Afrika

It's time for Africa!

Naučite sve i o prvoj velikoj civilizaciji Afrike – egipatskoj civilizaciji. Slikajte se ispred piramida, jašite kamile, cenkajte se sa lokalnim prodavcima u lavirintu ulica medina Maroka ili Tunisa.  

Uskočite u Uzud vodopade, vozite se helihopterom iznad Viktorijinih vodopada, zaplivajte Devil’s pool-om. Popijte kokos na nekoj od najlepših tirkiznih plaža Zanzibara, naučite svahili ili berberski jezik, upoznajte se sa gorilama iz Ugande, zaigrajte bosi na pesku uz ritmove afričke muzike.

Naučite kako se pravi tradicionalni afrički nakit ili figurice, igrajte se sa razdraganom afričkom decom čiji pogled i osmeh nikada nećete zaboraviti. Posetite svetski poznate vinarije Južnoafričke republike i degustirajte najlepša vina. Uživajte u najlepšim zalascima sunca na Mauricijusu ili na Sejšelima.  

Naše veselo pleme će učiniti da se osećate kao lokalac i autentično doživite svaku destinaciju koju ovaj kontinent nudi. Izaberite polazak koji vam najviše odgovara i pođite na avanturu života koja će vas od turiste pretvoriti u svetskog putnika.

Polasci

Putovanja

Individualna putovanja

Destinacije