Terme Sveti Martin

cena od
106
EUR ,00
trajanje
3 dana
Upit
Upit

Terme Sveti Martin predstavljaju jedinstvenu destinaciju u Hrvatskoj, pravo mesto za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongrese i team building. Pored pomenutog, poznate su po odličnoj gastronomiji i očuvanoj prirodi. Nalaze se u  zaštićenom području gornjeg Međimurja, u sklopu istoimene opštine - Sveti Martin koja predstavlja najseverniju tačku Hrvatske, a pak u blizini urbanih sredina, zanimljivih događanja, festivala i znamenitosti. Istraživanja na ovom prostoru započeta su početkom 20. veka, te je 1911. otkrivena lekovita voda, dok je 25 godina kasnije izgrađen prvi bazen. Termomineralna voda bogata natrijumom, jodom, kalijumom, stroncijumom crpi se sa dubine od 600 m, sa prosečnom temperaturom od 34° C. Njeno blagotvorno dejstvo dokazano je u lečenju artritisa, problema sa štitnom žlezdom, srcem, pritom stimuliše detoksikaciju. Boraveći daleko od svakodnevnice, oaza wellness sadržaja nudi preko 30 vrsta masaža, akva park sa pregrštom aktivnosti za sve uzraste, veliki broj sauna. Gostima su pored klasičnih masaža, na raspolaganju i masaže uljem od grožđanih koštica, proizvedenih u Međimurju, koje ima jak učinak kao antioksidant, a koži daje mladolik izgled. 


Ruta
Sveti Martin na Muri

Prevoz
Sopstveni prevoz
Smeštaj
Apartman, Hotel
Organizator
Jungle Travel d.o.o. Beograd, Srbija
Destinacije
Hrvatska
Vrste putovanja
Wellness & Spa
Kod putovanja
HR3
Zahtevnost
Pogodno za decu
Da

Plan i program

Individualni polazak dan ranije u odnosu na prvi dan boravka u hotelu. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe od 14h po lokalnom vremenu. Dan predvidjen za opuštanje i relaksaciju.

Prevoz

 • sopstveni prevoz

Smeštaj

Apartmani Regina ili Hotel Spa Golfer 1 noć

Mesto

 • Sveti Martin na Muri

Hrana

 • polupansion × 1

Boravak na bazi uplaćenih usluga. Opuštanje u bazenskom kompleksu hotela. Mogućnost noćnog kupanja petkom i subotom do 23h, kao i besplatan fitness za goste hotela.

Smeštaj

Apartmani Regina ili Hotel Spa Golfer 1 noć

Mesto

 • Sveti Martin na Muri

Hrana

 • polupansion × 1

Poslednjeg dana, nakon doručka, gosti napuštaju sobe do 11h po lokalnom vremenu. Individualni polazak za Srbiju. Kraj putovanja.

Prevoz

 • sopstveni prevoz
Za više informacija o polasku poput cena, popusta, uslova plaćanja, molimo Vas kliknite na polje s polaskom ispod
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...
Učitavanje...

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa.

Način plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak 15 dana pre početka putovanja
 • Kreditnim karticama
 • Preko računa

Šta je uključeno

Smeštaj

Apartmani Regina ili Hotel Spa Golfer 2 noći

Prevoz

 • sopstveni prevoz
 • sopstveni prevoz

Hrana

2 × polupansion

Ostalo

 • Besplatan i neograničen pristup internetu
 • 2 noćenja na bazi polupansiona u dvokrevetnoj sobi
 • Neograničeno kupanje u ''The Temple of Life'' bazenskom kompleksu
 • Noćno kupanje petkom i subotom (do 23h)
 • Neograničeno korišćenje fitness centra
 • Dvoje dece do 12 godina GRATIS
 • Samo za hotelske goste: papuče i ogrtač, korišćenje hotelskog bazena

Nije uključeno

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja aranžmana
 • Boravišna taksa 1,35eur po osobi po danu

Smeštaj

Hotel Spa Golfer

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Hotel Spa Golfer je smešten u srcu Međumurja, u blizini živopisnih brežuljaka i predivne netaknute prirode.Hotel je nemanjen svima onima koji žele da se u potpunosti odmore i opuste, Preporuka je za porodice, ljubitelje wellnessa, ali i za poslovn eputnike. Hotel je okružen zelenilom, golf terenima. Unutrašnjost hotela odiše elegancijom i modernim stilom.

