Majorka avio

Majorka avio

Raznolikost, bogat kulturni život, ukusna hrana, duge peščane plaže, pregršt klubova - omogućiće Vam savršeno letovanje na Majorci!

11 dana, avion + takse + transferi + smeštaj + vodič

LAST MINUTE 679EUR ZA POLAZAK 22.08.

Bez skrivenih troškova!

Majorka je ostrvo uzavrelih dešavanja, omiljena destinacija trendsetera. Predstavlja spoj današnje civilizacije i istorije duge deset vekova. Ovo je ostrvo prostranih borovih šuma i kamenih plaža na zapadu, prelepih uvala na istoku i dugih peščanih plaža na severu i jugu.

Sever Majorke ima veličanstvene plaže, a vetar koji neprestano duva predstavlja posebnu atrakciju za surfere. Na jugu su plaže prekrivene bisernim peskom i izgledaju gotovo nestvarno. Ako se zadesite u devet sati uveče na pola sata jugoistočno od prestonice, na Es Trenc plaži, sigurno ćete doživeti jedan od najlepših zalazaka sunca.

Palma de Majorka je najveća luka i glavni grad ostrva Majorka. Predstavlja i jednu od omiljenih destinacija turista iz celog sveta, zbog svoje bogate ponude. Simbol grada jeste katedrala, koju lokalci nazivaju La Seo. Građenje je trajalo od XIV do XIX veka, a njen unutrašnji izgled osmislio je čuveni Antoniio Gaudi početkom XX veka.

Playa de Palma i El Arenal su prelepe duge plaže koje se nalaze istočno od Palma de Majorke. Playa de Palma ima 6 km dugi peščani deo za sunčanje i kupanje, sa lepim šetalištem na kom se nalaze poznati kafići, restorani, hoteli. El Arenal udaljen je nekih 15 km od Palma de Majorke i već godinama plaže u ovoj oblasti obeležene su plavom zastavicom zbog čistoće i kvaliteta vode. Nedaleko od El Arenala je i Aqualand, jedan od najvećih vodenih parkova u ovom delu Evrope.

Zapadno od Palma de Majorke nalazi se Magaluf sa popularnom plažom prekrivenom belim peskom dugom oko 1.5 km, načičkan brojnim pabovima, restoranima i klubovima. U ovom letovalištu možete da uživate u raznovrsnoj ponudi sportova na vodi, kao i da odete na Ostrvo crnih guštera, koje je udaljeno nekih 400 m od glavne plaže.

Prijave i informacije:

JUNGLE TRAVEL

Gospodar Jevremova 49, Beograd,

381 11 24 00 213

381 11 218 22 04

email: jungletravel@gmail.com

radnim danima 09-19h i subotom 10-14h

 

JUNGLE TRAVEL NOVI SAD

Bulevar Oslobođenja 66, lokal 8, Novi Sad,

+381 21 3016689

email:jungletravelns@gmail.com

radnim danima 10-18h i subotom 10-14h

Dan 1: BEOGRAD - MAJORKA. Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”,  kod šaltera organizatora putovanja, dva sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Palma de Majorku (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik agencije. Transfer autobusom do odabranog hotela. Noćenje.

Dan 2 - 10: MAJORKA. Boravak u hotelu ili apartmanu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka - informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka - fakultativni izleti. 9 noćenja.

Dan 11: MAJORKA - BEOGRAD. Check out i napuštanje soba do 10 sati. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Dolazak u Beograd. Kraj putovanja.

11 dana, avion + takse + transferi + smeštaj + vodič, cena od 649eur po osobi

13.07-23.07/02.08-12.08/12.08-22.08/22.08-01.09/01-09-11.09/11.09-21.09

LAST MINUTE 679EUR ZA POLAZAK 22.08.

Bez skrivenih troškova!

Hotel Manaus 3* - od 541eur (polupansion)

Hotel HSM Don Juan 3* - od 669eur (polupansion)

Hotel Amic Gala 3* - od 729eur (polupansion)

Hotel Vista Odin 3* - od 859eur (polupansion)

Hotel Roc Leo 4* - od 889eur (polupansion)

Hotel Occidental Cala Vinas 4* - od 869eur (polupansion)

Hotel Java 4* - od 909eur (polupansion)

Hotel Nautic 4* - od 969eur (polupansion)

Hotel HM Tropical 4* - od 1469eur (polupansion)

PLAĆANJE SE VRŠI U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO PRODAJNOM KURSU BANKE INTESE ZA EFEKTIVU NA DAN UPLATE. CENA JE GARANTOVANA SAMO ZA UPLATU KOMPLETNOG IZNOSA.

