ŠKOLA ZA VODIČE - mala škola turizma

Voliš da putuješ, da se družiš, da luduješ po žurkama, da upoznaješ nove kulture? Hoćeš da obiđeš ceo svet kao deo tima Nasmejanog plemena? Hoćeš da postaneš vodič zabavan putnicima, a koji im istovremeno pruža informacije o istoriji i kulturi države i grada u koje putuje?


KO KAŽE DA NE MOŽEŠ?! Naši vodiči su nakon škole proputovali Evropu i svet!
 
Jungle tribe škola za vodiče je jedinstven projekat ovog tipa na našim prostorima, koji vam nudi ne samo obuku za turističkog vodiča, nego ceo paket turističkih pozicija i usluga koje ova grana privrede diktira. Posao turističkog vodiča je jedno od najatraktivnijih i najzanimljivijih zanimanja, koje zbog svoje dinamičnosti uglavnom  privlači mlade ljude zbog mogućnosti putovanja i obilazaka najrazličitijih destinacija u svetu. U našoj agenciji ćete videti najrazličitije profile ljudi koji se bave ovim poslom jako uspešno, bez ikakvih predrasuda i granica o godinama ili struci iz koje su potekli. Posao turističkog vodiča obuhvata predvođenje organizovane grupe posetilaca tj. turista po lokacijama turističkih destinacija, gradovima, muzejima, arheološkim nalazištima, kulturno-istorijskim mestima i sl, a pored posla vodiča, imaćete mogućnost da naučite šta uopšte znači raditi u turizmu, biti turistički radnik, koji su to poslovi i pozicije koje turizam nosi sa sobom ( kao što je rad u turističkoj agenciji, organizacija i kreiranje turističkih aranžmana, marketing destinacija, marketing turističke agencije, ngo projekti koji prate turizam kao što je organizacija tematskih žurki, okupljanja, humanitarnih akcija, influens u turizmu koji je u poslednje dve godine dominira društvenim mrežama i diktira tempo, sadržaj i trendove turizma itd)
Jungle travel organizuje pripremnu nastavu za turističkog vodiča u periodu od 6 nedelja, sa početkom od 11.05.2024. godine. Ovim vidom nastave, dobićete sva potrebna teorijska i praktična znanja i ovladati svim veštinama koje će vam koristiti i u mnogome pomoći u ovoj vrsti posla.


Sve što je u vezi sa teorijskom obukom obezbeđuje Jungle Travel, kao i sve potrebne uslove da bi polaznik što kvalitetnije i jednostavnije savladao potrebno znanje. Što se tiče predavača, u pitanju je visoko kvalifikovani kadar, koji već decenijama radi u turizmu, što znači da će svaki polaznik dobiti maksimalno profesionalnu i stručnu edukaciju. Smatramo da je praksa u turizmu najbitnija, tako da se tome najviše posvecujemo kroz ovu obuku.
S obzirom da su društvene mreže i 21. vek doneli sa sobom novi kanal prodaje, promocije ne samo turizma nego apsolutno svih grana privrede, ali lične promocije kroz društvene mreže, predavač na poslednjem predavanju će biti gost iznenađenja, jedno od vodećih imena iz oblasti travel influensa.
Jungle travel je poslednjih godina vodeća agencija u Srbiji i regionu kada su u pitanju daleke i egzotične destinacije, tako da se na našim predavanjima poseban akcenat baca na baš tu tematiku, i kroz celu priču freestyle putovanja vas vodi čovek koji je izmislio takav stil putovanja, proputovao ceo svet i stvorio Jungle tribe pleme i priču koja iz godine u godinu raste sve više i postavlja trendove-Fillip Milosavljevic Fleksi, poznatiji kao  Celisvet.
Nakon završenog teorijskog dela, očekuje nas i praktični deo, u vidu dva izleta koji će se u zavisnosti od trenutne situacije globalne pandemije održavati u Srbiji i jednoj od regionalnih zemalja. 


Nakon završenog kursa, svi polaznici će imati priliku da se priključe Jungle timu,u zavisnosti od angažmana, želje, posvećenosti. Biće dosta zadataka, dosta prilika da se pokažete, da iskočite iz mase, iskoristite tu priliku i postanite deo našeg tima, koji već  skoro 20 godina istražuje svet.


Cene kursa:
-       Individualno 150e


U cenu su uračunati:
-       6 grupnih predavanja u trajanju od 3h do 4h, svake subote počevši od 11.05.2024.
-       Pribor- sveska, olovka, majica, fascikla
-       Potvrda o završenom kursu
-       Osveženje za vreme pauza


Teme:
1.      Kako se pripremiti za turu? Izrada skripte koja je alfa i omega svakog vodiča i pratioca grupe
2.      Dokumentacija i tehnike vođenja
3.      Komunikacija i nepredviđene situacije na putu
4.      Freestyle putovanja po svetu
5.      Rad u turizmu
6.      Vodič u ulozi influensera

Uslovi koje je neophodno da ispuni polaznik:
-       Ima državljanstvo Republike Srbije
-       Zna srpski jezik
-       Ima najmanje srednje četvorogodišnje obrazovanje
-       Aktivno zna jedan strani jezik
-       CV

Prijave traju do 15.4.2024.

Za više informacija možete nam pisati na mejl skola.za.vodice@jungletribe.rs.