Majorka

cena od
770
EUR ,00
trajanje
11 dana
Upit
Upit

Majorka je najveće špansko ostrvo koje se nalazi u Balearskom arhipelagu zajedno sa Ibicom i Menorkom. Ima izuzetno pogodnu klimu sa dugim i suvim letima. Izuzetan geografski položaj učinili su da ovo ostrvo pored vrlo prijatne klime ima i bujnu vegetaciju, kao i čisto plitko more sa prirodnim peščanim plažama. Majorka je ostrvo uzavrelih dešavanja, omiljena destinacija trendsetera. Predstavlja spoj današnje civilizacije i istorije duge deset vekova. Ovo je ostrvo prostranih borovih šuma i kamenih plaža na zapadu, prelepih uvala na istoku i dugih peščanih plaža na severu i jugu. Sever Majorke ima veličanstvene plaže, a vetar koji neprestano duva predstavlja posebnu atrakciju za surfere. Na jugu su plaže prekrivene bisernim peskom i izgledaju gotovo nestvarno. Ako se zadesite u devet sati uveče na pola sata jugoistočno od prestonice, na Es Trenc plaži, sigurno ćete doživeti jedan od najlepših zalazaka sunca.


Ruta
Beograd
Majorka
Beograd

Prevoz
Avion
Smeštaj
Hotel
Organizator
Filip Travel DOO Beograd, Srbija
Vrste putovanja
Letovanja
Destinacije
Španija
Kod putovanja
ES3
Zahtevnost
Pogodno za decu
Da

Plan i program

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Organizatora putovanja, dva sata pre poletanja aviona. Predviđeno poletanje aviona u 05:00 h ujutro. Direktan čarter let za Majorku (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik agencije organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana.

Prevoz

 • Avionski prevoz Beograd - Majorka

Smeštaj

Hotel Amic Gala ili Hotel Amic Miraflores ili Hotel BQ Apolo ili Hotel Sol House Guadalupe ili Hotel HM Alma Beach 1 noć

Mesto

 • Beograd
 • Majorka

Boravak i hotelu ili apartmanu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka - informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka - fakultativni izleti.

Smeštaj

Hotel Amic Gala ili Hotel Amic Miraflores ili Hotel BQ Apolo ili Hotel Sol House Guadalupe ili Hotel HM Alma Beach 9 noći

Fakultativni izleti

Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda. Obrok u avionu. Dolazak u Beograd.

Prevoz

 • Avionski prevoz Majorka - Beograd

Mesto

 • Majorka
 • Beograd

Polasci i cene

Za više informacija o polasku poput cena, popusta, uslova plaćanja, molimo Vas kliknite na polje s polaskom ispod
Računanje…
Računanje…
Računanje…
Računanje…
Računanje…
Računanje…
Računanje…
Računanje…
Računanje…

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa.

Način plaćanja:

 • Gotovinsko plaćanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak 15 dana pre početka putovanja
 • Kreditnim karticama
 • Preko računa

Šta je uključeno


Prevoz

 • Avionski prevoz Beograd - Majorka
 • Avionski prevoz Majorka - Beograd

Nije uključeno

 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uzeti u agenciji)
 • Individualne troškove nastale za vreme trajanja aranžmana
 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
 • Lokalna turistička eco taksa

Fakultativni izleti

Napomena! Termini i cene fakultativnih izleta su informativni i promenjivi i zavise od slobodnih terminima po lokalitetima, broju prijavljenih putnika i objektivnim okolnostima.

Palma de Majorka sa posetom katedrali i Španskom selu

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju
Cena: od 25,00 EUR do 30,00 EUR

Tokom poludnevnog izleta imaćete priliku da saznate zanimljivu priču o glavnom gradu Majorke, koji je ujedno i najveća luka, kao i administrativi centar. Nalazi se na južnoj obali u istoimenom zalivu. Simbol Palme je svakako poznata katedrala koju ostrvljani zovu "la Seo" – delo velikog majstora Gaudija. Za kraj smo ostavili Pueblo Espanol, Špansko selo, u kojem ćete upoznati razne delove Španije bez da se otisnete sa ostrva. Povratak u hotel planiran je popodnevnim časovima.

Zmajeva pećina, Biseri i najlepša plaža

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju
Cena: od 35,00 EUR do 55,00 EUR

Jedan od najlepših celodnevnih izleta na Majorci vodi vas u jugoistočni deo ostrva gde se nalaze pećine Drak – Zmajeve pećine, ali i najlepše plaže sa biserno belim peskom i prozirnim morem. Na izletu obilazimo fabriku bisera Majorica i Zmajevu Pećinu u mestu Portokristo. Nakon obilaska pećine odlazimo do nacionalnog parka Mondrago gde se nalazi jedna od najlepših uvala na Majorci gde je predviđeno slobodno vreme za kupanje. Povratak u hotel planiran je u kasnim popodnevnim satima.

