Azija putovanje

Dobrodošli u Aziju. Kontinent koji svojim prostranstvom i kontrastom čini jednu od najuzbudljivijih destinacija. Visoki neboderi modernih prestonica, široki bulevari, ulični prodavci, divlja energija i šarenilo pa sve do ruralnih sela i plemena u džunlgama i nomada u tundrama. 

Istražite pirinčana polja Balija, svedočite lepoti Taj Mahala i šarene Indije i snežnih vrhova Himalaja u Nepalu ili se popnite na ,,krov sveta’’ Tibet , bivšu rezidenciju Dalaj Lame. Osetite energiju jugoistočne Azije, egzotičnih plaza i meditacije ili popijte čaj na nekoj od plantaža u Šri Lanci. Ako se uputite severnije, čekaju vas nomadi Mongolije i carica Rusije Kamčatka, zemlja medveda, zime i vulkana...Posetite najstariju civilizaciju na svetu i šetajte Kineskim zidom ili produžite u Japan , zemlju modernog i tradicionalnog, šetajte ulicama modernog Tokija i udišite miris procvetale trešnje. Ništa ne ostavljamo ne istraženo, zato Vas vodimo u Severnu Koreju, krenite na avanturu u najizolovaniju i najtajnovitiju zemlju, gde ćemo zajedno otrkiti tajne ove države. U centralnoj Aziji Vas čekaju države sa kojima zajedno hodamo putevima svile. 

Umalo da zaboravimo Bliski istok i da ne pomenemo kraljevinu Jordan u kojoj se nalazi čudo antičkog sveta, grad u kamenu Petra. Ili Bejrut, glavni grad Libana između planina i mora sa najstarijom istorijom. Ne zaboravimo persijske tepihe i  pistaće u Iranu i ekskluzivni Dubai. Bezbroj je mogućnosti, na Vama je samo da izaberete destinaciju, jer…vodimo Vas u Aziju.  

Polasci

Putovanja

Destinacije