Azija

Azija

Dobrodošli u Aziju. Kontinent koji svojim prostranstvom i kontrastom čini jednu od najuzbudljivijih destinacija. Visoki neboderi modernih prestonica, široki bulevari, ulični prodavci, divlja energija i šarenilo pa sve do ruralnih sela i plemena u džunlgama i nomada u tundrama.  

Istražite pirinčana polja Balija, svedočite lepoti Tadž Mahala (Taj Mahal) i šarene Indije i snežnih vrhova Himalaja u Nepalu ili se popnite na ,,krov sveta’’ Tibet , bivšu rezidenciju Dalaj Lame.  

Osetite energiju jugoistočne Azije, egzotičnih plaža i meditacije ili popijte čaj na nekoj od plantaža na Šri Lanki. Ako se uputite severnije, čekaju vas nomadi Mongolije i carica Rusije, Kamčatka, zemlja medveda, zime i vulkana... Posetite najstariju civilizaciju na svetu i šetajte Kineskim zidom ili produžite u Japan, zemlju modernog i tradicionalnog, šetajte ulicama modernog Tokija i udišite miris procvetale trešnje. Ništa ne ostavljamo neistraženo, zato Vas vodimo u Severnu Koreju, krenite na avanturu u najizolovaniju i najtajnovitiju zemlju, gde ćemo zajedno otkriti tajne ove države. U centralnoj Aziji Vas čekaju države sa kojima zajedno hodamo putevima svile.  

Umalo da zaboravimo Bliski istok i da ne pomenemo kraljevinu Jordan u kojoj se nalazi čudo antičkog sveta, grad u kamenu Petra. Ili Bejrut, glavni grad Libana između planina i mora sa najstarijom istorijom. Ne zaboravimo persijske tepihe i  pistaće u Iranu i ekskluzivni Dubai. Bezbroj je mogućnosti, na Vama je samo da izaberete destinaciju, jer…vodimo Vas u Aziju.  

Polasci

Putovanja

Individualna putovanja

Destinacije