Način plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak 15 dana pre početka putovanja;
 • Kreditnim karticama;
 • Preko računa.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Avio prevoz sa svim taksama na relaciji Beograd - Majorka - Beograd (čarter let);
 • 10 noćenja u hotelu na bazi odabranih usluga;
 • Transferi aerodrom-hotel-aerodrom na Majorci;
 • Usluge predstavnika agencije;
 • Aerodromske i sigurnosne takse;
 • Doplata za YQ taksu 10 eur po osobi.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • Doplata za za poskupljenje goriva, njena visina zavisi od devijacije cene goriva i biće objavljivana dva puta mesečno,
 • Fakultativne izlete,
 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
 • Individualne troškove putnika.

**Sve navedene takse podložne su promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje**

VAŽNE NAPOMENE:

Svi važeći popusti su već uključeni u cenovnik. Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana. Cenovnik je sastavni deo kataloga Španija i Italija 2018. Opise smeštaja koji se ne nalaze u katalogu, možete pogledati na stranici www.filiptravel.rs  Postoji mogućnost korišćenja samo avio prevoza na relaciji Beograd-Majorka-Beograd (bez smeštaja) po ceni od 280 evra za odrasle i 250 evra za decu 2-12 godina. U ove cene nisu uključene aerodromske takse, transferi na Majorki i usluge predstavnika agencije.  Hotelska kategorizacija smeštaja odgovara službenoj lokalnoj kategorizaciji. Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 100 putnika. Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja early booking-a (popust za rane rezervacije) važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slično) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg cenovnika i naplatu troškova promene. Uslovi važe za sve hotele i apartmane.  Transferi do hotela na istoku i severu ostrva za letovališta Cala d`or, Alcudia i Playa de Muro su direktni, ali separatni aerodrom-hotel-aerodrom. Predstavnik obilazi goste u ovim letovalištima jednom u toku boravka.

OPŠTE NAPOMENE: 

 • Organizator putovanja zadržava pravo da, u slucaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika, prebukiranosti hotela i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos, ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
 • Obračun cene putovanja iskazan u štampanom cenovniku i na sajtu Organizatora putovanja-a izvršen je zaokruživanjem pretpostavljene cene prema pravilu do 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na nižu vrednost, a preko 0,50 EUR zaokruživanje se vrši na višu vrednost, s tim što ce u momentu zakljucenja ugovora o putovanju tačna cena biti iskazana u evrima, na dve decimale.
 • Organizator putovanja zadržava pravo da u prvim i poslednjim smenama, kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom. Organizator putovanja zadržava pravo izmena u redosledu i vremenu realizacije turističkog programa tokom putovanja zbog vanrednih okolnosti na licu mesta (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobracaju, štrajkovi i slicno)  
 • Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporucljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs  
 • Organizator putovanjane snosi odgovornost u slucaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
 • Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, kradu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja  
 • Popusti za decu i treću odraslu osobu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, s tim da lica kojima je odobren popust spavaju na pomoćnim ležajevima (fotelja, sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj na rasklapanje sa tanjim dušekom), u tipovima soba koje dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Deca do 2 godine ukoliko ne plaćaju smeštaj i sedište, nemaju svoje sedište u avionu, nemaju pravu na besplatan prevoz prtljaga niti na obrok tokom leta, ni ležaj u hotelu, kao ni ishranu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja  
 • Putnici imaju pravo na prevoz prtljaga do 20 kg težine.  
 • Po pravilu odlazak – dolazak, poletanje - sletanje aviona kod čarter letova je u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim časovima Organizator putovanja
 • Organizator putovanjaima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije.   Za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika u mesto polaska u zemlji ili inostranstvu, usled insolventnosti organizatora putovanja – polisu osiguranja broj 7768973 od 01.06.2015. osiguravajuce kompanije GENERALI OSIGURANJE SRBIJA a.d.o. Beograd, Milentija Popovica 7b.  Za naknadu štete putniku, prouzrokovanu neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, u skladu sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja – polisu osiguranja broj 7768974 od 01.06.2015. osiguravajuce kompanije GENERALI OSIGURANJE SRBIJA a.d.o. Beograd, Milentija Popovica 7b.   Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja su uskladeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije kao i opštim uslovima putovanja i standardima Udruženja turistickih agencija  Srbije (YUTA); mole se svi putnici da ih pažljivo procitaju pre polaska na putovanje. Organizator putovanjasmatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. 

Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 100 putnika
U slučaju promena na monetarnom trzištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Cena aranžmana je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom garantovan je iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni
.

Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Filip Travel

Licenca Ministarstva Turizma OTP 196/2010

Cenovnik važi od 06.02.2018.

