Transilvanija noć veštica

cena od
89
EUR ,00
sada od
69
EUR ,00
trajanje
5 dana
Upit
Upit

Noć veštica u Transilvaniji je jedinstvena prilika da se za malo novca vidi prelepa priroda, srednjovekovni Brašov, Drakulin dvorac Bran i kraljevski Peleš. Naravno uz najluđi provod! Spremite najkreativnije kostime, dobru energiju i krenite na najpopularnije putovanje Jungle Travel-a!


Ruta
Beograd
Brašov
Sibinj
Beograd

Prevoz
Autobus
Smeštaj
Hostel, Pansion, Hotel
Organizator
Jungle Travel d.o.o. Beograd, Srbija
Vrste putovanja
Gradovi Evrope
Destinacije
Rumunija
Kod putovanja
RO2
Zahtevnost
Pogodno za decu
Da

Plan i program

Polazak autobusa sa parkinga ispred Muzeja istorije Jugoslavije (Kuća cveća) u 20h. Upoznavanje u busu, muzika, druženje. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Prevoz

 • Autobuski prevoz od Beograda do Brašova

Mesto

 • Beograd

Dolazak u Brašov u prepodnevnim časovima. Ostavljanje stvari u hostelu/hotelu. Fakultativni obilazak grada – Crna crkva, Gradska većnica, Strada Sfori – jedna od najužih ulica u Evropi, Šei kapija, Crna i Bela kula. Smeštaj u hostel/hotel u popodnevnim časovima. Slobodno vreme za odmor, šetnju i upoznavanje grada. Fakultativni izlazak u provod u neki od brašovskih klubova. 

Smeštaj

Hostel Kismet Dao ili Hostel Rolling Stone ili Flamingo Pension ili Pansion Sofie ili Pansion i rezidencija Ambient ili Hotel Long Street 1 noć

Mesto

 • Brašov

Fakultativni izlet u Bran, gde ćemo obići dvorac grofa Drakule i Sinaju gde ćemo obići dvorac Peleš, jedan od najlepših dvoraca u Istočnoj Evropi. Povratak u Brašov. Fakultativno: Halloween party u klubu, veliki maskenbal! 

Smeštaj

Hostel Kismet Dao ili Hostel Rolling Stone ili Flamingo Pension ili Pansion Sofie ili Pansion i rezidencija Ambient ili Hotel Long Street 1 noć

Fakultativni izleti

Pakovanje stvari i napuštanje soba. Polazak za Sibinj u popodnevnim časovima. Fakultativni obilazak šarmantnog gradića, najznačajnijeg kulturnog centra Rumunije: Nacionalni muzej Brukental, Toranj većnice, katedrala Svetog trojstva. Slobodno vreme. Nakon 2 sata u Sibinju nastavljamo put za Beograd. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice.

Prevoz

 • Autobuski prevoz od Brašova do Sibinja
 • Autobuski prevoz od Sibinja do Beograda

Mesto

 • Brašov
 • Sibinj

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

Mesto

 • Beograd
Za više informacija o polasku poput cena, popusta, uslova plaćanja, molimo Vas kliknite na polje s polaskom ispod
Učitavanje...

Prilikom prijave plaća se 30eur u dinarskoj protivvrednosti  po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS). Preostali iznos je moguće plaćati na rate, a isplata celokupnog aranžmana je obavezna najkasnije do mesec dana pred put u dinarskoj protivvrednosti  po srednjem kursu Narodne banke Srbije (NBS).

Opcije plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje
 • Plaćanje čekovima
 • Plaćanje preko računa
 • Plaćanje platnim karticama

Šta je uključeno


Prevoz

 • Autobuski prevoz od Beograda do Brašova
 • Autobuski prevoz od Brašova do Sibinja
 • Autobuski prevoz od Sibinja do Beograda

Ostalo

 • turističke takse za sve dane boravka

Nije uključeno

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja aranžmana
 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike

Fakultativni izleti

Napomena! Termini i cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i promenjivi su, a zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Dvorac Bran i dvorac Peleš

Cena: od 20,00 EUR do 25,00 EUR

Obilazimo spoljašnjost prelepog dvorca Peleš koji je u vreme kada se zidao bio najmoderniji u Evropi – centralni sistem za usisavanje, lift, crveni tepisi, centralno grejanje… Dvorište u duhu italijanske renesanse, okružen šumom iznad Sinaje jedan je od najlepših dvoraca Evrope. Izlet dalje nastavljamo ka Branu. Zamak na steni izgrađen od strane tevtonskih vitezova bio je tamnica svirepom grofu Drakuli, junaku istoimenog romana Brama Stokera. U ovom zamku živela kraljica Marija Edinburška, majka srpske kraljice Marije Karađorđević. Šetamo kroz hodnike i nailazimo na bundeve povodom Noći veštica. 

Smeštaj

Hostel Kismet Dao

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Hostel Kismet Dao se nalazi u centru Brašova, 1300m od glavnog trga. Sobe u hostelu su 1/6 i 1/8. Kupatila su moderno uređena i nalaze se na spratovima. Gostima je na raspolaganju recepcija, bar, zajednička soba za druženje, internet, lokeri, mape. Usluga je na bazi 2 noćenja.

