga Sintagma (oko 1h vožnje). Do glavne ulice Glifade, gde se nalaze šoping centar, restorani, kafići udaljen je 2,5km. Sobe su 1/2i 1/2+1 sa kupatilom. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom. 

Sajt https://www.londonhotelathens.com/

Adresa Poseidonos Ave 38
Glyfada
Athens 166 74

Prevoz

Autobus

Autobus je prevozno sredstvo namenjen prevozu grupa između 48-87 ljudi.

Korisne informacije

Ovde ćete naći korisne informacije o destinaciji, kao i neke savete za ovo putovanje.

Važne napomene

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informisani, što omogućuje manje nesporazuma tokom putovanja i ugodnije iskustvo.

NAPOMENE:

Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 162/2020 kategorija licence A35 od 01.02.2020.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a.
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu.
 • Putnici koji ne izmire dugovanja i ne uplate putovanje do krajnjeg roka naznacenog u planu i programu i koji ne obaveste agenciju na bilo koji pismeni nacin u roku od 24 sata od datuma isteka roka placanja, bice tretirani kao da su odustali od putovanja.
 • Putnicima se preporucuje da uplate osiguranje od otkaza aranzmana.
 • U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to predviđeno i istaknuto programom putovanja.
 • Obilazak gradova u okviru programa putovanja je moguće realizovati pešaka, privatnim prevozom, gradskim prevozom ili bilo kojim drugim sredstvom.
 • Putnicima kojima imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučuje se da unapred provere radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom
 • Putnici su duzni da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u prevoznim sredstvima i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni organizator putovanja, niti prevoznik,  niti hotel ne odgovara za iste! U slučaju kradje (gubitka ličnih stvari), putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori i zalbe vezani za kradje i nepredvidjene okolnosti.
 • Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice.  Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena kod notara.
 • Bezbednost lica i putnika, kao i zdravstveno stanje u kom se putnik nalazi je potpuno licna i stvar je licne odgovornosti. Svi putnici moraju biti svesni zdravstvene i bezbednosne situacije zemalja u koje putuju.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA uskladjeni sa YUTA standardom.
 • Za ovo putovanje postoji poseban uslov putovanja,gde svi putnici svojom uplatom aranzmana potvrdjuju da su saglasni sa istim. Avio karte se obicno kupuju nekoliko meseci unapred i ukoliko putnik nakon prijave i uplate otkaze putovanje, duzan je da plati troskove avio karte u skladu sa uslovima avio kompanije. Gore pomenuta obaveza je istaknuta u zakonu kod člana 71. ako lice kome je poverena usluga prevoza zahteva naknadu za promenu imena putnika ili poništavanje karte i izdavanje nove, organizator putovanja ima pravo i na naknadu tih troškova (ova napomena važi samo za avio-aranžmane)

 

Napomene u vezi sa smeštajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
 • U nekim smeštajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
 • Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmene, promene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se pre uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.
 • Za fakultativne izlete nije obezbeđena  zaštita u pogledu garancija putovanja

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 7500,00  eura  i garanciju putovanja za kategoriju licence A35 u visini od 350000,00 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište. Garancija po Ugovoru o Garanciji putovanja broj 0013/2020 od 10.01.2020. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, Polisa broj 300067826 od 14.01.2020. Akcionarskog društva za osiguranje DDOR NOVI SAD, Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja,kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, pisanim putem ili telegramom  na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs.

(Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnanžne i izvršne sudske  presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)