Južna Koreja

Tražite jedinstveno putovanje koje će vam doneti puno novog iskustva?  

Južna Koreja (South Korea) – zemlja prirodnih čuda, ukusne kuhinje i značajne političke i vojne istorije jedna je od destinacija koju onda ne treba zaobići.  

Putovanje u Južnu Koreju omogući će vam da obiđete demilitarizovanu zonu na granici dve Koreje, provedite noć u tradicionalnoj Hanok kući i otkrijte ekološke lepote močvarnih područja Sunčeona (Suncheon). Ostavite svoje zablude iza sebe i prigrlite vrhunsku avanturu često zaboravljene azijske nacije. Probajte hranu Koreje koja se servira sa desetinama preliva, laganom i hrskavom korejskom prženom piletinom opranom pivom, svilenkastim rezancima staklene mešavine sa raznobojnom salatom i raznim predivnim iterpretacijama kimčija (kimchi).  

Upoznajemo drugi najveći megalopolis na svetu – Seul (Seoul) sa 25 miliona stanovnika. Istražujemo umetnost Čangdeok palate, Haseon tvrđave, Džongmio Hrama i Grobnice Joseon dinastije dok se družimo sa veselim stanovništvom. Severna Koreja nam nikad nije bila toliko blizu kao sada, upijamo energiju mesta dok istražujemo ostrva Južne Koreje, njene nacionalne parkove, pećine i vodopade.

Nezaobilazna tačka je i demilitarizovana zona - kreirana u međusobnoj saradnji između Severne Koreje, Kine i Ujedinjenih Nacija 1953. godine. Duga je 250 kilometara i široka 4 kilometara, te postoje četiri tunela koji povezuju ove dve zemlje, a pretpostavlja se da ih ima i više.

Krenite sa nama i otkrijte blistavu raznolikost i nasleđe ove bogate i tehnološki napredne azijske zemlje!

Polasci

Putovanja

Individualna putovanja

Video