Pakistan putovanje

Ukoliko biste voleli da posetite neobicnu destinaciju južne Azije putovanje za Vas je svakako Pakistan.

Nesvakidašnja zemlja Azije preko čijeg severnog dela se pruža planinski venac Himalaji sa nekim od najviših vrhova na svetu. Centralni delovi Pakistana obuhvataju veliku raznolikost pejzaža, komplekse nepreglednih dolina i veoma neravnomernog terena. Sadrži dosta lokaliteta pod zaštitom UNESCO-a, a interesantno je i da kroz Pakistan prolazi deo drevnog puta svile, kao i prevoja Hajber, čuvenog prolaza koji je imao veliki spoljašnji uticaj na inače izolovan potkontinent.

Što se samog života u Pakistanu tiče, karakteristično je da je veoma razvijena poljoprivreda, ali u sopstvene potrebe. Kod loklanog stanovništva je običaj da Vas ponudi čajem sa mlekom, ali će Vam umesto šećera dodati malo soli. Što se tiče mesa, ponekad love patke, koje leteći iz Sibira u Indiju, zalutaju u dolinama Himalaja.

Kada se spoji zemlja kao što je Pakistan i nasmejano pleme Jungle tribe-a dobija se savršena kombinacija! Krenite sa nama u novu neobičnu avanturu na jug Azije!

Polasci

Putovanja

Prevoz

Avion

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Putnički avion (linijski putnički avion ili komercijalni transportni avion) veliki je avion prvenstveno namenjen komercijalnom prevozu putnika i tereta.

Lokalni transfer

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Manje prevozno sredstvo za najčešće do 15 putnika.  U zavisnosti od zemlje može biti manjeg ili većeg komfora.