Afrika

Afrika

It's time for Africa!

San svakog svetskog putnika ili avanturiste je da pre ili kasnije poseti najstariji kontinent, mesto nastanka ljudske vrste - mama Afriku, kako je od milošte zovu oni koji su se na taj put već usudili. Prema rečima iskusnih putnika, kada jednom odeš u Afriku, više se iz nje ne vraćaš! 

Naučite sve i o prvoj velikoj civilizaciji Afrike – egipatskoj civilizaciji. Slikajte se ispred piramida, jašite kamile u Sahari, cenkajte se sa lokalnim prodavcima u lavirintu ulica medina Maroka ili Tunisa.  Popijte kokos na nekoj od najlepših tirkiznih plaža Zanzibara, doživite najbolji safari u životu u Keniji, naučite svahili ili berberski jezik, zaigrajte bosi na pesku uz ritmove afričke muzike. Naučite kako se pravi tradicionalni afrički nakit ili figurice, igrajte se sa razdraganom afričkom decom čiji pogled i osmeh nikada nećete zaboraviti.  Uživajte u najlepšim zalascima sunca na Mauricijusu ili na Sejšelima

Naše veselo pleme će učiniti da se osećate kao lokalac i autentično doživite svaku destinaciju koju ovaj kontinent nudi. Izaberite polazak koji vam najviše odgovara i pođite na avanturu života koja će vas od turiste pretvoriti u svetskog putnika.

Polasci

Putovanja

Individualna putovanja

Destinacije