Valjdemosa, Port de Soljer i Soljer

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju
Cena: od 35,00 EUR do 65,00 EUR

Najpotpuniji celodnevni izlet koji će vas povesti na romantični sever Majorke. Tokom izleta se obilazi mesto Valjdemosa gde ćemo posetiti  kraljevski kartuzijanski manastir sa crkvom, apotekom, monaškim ćelijama i sobu u kojoj su ljubavnici Frederik Šopen i Žorž Sand proveli davnu, hladnu zimu. Nakon Valjdemose nastavljamo vožnju nacionalnim parkom preko planine Tramuntana sa zaustavljanjem na Vidikovcu Sa Foradada, vozimo se kroz mesto Deia. Po dolasku u Port Soljer planirano je slobodno vreme za kupanje i odmor. Pre povratka u hotel, obilazi se istorijsko jezgro Soljera, omiljeno mesto susreta umetnika, o čemu svedoči i železnička stanica pretvorena u umetničku galeriju u kojoj su smeštena dela Huan Miroa i Pabla Pikasa. Povratak u hotel planiran je u ranim večernjim časovima.

Ibica

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju
Cena: 0,00

Učinite svoj boravak na Majorci nezaboravnim i otisnite se brodom do susednog ostrva Ibice. Za 3,5h stižete na jedno od najzanimljivijih mediteranskih ostrva koje nikada ne spava. S obzirom da je Ibica maleno ostrvo, rent-a-car ili autobus mogu biti zgodna opcija da se obiđu neke od popularnih plaža. Cena izleta uključuje povratnu kartu Palma – Ibica – Palma. Uz posebnu doplatu i minimum od 20 putnika postoji mogućnost organizovanog transfera do luke u Palmi.

Alkudija Stari grad, zaliv Alkudije i Playa de Muro

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju
Cena: od 15,00 EUR do 23,00 EUR

Celodnevni izlet koji će vam pružiti mogućnost da se šetate jedinstvenim starim gradom koji sebično čuva svoju istoriju, ali i da se kupate na predivnoj plaži u zalivu Alkudije. Stari grad Alkudija smešten je u severnom delu ostrva, na 45min vožnje od Palme, dok je zaliv u kojem se nalazi Alkudija dugačak oko 13km, a beli pesak se prostire duž celog zaliva. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje planirano je na Playa de Muro. Povratak je planiran u kasnim popodnevnim časovima.

Dan na moru - katamaran, kupanje i delfini

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju
Cena: od 25,00 BAM do 45,00 BAM

Organizovani transfer do luke u Santa Ponsi i ukrcavanje na katamaran sa staklenim dnom i toboganom. Plovidba oko jugozapadne obale Majorke. Tokom plovidbe u zavisnosti od trajanja (3-5H) imaćete prilike da vidite delfine, ostrvo Dragonera i da uživate u paelji koju je pripremila posada broad. Slobodno vreme je planirano za kupanje, a pre transfera do hotela slobodno vreme u mestu Santa Ponsa.

Flamenko u Pueblo Espanol

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju
Cena: od 29,00 EUR do 57,00 EUR

Organizovanim transferom se odlazi se u Palmu, u tematski park Pueblo Espanol koje se obilazi sa vodičem. Nakon obilaska Pueblo Espanol prisustvuje se spektakularnoj predstavi “Karmen” koju je priredio poznati španski koreograf Viktor Muro i predstavlja kombinaciju baleta i flemanka. Predstava je na otvorenom nebu na Plaza Mayor, a tokom predstave imaćete priliku da uživate u tipičnim kulinarskim specijalitetima Majorke i odličnim vinima. Nakon predstave organizovan je transfer do hotela.

Smeštaj

Hotel Amic Gala

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Hotel Amic Gala se nalazi oko 100 m od peščane plaže Playa de Palma - C`an Pastilla, u neposrednoj blizini centra mesta Kan Pastilja, 8 km od grada Palma, a od aerodroma je udaljen 2,5 km. Hotel raspolaže sa 126 soba.

Sajt https://www.amic-hotels.com/es/

Hotel Amic Miraflores

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Hotel Amic Miraflores se nalazi oko 70 m od peščane plaže Playa de Palma - C`an Pastilla, u centru mesta Kan Pastilja, 8 km od grada Palma. Hotel ima 69 soba.

Sajt https://www.amic-hotels.com/es/

Hotel Sol House Guadalupe

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Hotel Sol House Guadalupe se nalazi 200 m od peščane plaže, u neposrednoj blizini centra mesta Magaluf, 18 km od grada Palma, 26 km od aerodroma. Veliki jezerski otvoreni bazen je jedna od najvećih atrakcija ovog hotela (na površini od 1000 m2 bazen sa đakuzijem, dečiji bazen, bazen za bebe). Hotel ima 493 sobe. Sve sobe su renovirane 2015. god.  

 

Sajt https://www.melia.com/es/hoteles/espana/mallorca/sol-house-guadalupe/index.html

Hotel HM Alma Beach

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Hotel HM Alma Beach se nalazi oko 200 m plaže u centru mesta Kan Pastilja, oko 10 km od centra grada Palma. Hotel ima 156 soba. 

Sajt https://www.hmhotels.net/

Prevoz

Avion

Kliknite na sliku da bi otvorili galeriju

Putnički avion (linijski putnički avion ili komercijalni transportni avion) veliki je avion prvenstveno namenjen komercijalnom prevozu putnika i tereta.

Važne napomene

Molimo Vas pročitajte pažljivo ove napomene. Smatramo vrlo važnim da naši putnici budu dobro informisani, što omogućuje manje nesporazuma tokom putovanja i ugodnije iskustvo.