Skijanje na Dolomitima

cena od
371
EUR ,00
trajanje
8 dana
Prijavi se Upit
Upit


Skijaška regija Dolomiti je zbog svoje osobenosti da se nalazi u jedinstvenoj i prirodnom lepotom neponovljivoj regiji kolosalnih Dolomita, prva meka za sve ljubitelje zimskih sportova

Na ovom mestu je priroda u punom sjaju pokazala svu kreativnost i jedinstvenom arhitekturom je učinila da mnogi upravo Dolomite smatraju najlepšim planinama na svetu. Kao jedinstveni prirodni park lepote, ova regija je od 2009. godine pod posebnom zaštitom UNESCO-a. 

U krajoliku bajkovite prirode Dolomita smešteno je čak 12 izuzetno modernih i kvalitetnih ski oblasti, koji se prostiru na ukupno 1200 km perfektno uređenih ski staza. U okviru Dolomiti Superski regije, koju pokriva istoimeni ski pass nalaze se sledeći ski centri: Cortina d' Amprezzo, Plan de Corones, Alta Badia, Val Gardena, Alpe di Siusi, Val di Fassa, Carezza, Arabba / Marmolada, Sextner Dolomiten - Alta Pusteria, Valle di Fiemme, Obereggen, S. Martino di Castrozza / Passo Rolle, Valle Isarco, Trevalli - Moena / San Pellegrinno / Falcade, Civetta.

U skijalištu San Martino di Castrozza imate osećaj kao da možete dodirnuti planine prstom, a priroda se savršeno uklapa sa malim alpskim centrom za odmor koji se nalazi na 1450m nadmorske visine sa svim blagodetima i pogodnostima koje nudi jedan zimski centar. Krunu planinskog venca čine Cimon della Pala, Rosetta, Cusiglio, Pala di San Martino, Cime di Val di Roda, Sass Maor, Madonna. Posetioci ne moraju da brinu o udaljenosti, a žičare su lako dostupne i pešice.


Ruta
San Martino di Castrozza

Prevoz
Sopstveni prevoz
Smeštaj
Hotel
Organizator
Jungle Travel d.o.o. Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Destinacije
Italija
Vrste putovanja
Zimovanja
Kod putovanja
IT5
Zahtevnost
Pogodno za decu
Da

Plan i program

Individualni polazak dan ranije u odnosu na prvi dan boravka u hotelu. Dolazak u poznato turističko naselje San Martino di Castrozza koje se nalazi na 1450m nadmorske visine. Smeštaj u hotel. Ulazak u sobe/studije/apartmane od 14h po lokalnom vremenu. Ovo područje ima 60 kilometara dobro uređenih staza sa garantovanim snegom , na nadmorskoj visini između 1400 i 2360 metara . Duga skijaška sezona počinje krajem novembra na snegu Passo Rolle i nastavlja se sve do posle Uskrsa.  Oko 45 km skijaških staza je Carosello delle Malghe, idealno za lagano  skijanje. San Martino di Castrozza je raj za one koji vole freeride ili voze snowboard . Ovde se nalaze tri snow parka Colverd, koji je osvetljen noću , San Martino Snowpark i Rol Railz park. 

Prevoz

  • sopstveni prevoz

Smeštaj

Park Hotel Miramonti 7 noći

Mesto

  • San Martino di Castrozza

Hrana

  • polupansion × 7

Polasci i cene

Trenutno nema polazaka za ovo putovanje.

Šta je uključeno

Smeštaj

Park Hotel Miramonti 7 noći

Prevoz

  • sopstveni prevoz

Hrana

7 × polupansion

Nije uključeno

  • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
  • Individualne troškove nastale za vreme trajanja aranžmana
  • Osiguranje od otkaza putovanja (može se uzeti u agenciji ili bilo kojoj osiguravajućoj kući)
  • Prevoz do destinacije

Smeštaj

Park Hotel Miramonti

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Hotel je smešten u  centru San Martino di Castrozza i nalazi se na 150m od najbližih skijaških staza. U restoranu hotela se služe jela italijanske kuhinje i svake sedmice se održava specijalna večera u Južnom Tirolu. Park hotel Miramonti datira iz 1920.godine. Sobe su moderne i prostrane i sadrže TV i sopstveno kupatilo sa fenom i toaletnim priborom. Doručak je na bazi švedskog stola. Skijalište Rosalpina udaljeno je samo 500m, a besplatan ski bus staje ispred hotela. Obezbedjen je besplatan parking i wi-fi u hotelu.

Sajt https://www.parkhotelmiramonti.com/

Korisne informacije

Ovde ćete naći korisne informacije o destinaciji, kao i neke savete za ovo putovanje.

Važne napomene

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informisani, što omogućuje manje nesporazuma tokom putovanja i ugodnije iskustvo.