Hotel HSM Don Juan 3*  se nalazi oko 400 m od peščane plaže i popularnog letovališta Magaluf, u neposrednoj blizini restorana, barova i prodavnica, 15 km od grada Palma, 22 km od aerodroma. Hotel nudi kvalitetne sadržaje i uslugu nakon delimičnog renoviranja hotela 2015. god. (renovirana recepcija, salon, bar i lobi). Hotel ima 182 soba.

Hotel Manaus 3* se nalazi na oko 600 m od peščane plaže El Arenal/Plaja de Palma, na uzvišenju u mirnoj ulici okrenut ka moru i šumi, u popularnom letovalištu El Arenal, 15 km od grada Palma, 8 km od aerodroma. Hotel ima 100 soba. 

Hotel Amic Gala 3* se nalazi oko 100 m od peščane plaže Playa de Palma - C`an Pastilla, u neposrednoj blizini centra mesta Kan Pastilja, 8 km od grada Palma, a od aerodroma je udaljen 2,5 km. Hotel raspolaže sa 126 soba.

Hotel Roc Leo 4* je renoviran 2016. godine, čime je dobio novi izgled i moderan dizajn, kao i višu kategoriju (4 zvezdice). Nalazi se na svega 100 m od lepe peščane plaže, u blizini centra mesta Kan Pastilja sa ponudom restorana, barova i prodavnica, 9 km od grada Palma, 4 km od aerodroma. Dugo i lepo uređeno šetalište ovaj deo Kan Pastilje povezuje sa letovalištem Plaja de Palma. Hotel ima 285 soba. 

Hotel Java 4* se nalazi uz promenadu, na početku poznate 5 km dugačke peščane plaže Playa de Palma (80 m). Hotel ima 250 soba i renoviran je 2013. godine. Centar mesta Kan Pastilja je udaljen na samo par stotina metara. Od grada Palma je udaljen 12 km, od aerodroma 2 km.

Hotel Nautic 4* se nalazi u prvoj liniji do mora, na šetalištu koje povezuje mesta Kan Pastilja i Plaja de Palma. Udaljen je oko 200 m od peščane plaže, oko 7 km od grada Palma, oko 2 km od aerodroma. 

Hotel HM Tropical 4* se nalazi na peščanoj plaži (deli je šetalište) u letovalištu Playa de Palma, oko 14  km od grada Palma, oko 3 km od aerodroma. Ima 205 soba. 

Hotel HSM Don Juan 3*  se nalazi oko 400 m od peščane plaže i popularnog letovališta Magaluf, u neposrednoj blizini restorana, barova i prodavnica, 15 km od grada Palma, 22 km od aerodroma. Hotel nudi kvalitetne sadržaje i uslugu nakon delimičnog renoviranja hotela 2015. god. (renovirana recepcija, salon, bar i lobi). Hotel ima 182 soba.

Hotel Manaus 3* se nalazi na oko 600 m od peščane plaže El Arenal/Plaja de Palma, na uzvišenju u mirnoj ulici okrenut ka moru i šumi, u popularnom letovalištu El Arenal, 15 km od grada Palma, 8 km od aerodroma. Hotel ima 100 soba. 

Hotel Amic Gala 3* se nalazi oko 100 m od peščane plaže Playa de Palma - C`an Pastilla, u neposrednoj blizini centra mesta Kan Pastilja, 8 km od grada Palma, a od aerodroma je udaljen 2,5 km. Hotel raspolaže sa 126 soba.

Hotel Roc Leo 4* je renoviran 2016. godine, čime je dobio novi izgled i moderan dizajn, kao i višu kategoriju (4 zvezdice). Nalazi se na svega 100 m od lepe peščane plaže, u blizini centra mesta Kan Pastilja sa ponudom restorana, barova i prodavnica, 9 km od grada Palma, 4 km od aerodroma. Dugo i lepo uređeno šetalište ovaj deo Kan Pastilje povezuje sa letovalištem Plaja de Palma. Hotel ima 285 soba. 

Hotel Java 4* se nalazi uz promenadu, na početku poznate 5 km dugačke peščane plaže Playa de Palma (80 m). Hotel ima 250 soba i renoviran je 2013. godine. Centar mesta Kan Pastilja je udaljen na samo par stotina metara. Od grada Palma je udaljen 12 km, od aerodroma 2 km.

Hotel Nautic 4* se nalazi u prvoj liniji do mora, na šetalištu koje povezuje mesta Kan Pastilja i Plaja de Palma. Udaljen je oko 200 m od peščane plaže, oko 7 km od grada Palma, oko 2 km od aerodroma. 

Hotel HM Tropical 4* se nalazi na peščanoj plaži (deli je šetalište) u letovalištu Playa de Palma, oko 14  km od grada Palma, oko 3 km od aerodroma. Ima 205 soba.