Sajt http://www.kismetdao.com/

Adresa Str. Democratiei 2B Brasov
500113 Romania

Hostel Rolling Stone

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Rolling Stone hostel se nalazi u centru grada 1200m od glavnog trga. Sobe su 1/2, 1/6, 1/8, 1/11. Kupatila su zajednička. Usluga je na bazi 2 noćenja. 

Sajt http://www.rollingstone.ro/

Adresa Str. Piatra Mare 2A
Brasov
Romania

Flamingo Pension

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Flamingo Pension 3* sa baroknom fasadom i modernim enterijerom, nalazi se u centru Brašova 1000m od glavnog trga. Sobe su 1/2, 1/3 i 1/4 i svaka ima svoje kupatilo. Usluga je na bazi 2 noćenja sa 2 doručka.

Sajt http://www.pensiuneaflamingo.ro/

Adresa Brașov
str. Lunga
nr. 75
Jud. Brasov

Pansion Sofie

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Pansion Sofie se nalazi u širem centru Brašova, 3km od glavnog trga ili na 15 minuta vožnje gradskim prevozom. Sobe u pansionu su 1/2, 1/3, 1/4 i sve sobe imaju kupatilo i kablovsku TV. Usluga je na bazi 2 noćenja sa 2 doručka. 

Sajt http://pensiuneasofie.ro/

Adresa Str. Codrii Cosminului Nr. 122 500142 Brasov

Pansion i rezidencija Ambient

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Pansion i rezidencija Ambient 3* se nalazi u centru Brašova, 1100m od glavnog trga. Sastoji se iz dva odvojena dela, a restoran i recepcija se nalaze u glavnoj zgradi. Sobe su moderno opremljene – 1/2, 1/3, 1/4 (apartman apartman iz dve dvokrevetne sobe) i svaka ima svoje kupatilo. Usluga je na bazi 2 noćenja sa 2 doručka.

Sajt http://www.pensiuneambient.ro/

Adresa Strada Iuliu Maniu 62
Brașov 500091
Romania

Hotel Long Street

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Hotel Long Street 3* se nalazi u širem centru grada na 2km od Crne crkve. Sobe su 1/3 i 1/2, apartmani 1/5 i 1/4. Sobe imaju TV I besplatan wi-fi. Usluga je na bazi 2 noćenja sa 2 doručka.

Sajt https://www.hotel-longstreet.ro/cazare_brasov_accommodation/

Adresa Str. Lunga
nr. 193 Brasov

Prevoz

Autobus

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Autobus je prevozno sredstvo namenjen prevozu grupa između 48-87 ljudi.

Važne napomene

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informisani, što omogućuje manje nesporazuma tokom putovanja i ugodnije iskustvo.

Napomene:
Opšte napomene:

 • Organizator putovanja je JUNGLE TRAVEL sa licencom OTP 266/2010.
 • Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje.
 • Svi pasoši moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana povratka u zemlju.
 • Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu usled vanrednih okolnosti i stvari koje agencija ne može predvideti, u vreme zaključenja ugovora.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost.
 • Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA JUNGLE TRAVEL-a.
 • Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe.
 • Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise.
 • U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava.
 • Putnici su dužni da, u autobusu i drugim prevoznim sredstvima kojima se vrši transfer, ostanu na svojim mestima, i ne smeju ih napuštati na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, ček point stanice, naplatne rampe itd). U slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa predstavnikom agencije, sam snosi sve eventualne troškove i posledice.
 • Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca.
 • Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
 • U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta.
 • Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu.
 • Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja.
 • U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija.
 • Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa.
 • Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana.
 • Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
 • Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije.
 • Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće.
 • Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje.
 • Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta.
 • Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
 • Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne postoji mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)
 • Naša preporuka je da povedete računa na Vašem putovanju o ličnim dokumentima i novcu.
 • Za ovaj aranžman primenjuju se OPŠTI USLOVI PUTOVANJA uskladjeni sa YUTA standardom.

Napomene u vezi sa smeštajem:

 • Organizator putovanja, JUNGLE TRAVEL, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
 • U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...)
 • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
 • U nekim smeštajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode.
 • Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju, osim ukoliko to nije posebno naznačeno Ugovorom. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu.
 • Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu.

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:

 • Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja, i za fakultativne izlete nije obezbeđena zaštita u pogledu garancija putovanja.
 • Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 • Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
 • Fakultativne izlete vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu.
 • Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča.
 • Prilikom uplate fakultativnog izleta, putnik prihvata uslove lokalne agencije, organizatora fakultativnog izleta, i dužan je da o uslovima obavesti saputnike za koje uplaćuje izlet. Bilo kakve naknadne izmene, promene i odustajanja od izleta nakon uplate, nisu moguća, niti je moguće u bilo kojim okolnostima refundirati uplaćeni novac.
 • Molimo sve putnike da se pre uplate fakultativnog izleta upoznaju sa predviđenim itinerarom i uslovima fakultativnog izleta.

Napomene u vezi sa vizama:

 • Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
 • Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
 • Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
 • Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
 • Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
 • U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator putovanja ima garancije putovanja Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0013/2018 od 10.01.2018.god., polisa osiguranja broj 300060169 od 26.12.2017.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”.