U svom sastavu hotel ima unutrašnje i spoljašne bazene, terasu za sunčanje, ION bar gde možete uživati u zdravom obroku. Hotel može da se pohvali odličnim animaijskim programom koje uključuju posete znamenitostima, degustacije vina, aqua aerobik i još mnogo toga.

Kako je ovo idealna hotel za oktivan odmor, ovde možete uživati u biciklicizmu, golfu, tenisu i u mnogim drugim sportovima i aktivnostima.

Od wellness usluga na raspolaganju su medicinski wellness tretmani, masaže, programi detoksikacije, salon lepote, slane sobe, saune...

Ukupno 7 restorana se nalazi u ovom resortu.  tradicionalni restoran Vučkovec koji nudi autohtona jela u tradicijskom ambijentu, healthy dining a-la-catre restoran Le Batat s ponudom domaćih i lokalnih specijaliteta, buffet restoran Mira s ponudom zdravog doručka te raznovrsne i kreativne ponude večera, Pub Potkova s ponudom jela s roštilja i pizza odličnih pizza majstora, ION Bar i Lounge bar u kojima se morate hidratizirati ioniziranom vodom s okusom i okusiti healthy snack - čips od jabuke i bučine koštice te fast food u sklopu Pool Lounge restorana u sklopu Temple of Life. Tu je i bar u Aquaparku koji je otvoren ljeti, a koji nudi bogatu ponudu osvježavajućih pića.

Hotelske usluge: room service, rent a car, najam bicikala i biciklističke opreme, organiziranje shuttle prijevoza, recepcija otvorena 24 sata, mjenjačnica, bankomat, spremište prtljage, pranje odjeće, peglanje odjeće, kongresni centar za do 500 osoba, usluge ureda za van (printanje, kopiranje, skeniranje), Lounge bar, novine, sef, praonica bicikala, servisna stanica za bicikle, škola golfa, bogat animacijski progam.

Tipovi soba:

Double / twin sobe opremljene su svim potrebnim za bezbrižni užitak; kod svih 138 moderno i luksuzno uređenih double / twin soba s bračnim ili odvojenim ležajevima, postoji mogućnost dodatnog kreveta.Klima uređaj, telefon, sef, minibar, fen za kosu, ogrtač i papuče u sobi za svakog gosta, besplatni Wi-Fi i TV – samo su deo sadržaja koji će Vaš boravak učiniti savršeno ugodnim. Sobe imaju pogled na golf teren i letnje bazene s jedne te hotelski bazen i Wellness centar s druge strane.

Sve sobe su moderno opremljene.

Sajt https://www.termesvetimartin.com/en/accommodation/hotel-spa-golfer

Apartmani Regina

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Apartmansko naselje Regina predstavlja idealan izbor za porodični odmor, društvo ili odlazak na odmor s kućnim ljubimcem. Na raspolaganju vam stoji 69 standard (za 2 do 3 osobe) i 29 family (za 4 do 5 osoba) apartmana smeštenih tik do šume. Apartmani su opremljeni sadržajima koje poseduje svaki dom, a ugodan i topao interijer razlog je zbog kojeg ćete se osjećati kao kod kuće!

U svom sastavu hotel ima: sunčana terasa, ION BAR s mogućnošću zdravog snacka i revitalizacije prirodnom ioniziranom vodom, bogat animacijski program koji uključuje posjete brojnim znamenitostima u bližoj okolici, degustacije vina, aqua aerobic, bogati lokalni i zdravi doručak, korištenje Aquaparka i termomineralnog kupališta.

Sajt https://www.termesvetimartin.com/hr/smjestaj/apartmani-regina

Važne napomene

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informisani, što omogućuje manje nesporazuma tokom putovanja i ugodnije iskustvo.

Napomene:
Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a.
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA uskladjeni sa YUTA standardom.

Napomene u vezi sa smeštajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
 • U nekim smeštajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za fakultativne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmene, promene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se pre uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima garancije putovanja Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0013/2018 od 10.01.2018.god., polisa osiguranja broj 300060169 od 26.12.2017.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”.