Jungle Kids

Jungle Kids

Putnik u nama ne nestaje bez obzira što se životne okolnosti menjaju i što u jednom trenutku našeg života postanemo bogatiji sa našom decom. Tada se planovi menjaju i trudimo se da naša porodična putovanja i vreme pojednostavimo i otputujemo što bliže.

Inspirisani roditeljima i njihovom decom koju smo sretali na našim putovanjima po svetu, razvili smo drugačiji stil putovanja sa decom, onaj koji daje prednost stvarnim životnim iskustvima I slobodnom upoznavanju sveta. Dozvolite nam da vama i vašoj deci predstavimo svet i da vas povedemo na druga divna mesta naše planete. 

Pokažite svojoj deci kako drugi narodi žive i pođite sa nama na daleke destinacije koje su pogodne za decu, gde će posle svakodnevnih avantura moći da se odmore u prilagođenom smeštaju. Uživajte u njihovim osmesima dok se voze tuk-tukom po ulicama Bangkoka, njihovoj sreći dok plivaju sa delfinima na Zanzibaru, uzbuđenju dok kupaju slonove na Šri Lanki, a uz sve to se osvežite egzotičnim voćem iz Vijetnama, odigrajte salsu sa lokalcima na Kubi i naučite drevne igre Maja u Meksiku, uz neprekidnu igru po predivnim plažama sveta! 

Sve to uz znanje i iskustvo naših pripadnika nasmejanog plemena, koji će vam na najbolji mogući način približiti kulturu zemlje u kojoj ste. A sva dobra daleka putovanja su još bolja u društvu. Steknite nove prijatelje sa našom agencijom za putovanja i razmenite novostečena znanja i iskustva!

Mi verujemo da nam putovanja sa decom daju šansu da rastemo i učimo kao porodica, da nas zbližavaju, da deci daju odlično obrazovanje i pogled na svet kao globalnu zajednicu. Kome trebaju zatvorene igraonice, kada imamo čitav svet za igru?

Junglekids putovanja vode vas na neobična letovanja, zimovanja, vikend avanture i novogodišnja putovanja koja će vašim mališanima doneti nova iskustva i ostati u pamćenju! 

Vaša deca imaju jedno detinjstvo – učinimo ga nezaboravnim!

Polasci

Putovanja

Individualna putovanja