Evropa

Evropa

Evropa, drugi najmanji kontinent na svetu, predstavlja raj za turiste. Čini se da je najteži izbor koju prvo zemlju posetiti - jer stari kontinent krije mnoštvo nesvakidašnje lepih destinacija.


Mediteran privlači na brojne plaže u Grčkoj, Italiji, Španiji i Francuskoj. Iste zemlje su i asocijacija za čuvenu hranu – sladoled, pica, vina, giros, šunke, ukusne poslastice… Ali i čuvene turističke simbole – Ajfelov toranj, Partenon, Koloseum, Sagrada Familija i mnogi drugi. Srednja Evropa pak oduševljava ljubitelje istorije, a ostrvska kultura Velike Britanije kultura oživljava scene o kojima čitamo u knjigama i koje gledamo u filmovima. 

Umetnici sa ovog kontinenta ostavili su dubok pecat u istoriji sveta - Leonardo Da Vinči, Klimt, Van Gog, Gaudi, Rembrant i mnogi drugi. Njihovo stvaralaštvo čuva se u slavnim evropskim muzejima ili pak krasi ulice brojnih evropskih gradova. Evropski duh je uvek urban - tome najviše svedoče Amsterdam i Berlin.Najbolji provod i doživljaj novih destinacija je gotovo neizbežan na već već tradicionalnim putovanjima na kampovanje za Prvi maj, zatim Transilvanija za noć veštica, letnja proputovanja i naravno najbolji doček Nove godine širom kontinenta.Izbor gde ćete poći sa nama u Evropi je zaista nije lak – ali gde god da se odlučite poći možete biti ubeđeni da nećete pogrešiti. Jer sa Jungle tribe su najautentičnija i najbolja evropska putovanja!

Polasci

Putovanja

Individualna putovanja

Destinacije